Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Félsz a Koronavírustól?

Félsz a Koronavírustól?

Figyelt kérdés

2020. szept. 2. 00:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 anonim ***** válasza:
80%
Fél éve hajtják a mániákus rettegők, hogy mind meghalunk a koronavírusról. Ehhez képest még mindig élünk, és a vírus hatását egyáltalán nem érezzük, csak a korlátozásokkal okozott gazdasági válságot.
2020. szept. 2. 12:46
 22/122 anonim ***** válasza:
65%

#22 " Ehhez képest még mindig élünk, "

A baj az hogy sokan nem élnek már. Attól mert az ebolának is van túlélője, a pestisnek meg a kolerának is, még az áldozatai számára igencsak komolyak voltak.

2020. szept. 2. 14:17
 23/122 anonim ***** válasza:
96%
Én hiába tartottam be a higiénés szabályokat, elmentem egy buliba, és sajnos én is elkaptam. Persze egy fiatal szervezetre kb olyan szinten hat a vírus, mint egy erősebb megfázás/ felső légúti fertőzés, engem egy influenza sokkal könnyebben az ágyhoz tud dönteni. Viszont nem is magamtól félek, hanem idősödő szüleimtől, akikkel együtt élek.
2020. szept. 2. 14:34
 24/122 anonim ***** válasza:
29%

Ott a pont.

2020. szept. 2. 14:34
 25/122 anonim ***** válasza:
68%

Fel van fújva!

Ennyi erővel előző években is lehetett volna ezt a karanténosdit játszani az influenzával.

2020. szept. 2. 15:32
 26/122 anonim ***** válasza:
91%

#26 Nekem halt meg barátom 43 évesen az influenza miatt, tehát nálam jobban senki nem tudja hogy az milyen komoly betegség. De neki lett volna rá lehetősége hogy beoltassa magát, mert tudta hogy benne van a rizikócsoportban.

Most nincs védőoltás. Majd ha lesz, akkor a covid is éppen úgy lesz kezelve, mint most az influenza.

2020. szept. 2. 15:43
 27/122 anonim ***** válasza:
73%
Mi magyarok mindig élen jártunk a tagadásban. Volt és van ugye a holokauszt tagadás, aztán jött az 56 tagadás, majd később a demokrácia tagadás, most meg itt a COVID tagadás. Tiszta poszt-bolsevizmus ami itt megy.😂🤣
2020. szept. 2. 17:33
 28/122 anonim ***** válasza:
31%
#28 Nálad is működik, mert magad előtt is tagadod, hogy ez a világban sokkal nagyobb arányban történik, mint nálunk. A magyaroknál pont amiatt volt sikeres a járvány elleni védekezés, mert sokkal kisebb arányban tagadták a járvány létét vagy komolyságát, mint sok más országban.
2020. szept. 2. 17:42
 29/122 anonim ***** válasza:
88%

" Nekem halt meg barátom 43 évesen az influenza miatt, tehát nálam jobban senki nem tudja hogy az milyen komoly betegség. De neki lett volna rá lehetősége hogy beoltassa magát, mert tudta hogy benne van a rizikócsoportban."

Az oltás nem garancia és sajnos sok esetben nem is hatásos hanem még betegebb leszel tőle. Én egy jóideje megfogadtam, hogy soha nem oltatom be magam.

2020. szept. 2. 18:05
 30/122 anonim ***** válasza:
0%

"ha van valami betegség vagy bármi ami rám veszélyes, akkor nem megyek a közelébe. Nem várható el azt, hogy mindenki tavolodjon el tőlem, mindenki vedekezzen miattam, mindenki hozzám igazodjon és attól rettegtjen nehogy engem megfertőzzön."

Nem erről beszélek, hanem hogy mi van, ha egy rizikocsoportba tartozo hozzátartozóm beteg lesz (nem a vírus miatt, hanem egyébként - mivel vannak alapbetegsegei, van választék bőven), és én leszek kénytelen ápolni, én, aki momentán a munkam kapcsán nap mint nap be vagyok kényszerítve mindenféle gyanús vírushordozók közé. Tanárként nem kerhetem, hogy magantanulo legyek... És még annyi segítséget sem kapok, hogy legalább a maszk viselese kötelezően elő legyen irva, hogy kisebb eséllyel kapjam el - ezt is nekem kell lebokszolnom 600 kamasszal külön-külön...

2020. szept. 2. 18:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!