Ha annyira súlyos már ismét a koronahelyzet, miért kell szeptember 1-ig várni a határok lezárásával? Miért nem zárták le már augusztus elején?
A láz egyáltalán nem biztos, hogy fog emelkedni, itt viszont tudtuk előre... Gondolkodj már...
A nagy nyaralók meg még most fognak kimenni. Nézd meg az utazás kategóriát. "Jaj, holnap indulunk, mi lesz velünk?" Birkák. 🙃
Ha nem lenne ennyire húsbavágó a járványhelyzet akkor jókat tudnék szórakozni az embereken. Még a tanév kezdő szülői beszélgetések a gyerekem osztályában is ilyenek. A csapat egyik része (szülők) a szigorúbbnál szigorúbb intézkedéseket követeli, mertmindmeghalunk, a másik része meg állandóan leszólja, mert szerintük csak kitalálták a járványt. A többség meg csak kapkodja a fejét, mert mindkét szélsőség butaság, csak ők a leghangosabbak.
Egymás mellett vannak itt is azok akik követelik hogy már két hete zárják le a határokat (igen, visszamenőleg, ha jól olvassátok némely véleményt akkor ez jön ki belőle :D ), meg azok is akik szerint a járvány nem is létezik. nevetséges lenne ha nem haltak volna már bele annyian és nem okozna ekkora kárt a világnak.
#12/15
Egész Horvátország tele volt Augusztus közepe-vége fele magyarokkal. Nem hinném, hogy mind kormánytagok lettek volna.
16 Ezt nem vitatom, csakhogy nem az ott nyaraló magyar átlagpolgár találta ki, hogy szeptember elején lezárunk, és nem is őket figyelembe véve találták ki ezt a dátumot.
A sógorom barátja kormányközeli ember. Őt kérdeztük még júniusban, hogy mi lesz, ha a külföldön nyaralók hazajönnek, nem lesz ebből karantén? Ő már akkor mondta, hogy augusztus végére, vagy szeptember elejére időzítik a lezárást drága politikusaink külföldi nyaralásai miatt. Semmi köze ennek a vírushoz, így kívánta az érdekük. Mily meglepő. Mondom ezt úgy, hogy sem fidesz párti, sem mszp, lmp, -meg mit tudom én mik vannak még- nem vagyok.
"Ha már a héten zárják a határokat akkor a 2 hét karantén belelógna az iskolakezdésbe."
Így még jobban belelóg, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!