Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha annyira súlyos már ismét a...

Ha annyira súlyos már ismét a koronahelyzet, miért kell szeptember 1-ig várni a határok lezárásával? Miért nem zárták le már augusztus elején?

Figyelt kérdés
Ezt csak én nem értem? Már hetek óta hallani hogy egyre több a fertőzött, meg lassan rosszabb lesz mint március-április környékén, mégis szeptember 1-ig várnak a határzárral (amit nem mellesleg már önmagában szintén legalább egy hete hallani)? Miért? Miért nem lehetett már akkor lezárni a határt amikor elkezdett súlyosabbra fordulni a helyzet? Vagy ha annyira meg mégse súlyos, akkor elsején meg miért lesz hirtelen súlyos? Ezt csak én nem értem? Egy ilyen intézkedést miért kell fix dátumhoz kötni, miért kellett addig várni?

2020. aug. 29. 23:13
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
77%

#40 Nem nézek híradót, tvt sem nézek. Ha van időm, átgörgetem a hírfolyamot és kész. Abból nagyjából tisztába vagyok mi folyik körülöttünk, pont elég.

39-es voltam.

2020. aug. 31. 16:08
 42/54 kretens ***** válasza:
33%
Ez a korona virusos dolog az én véleményem szerint tökéletesen alkalmas a szabadságjogok korlátozására.A másik meg az hogy ha lesz vakcina akkor arról teljes körü tájékoztatást adjanak hitelt érdemlően hogy kiken és mikor tesztelték.Milyen mellékhatások lehetségesek.Ugyanis számomra az gyanakvásra adna okot ha ugy kezdenék adagolni hogy ha például valaki nem akarja beadatni magának akkor számos dologtól elesne.Például a munkahelyén nem dolgozhat stb stb.Mert ugyanis az nem sci-fi ám hogy nanorobotokat tudnak juttatni emberekbe mert nanorobotot már tudnak technikailag előállitani.Bár a fenevad bélyegét felvenni csak akkor halálos bűn ha valaki azt maga kéri de ha ráerőszakolják akkor az még megbocsájtható.
2020. aug. 31. 20:22
 43/54 anonim ***** válasza:
85%
# 40 Én sem nézek híradót kb 7 éve, (sőt tv-t se) elég az internet, ez is megemeli a vérnyomásom eléggé
2020. aug. 31. 20:58
 44/54 anonim ***** válasza:
86%

#39es, aki azt írtad szeptemberre lemegy a napi esetszám 50re és majd folyamatosan csökken..

Mit szólsz a friss számokhoz?

+ 459 szept 4-én

De tegnap is volt vagy 300..

2020. szept. 4. 10:40
 45/54 anonim ***** válasza:
24%
És milyen érdekes, még most is olvasni olyan híreket, hogy simán, ellenőrzés nélkül átjönnek a határon honfitársaink, pedig napok óta ettől hangos minden, hogy határzár, meg satufék. A látszatintézkedések, félmegoldások és a dilettánsok országa lettünk.
2020. szept. 4. 10:42
 46/54 anonim ***** válasza:
27%

#44 vártam már ezt a kommentet. Semmit.. Mit szólnék? Tévedtem és kész, van ilyen.

Majd megoldják aztán mindenszentekig lecsendül.

De egyébként csak annyi szépséghiba van az egészben, hogy elkéstek az intézkedésekkel.

2020. szept. 4. 13:29
 47/54 anonim ***** válasza:
0%
44, Ugye nem hiszitek el ezeket a kitalált számokat?
2020. szept. 4. 17:30
 48/54 anonim ***** válasza:
23%

Hanem mit higgyünk el? Taníts, ó, mester!

:DD

2020. szept. 4. 17:57
 49/54 anonim ***** válasza:
16%
48, Ne azt, amit mindenáron le akarnak nyomni a torkodon, te tudóspalánta!
2020. szept. 4. 18:33
 50/54 anonim ***** válasza:
85%
Na,akkor valaki mondja meg nekem,hogy mi haszna lenne abból bárkinek is,hogy"hülyítik a népet"
2020. szept. 4. 19:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!