Ha annyira súlyos már ismét a koronahelyzet, miért kell szeptember 1-ig várni a határok lezárásával? Miért nem zárták le már augusztus elején?
6/30-as megelőzött! Ugyan ezt akartam írni! :D
Egyébként meg ha majd ha te elveszted a munkád emiatt az egész miatt... amikor tönkremegy a gazdaság, mert mindent bezárnak, mindent lezárnak... akkor mihez fogsz kezdeni?
Már nem súlyos a helyzet.
Ma már több mint százzal csökkent az újonnan megbetegedettek száma. Szeptemberre lemegy 50-re
Mert akkor kisebb esély lenne rá, hogy a pár napja még kitudjaholnyaraló potenciális vírushordozó gyerekek bevinnék az intézményekbe a vírust.
Hát mire is lett volna az jó..augusztus közepén kellett volna vagy most egy olyat előírni, aki az elmúlt egy-két hétben külföldön járt, az ne vigye már a gyereket suliba,oviba,bölcsibe.
#36 Mert nem egyértelműek a számok?
Most hirtelen a nyaralók megindultak eszeveszetten egymás hegyén, hátán hazafelé aztán persze, hogy megemelkedett a szám. Tegnap hazaérkezett az utolsó előtti turnus, ott már nem találtak olyan sokat. Ma hazajön a maradék, utolsó turnus, holnapra még lehet találnak vagy 120-at, de szeptember elsején már visszaáll minden a megszokott a 30-50-es fertőzési számhoz mivel már nem lesz kit letesztelni.
Tegnap tetőzött a második hullám, ennyi is volt, vége van.
Lehet menni iskolába, munkába és élni az életet.
Vagy a mai szám, csak azért lett alacsonyabb, mert a hétvégén nem igazán van tesztelés.
Ha beindul a terjedés, külföldi példákban a háromnaponkénti duplázódás volt a minta, ha jól emlékszem.
Amúgy gondolom eddig is volt itt ilyen sok fertőzött, csak nem teszteltek ennyit.
Ha zárni akarják a sulikat, holnap megint lesz 300 pozitív. A kormány tagok karanténja is nagyon kamunak tűnik, a napi adatok is lehetnek csak manipulációk.
Bekerül a suliba a korona és a tünetmentes gyerekek össze-vissza fertőzik egymást két hét alatt. Mire kijönnek a tünetek már végig is megy egy közösségen.
A 292 szombati adat, szóval az kamu, hogy hétvégén nem tesztelnek.
Szimplán csak ezek tények.
Majd figyeld meg hogy igazam lesz. Holnap lesz 120 körül a szám, de szerdán már csak 60-70 körül, aztán csütörtökre lemegy 30-50-re.
NE CSAK a híradóból informálódjatok!!!
Emlékszem, úgy 5 évvel ezelőttig minden nap ideges voltam, ma már nagyon-nagyon ritkán nézek és csodák-csodájára az állandó idegeskedés elszállt!
Rossz hatással van az emberre és az immunrendszerére a folyamatos stressz, aggódás... és én azt tapasztaltam, a híradó ezt váltja ki belőlem meg sokakból, másokból is.
"megölte párját" ... "mindenki meghal" ... "cserben hagyta" ...
Csupa-csupa negatív dolog árad belőle.
Ráadásul gondolkodás nélkül elhisszük, amit állítanak benne 100%-ig, utánajárás nélkül...
Nálam csak félelmet és az előbb felsoroltakat generálta.
(figyeljétek meg: 1 hét híradó nélkül hogyan változtat a hétköznapjaitakon!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!