Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha annyira súlyos már ismét a...

Ha annyira súlyos már ismét a koronahelyzet, miért kell szeptember 1-ig várni a határok lezárásával? Miért nem zárták le már augusztus elején?

Figyelt kérdés
Ezt csak én nem értem? Már hetek óta hallani hogy egyre több a fertőzött, meg lassan rosszabb lesz mint március-április környékén, mégis szeptember 1-ig várnak a határzárral (amit nem mellesleg már önmagában szintén legalább egy hete hallani)? Miért? Miért nem lehetett már akkor lezárni a határt amikor elkezdett súlyosabbra fordulni a helyzet? Vagy ha annyira meg mégse súlyos, akkor elsején meg miért lesz hirtelen súlyos? Ezt csak én nem értem? Egy ilyen intézkedést miért kell fix dátumhoz kötni, miért kellett addig várni?

2020. aug. 29. 23:13
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
33%

Több lehetőség is van, kamuk a számok és arra megy ki a dolog, hogy pánik legyen és mindent bezárjanak, ellentétben azzal, ami hirdetnek.

Vagy eddig is volt ennyi fertőzött, csak nem teszteltek.

De lehet sokkal több fertőzött is van és itt is eldurvul a helyzet.

Vagy nincs is vírus és lapos a föld.

2020. szept. 4. 19:48
 52/54 anonim ***** válasza:
44%
51-es: szerintem nem lapos a föld.
2020. szept. 4. 19:50
 53/54 anonim ***** válasza:
13%

De most ezt miért kellett lepontozni? Mindenki találhat magának megfelelő variációt.. Amiben hihet.. :-D :-D

Az igazságot úgyse fogjuk megtudni.

De szerintem se lapos a föld, sőt a vírustól is félek.

Tavasszal maradj otthon, kijárási korlátozás - most meg svéd modell én így látom. :-(

2020. szept. 4. 20:33
 54/54 anonim ***** válasza:
0%
50 Csak az irányítás, semmi egyéb...
2020. szept. 4. 22:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!