Ha szeptemberben érkezik a virus második hulláma, be tartjátok a járvánügyi intézkedéseket?
Persze. Nekem a munkahelyemen is bizonyos helyzetekben kötelező.
Nem rinyálni kell, senki nem halt bele a maszk viselésébe, de a koronavírusba már igen.
Természetesen be fogom tartani őket, még akkor is ha nincs sok értelmük, mert a maszk az semmitől sem véd. Ezt már a WHO is elmondta, de a kormányok tehetetlenek. Csak ezt a maszkviselést tudják felmutatni "védekezés" gyanánt.
Amúgy kérdező, ez már örökké így lesz. A mi életünk már a koronavírus elleni harcról és az idős szeretteink védelméről fog szólni. Jön majd a harmadik, negyedik meg a huszonharmadik hullám is. Ez olyan mint a HIV, az ellen sem tudtunk tenni semmit.
Már megint hiányosak a szavazási lehetőségek.
Amúgy nem, mert hülyeség. Átverés az egész. És nem vagyok már fiatal, hatvan éves vagyok, de gondolkodni még tudok, ellentétben a sok birkával, aki utánajárás nélkül mindent elhisz, amit a sajtó mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!