Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Félsz a Koronavírustól?

Félsz a Koronavírustól?

Figyelt kérdés

2020. szept. 2. 00:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/122 anonim ***** válasza:
29%

"De egy ip-ről csak egyszer szavazhatsz ha proxyról lépsz az oldalra akkor meg letilt. régebbe próbáltam"

Jó. És? A lényeg ugyanaz: nem lehet tudni, hogy a szavazatok hány embertől származnak.

2020. szept. 4. 17:35
 102/122 anonim ***** válasza:
80%
#99, én pár napja feltévedtem az M1-re, és láss csodát, pont a migránsokról volt szó. Előtte korábban sem volt ez téma az Indexen csak a lakájmédiában.
2020. szept. 4. 18:08
 103/122 anonim ***** válasza:
67%
Meglehetősen. Félig SARS, ami a tüdőt támadja.
2020. szept. 16. 18:45
 104/122 anonim ***** válasza:
100%

Én igenis félek, hogy ez lesz majd valamelyik rokonommal.

Ezt sajnos nem hangoztatja a TV:

https://www.youtube.com/watch?v=g0JZ0iueQvU

2020. okt. 8. 22:45
 105/122 anonim ***** válasza:
7%
Egyszer már elkaptam. Most pedig covidos az összes lakótrsam, mégse kaptam el még 1x. Elsőre se volt vészes.
2020. okt. 10. 02:16
 106/122 anonim ***** válasza:
31%

#105 Tudod én is voltam már influenzás. Sokszor. Nem is volt olyan vészes.

Barátunkat viszont temettük utána 6 évvel ezelőtt.

Mert NEKI nem volt olyan egyszerű átvészelni, az Ő szervezetének az immunrendszere nem tudta legyőzni.

44 éves volt.

Most éppen ez van. TE átvészeled. Másik 997 ember is átvészeli. Nem is lesz olyan vészes. De az a másik 1-2 heteket tölthet lélegeztetőgépen miatta és az egyik lehet hogy túl sem éli.

2020. okt. 10. 08:39
 107/122 anonim ***** válasza:
26%
Az a baj, hogy sokan annyira el vannak foglalva saját magukkal, hogy eszükbe se jut, hogy hány beteg embert fertőzhetnek meg tünetmentesen is azokon a szintén tünetmentes embereken keresztül, akikkel találkoznak boltban, buszon, stb. Ha meg eszükbe jut, de szarnak rá, mert azok mind számukra ismeretlen emberek, az még szomorúbb...
2020. okt. 10. 08:45
 108/122 anonim ***** válasza:
63%
Akkor hadd kérdezzem már meg légyszi: és most nem a koronát akarom alábecsülni, hanem az emberek hozzáállását. Pl. a tavalyi influenzaszezonban hány embert érdekelt, hogy másokat is meg tudnak fertőzni? Csomószor láttam felelőtlen időseket, akik egy köhintés után megfogták a korlátot vagy csak úgy szimplán a levegőbe köhögtek. Egyszer már lehitlerezett valaki ebben a beszélgetésben ha jól emlékszem, de ettől még kitartok a véleményem mellett: sajnos a halottak nagy része, és hangsúlyozom nagy része koronától eltérő fertőzésben is meghalt volna. Mindenki figyeljen oda saját magára és tartsa be a szabályokat. Ki vagyok én hogy mások helyett betartassam?
2020. okt. 10. 11:27
 109/122 anonim ***** válasza:
26%

#108 Azzal akarod indokolni, hogy most is felelőtlennek, érdektelennek kellene lenni, mert más esetben is azok az emberek?

AZ IS ROSSZ és azon is változtatni kell.

De az influenza ellen van védőoltás, a kovid ellen nincsen. Én most be fogom oltatni az influenzza ellen magam. Ha megfertőződöm vele, akkor legalább remélhetőleg nem lesz olyan vészes a következménye. Nem fog számítani, hogy mások mit csinálnak. A kovidnál viszont nincs erre lehetőségem.

2020. okt. 10. 11:34
 110/122 anonim ***** válasza:
7%
Vicces, hogy le lettem értékelve, mert egyszer elkaptam már, most pedig a lakótársaim voltak covidosok, és nem kaptam el másodjára. Lélegeztetőre kellett volna kerülnöm vagy mi? :D Ha félreértést okoztam a megjegyzésemmel, akkor bocsánat.
2020. okt. 10. 11:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!