A bal oldali médiában miért nem volt hír, hogy meggyalázták ketten a magyar zászlót?
Ha szivárványos zászlót szed le valaki akkor naponta 20 cikk van róla, rendőrség egyből házkutatás , most, hogy a magyar nemzeti színeket gyalázták meg miért nem érdekli az ellenzéket és a bal oldalt?
Nem szeretik a hazájukat? Csak az LMBTQ a fontos?
Nyugodj meg, teljesen átlagos az iq-d.
Vagyis inkább alacsonyabb mint az átlag.
Minden normális ember felfogta hogy az a zászló senkiből se csinál b*zit.
A jobboldal mindig mindent eltúloz. Ez a módszerük.
Te meg nem érvelsz, csak egymásra halmozod a sok butaságot.
"És mellesleg ez a cikk nevetséges. Nem cáfol semmit, ellenben ha figyelmesen végig olvastad volna rájöhetnél hogy alátamsztja amit írok"
Nem.
"
Szóval az iq genetika, minden mást csak a környezet befolyásol?" Tipikus idióta szalmabábérvelés. Senki nem mondott ilyet."
Pontosan ezt írtad. Azt se tudod hogy mit beszélsz.
Ez elég gyenge.
,,Nyugodj meg, teljesen átlagos az iq-d." Hát történetesen nem,de a tiéd biztosan kétszámjegyű. Egyébként még ha igaz is lenne, akkor se lenne igazad, mert az IQ pontszámom irreleváns az állításom igazságtartalmát illetően. Egyből személyeskedéssel kezdeni tipikus éretlen, hülyegyerek-viselkedés.
,,Minden normális ember felfogta hogy az a zászló senkiből se csinál b*zit." Ismételten egy szalmabáb. Állítsunk olyat amit senki nem mondott. Ti csak ilyeneket tudtok mondani, mert a lelketek mélyén ti is tudjátok hogy egy tisztességes vitában 5 mondat után megállna a mutatvány.
,,A jobboldal mindig mindent eltúloz. Ez a módszerük." Persze hogyne, mindenki nácirasszistafasiszta, aki nem ért velünk egyet, de a jobboldal túloz igaz? Ti meg rögtön Auschwitzt hallucináltok ha valaki kritizálni meri az általatok imádott pozitív diszkriminációs-kisebbségi lobbit. A baloldal meg mindig mindent nevetségessé próbál tenni, ezzel kihúzni magát a vita alól, ahogy te is teszed most.
,,Nem." Funkcionális analfabéta vagy, szóval elnézem neked, hogy fel sem fogod amit olvasol:) Még a cikk is leírja hogy az intelligencia öröklöttsége 40-80%,ami a Wilson effektust figyelembe véve a valóságban minimum 80,de persze a cikk készítője világnézetileg elég motivált ahhoz hogy nagyvonalúan erről elfeledkezzen.
Az index objektivitás tekintetében, kb a kurucinfoval van egy szinten.
,,Te meg nem érvelsz, csak egymásra halmozod a sok butaságot." Ahha csak történetesen nem tudod megcáfolni, mert ahhoz már valamilyen intellektuális erőfeszítés is kéne. Küldtem 3 tanulmányt amit kértél, mint bizonyíték amit te elvártál. De persze nem reagálsz rá, mert berzenkedsz attól a gondolattól, hogy az egyenlőségbe vetett dogmatikus hited csorbát szenved, ehelyett inkább személyeskedsz, meg széljobbosozol. Mert 30-40-50 pontos populációk közötti IQ különbségeket meg lehet környezeti faktorokkal magyarázni? Egyébként ezt örökbefogadásos kísérletek is igazolják,hogy nincs így. [link]
Amiket állítok azokat tényszerűen le tudod ellenőrizni, ezzel szemben a te vitakultúrád olyan primitív, hogy valahol az ásványok és egysejtűek közötti szintet súrolja. Azt is megcáfoltam hogy a rasszok közötti IQ eltérés genetikai hátterét valló emberek buták lennének(tekintve hogy az IQ kutatásának legnagyobb szaktekintélyei az öröklöttsége pártján vannak), mint ahogy az a selejt cikk írta, ehhez képest erre sem vagy képes reagálni érdemben. Ez a nagy liberális szürkeállomány? Ez a kocsmában óbégató szkinhed prolik szintje, azokkal vagytok ti intellektuális partnerek.
Mellesleg annyit mondtam,hogy minden kutatás minimum fele(de inkább harmada-negyede) akkora öröklöttséget mutat a homoszexualitásnál, mint az intelligenciánál. Ennek ellenére a liberálisok azt állítják hogy a homoszexualitás esetén ez determinált, bezzeg a másikban szocializáció kérdése. Ha képes vagy normális, emberszerű hangnemben társalogni, akkor igazán elárulhatnád, hogy ebben az állításban tényszerűen mi nem igaz, és hogy mégis mitől szélsőjobbos marhaság amit állítok!
Tehát egy adott viselkedéshez bizonyos sznipet, vagy több sznip esetén sznipmintázatot lehet hozzárendelni. Ezek pusztán markerként szolgálnak, mivel fogalmunk sincs, hogy okként szerepelnek-e. Így van ez CHRM2 gén esetében is. Több kutatócsoport egymástól függetlenül különféle, a CHRM2 génben vagy annak közelében lévő sznipeket vagy sznipmintázatokat tudott összefüggésbe hozni az IQ-tesztek kitöltésének sikerességével, tehát az absztrakt problémamegoldással. A gond az csupán, hogy ez a korreláció nevetségesen alacsony (~0,4 százalék), amit egy statisztikus hibahatáron belülinek határozna meg. Hogy ezek mégis eljutnak szaklapokba, annak magyarázata az, hogy a szenzációéhség néha felfalja a tudományos precizitást."
Valójában nincs olyan hogy iq gén. Vagy még nem sikerült bizonyítani.
Mégis itt kiabálsz hogy te vagy a szuperintelligens genetikai csoda.
Láttam már nagyon intelligens embert, de te... Nagyon messze vagy tőle.
Ha nem tűnt volna fel nem akarok vitázni meg harcolni veled. Rég nem is kérdés a téma, hanem az hogy te bizony örököltél iq géneket.
Rendben, te vagy az evolúció csúcsa. Melletted mindenki más csak buta hulladék lehet.
Remélem megnyugodtál.
A rendes baloldal egy fantázia, a mostani meg csak addig foglalkozik valakivel/valamivel, amíg kisebbség, hátrányos helyzetben vannak és ezáltal jól jön neki. A homoszexuálisoknak a pride olyan, mint az anime rajongóknak a mondocon, nem halnak bele, ha elmarad, de azért elmennek a társaság miatt. Nincs benne semmi propaganda, legalábbis az lmbtq emberek részéről. Az már más kérdés, hogy sokan meg akarják őket védeni, miközben ők ezt nem is kérték. Ilyenkor jönnek a támogató heteroszexuálisok, a politikai szervezetek és a nagyobb cégek, ilyen volt a Coca-Cola plakát ügye, a mostani zászlós ügy és... hát igen, ez a sor hosszú lenne. De kérdem én, minek? Oké, hogy ez marketing, de azt sosem tudtam felfogni, hogy miért kell mindent emberekkel reklámozni, sőt, hogy egyáltalán mit gondolnak a reklámcégek. Egy üdítőital plakátjára minek emberek? Se homoszexuális, se biszexuális, se heteroszexuális, senki nem való oda, mert ismétlem: minek? Miért nem csinálnak valami... kreatívat mondjuk? Mert hiába nem kedvelem a marketing és hasonló típusú szakokat (pont ezért), ha egy diplomát össze tudott hozni, akkor annyi esze is van gondolom, hogy átlátja a helyzetet és felfogja, hogy ez Magyarországon akkora botrányt fog csinálni... És még ha azt lehetne mondani, hogy "éppen ez a célja, a figyelem felkeltése", egy ekkor cégnek mint a Coca-Cola, mégis minek figyelemfelkeltés? Így is nagyon jól megvannak szerintem. A zászló szimpla hülyeség volt, nem való oda egy nem hivatalos zászló. Az, hogy leszedték már más kérdés, bátorság kellett hozzá, az tény. Nem támogatom, de ha az ő helyében lennék (ha mondjuk kötelező lenne mindenhova keresztény zászlót rakni, tegyük fel létezik ilyen) szerintem én is leszedném. Nem vinném el, inkább ledobnám és esetleg megtaposnám.
A jobboldal sokszor a másik véglet, bár itt jellemzőbb a mérsékeltség, de itt is sok hülyeség van. Nekem ez a nemzetkultusz kissé sok, a "védjünkmegmindenmagyart" elv, a határon túli magyarok simogatása, a zászló és az ünnepek undorító elsajátítása (köszi fidesz) és politikai célra felhasználása. Nem értem, hogy egy olyan személy, aki mondjuk Romániában él, csak kirándulni jár havonta egyszer Magyarországra, tehát sosem élt vagy dolgozott (és adózott) itt, az miért szavazhat. De ugyanezt nem értem a külföldön élőkkel sem, miért szavazhat olyan, aki Angliában él? Persze lehet, hogy én vagyok ilyen minden mindegy elvű, hogy ha valami nem érdekel, az számomra nem is fontos, de ettől függetlenül szeretem ezt az országot, lenne alkalmam bőven külföldre utazni, de ha nem lesz rosszabb a helyzet, akkor maradok. Még egy magyar zászlós kitűzőt is hordok a táskámon, egész jól megy a Himnusz teljes szövege, stb...
A magyar zászlós eset szerintem egy ilyen Ady-féle vélemény nyilvánítás akart lenni, hogy mennyire sikerült... Ami pedig a homoszexualitás tudományos létét illeti, az jelenleg elég érdekes. Nem vagyok annyira jártas a biológiában és az orvoslásban, de szerintem nem sok kutatást tudnak elvégezni, mert ha megtudnák, hogy mondjuk egy olyan kísérletet akarnak végezni, ahol a homoszexualitás kialakulásának tényezőit vagy bármi olyan dolgot vizsgálnának, ami a homoszexuálisokat rossz fényben tüntetné fel, akkor kisebb erkölcsi háború törne ki, hogy mégis mit képzelnek, hogyan állíthatnak ilyet, ésatöbbi. Sajnos emiatt a pszichológiában is sok érdekes kísérlet marad megvalósíthatatlan, mert ütközik az emberi jogokkal vagy mi, hiába önként jelentkeznek az alanyok. Valamint hova sorolnánk a homoszexualitást? Személyiségzavar, esetleg szexuális deviancia? A szexuális devianciák nem gyógyíthatóak, de ki tudja, lehet a homoszexualitást csökkenteni lehet bizonyos hormonokkal. És a többi lmbtq irányt megtartanánk, vagy mindegyik a homoszexualitás alfaja lenne? Mármint ha úgy nézzük, ez is lehet egy spektrum, ahol 0 a heteroszexuális és 10 a homoszexuális. Várj, van egy ötletem:
Szexuális irányultság: Heteroszexuális ----- Homoszexuális
Kapcsolatkialakítás mértéke: Természetes ---- Aromantikus
Nemi identitás: Cisznemű ---- Transznemű
Az első azt mutatja meg, hogy melyik nem iránt vonzódik, a spektrumon helyezkedne el a biszexuális, pánszexuális, stb. A második azt mutatja meg, hogy mennyire mély kapcsolatot alakít ki, az aromantikus előtt van az aszexuális. A harmadik pedig a nemi identitást mutatja, a spektrumon helyezkedik el a bigender, agender, stb... Viszont így nem személyiségzavar lenne, de nem is szexuális deviancia, mivel ez annál sokkal összetettebb (a spektrumok miatt). Tehát ehhez be kellene vezetni egy újabb csoportot a betegségekhez, na ennek majd keresek egy nevet :D
Ezt hosszasan lehetne jellemezni, szerintem pszichológiailag ez a legkorrektebb ábrázolás. De sajnos (és ezért se leszek pszichológus, pedig érdekes szakma) ha egy ilyet publikálnék, az összes civil szervezet a nyakamnak ugrana. Kíváncsi vagyok amúgy te mit gondolsz erről.
Még egy gondolat: addig, amíg nem tisztázzuk a homoszexualitás betegség létét, addig nem tudunk rendesen kutatni a témában.
,,Valójában nincs olyan hogy iq gén." Mondta valaki hogy van? Állított ilyet valaki?
Innentől kezdve az idézet amit citáltál irreleváns. Az hogy az intelligenciát nem lehet egyetlen génnel meghatározni az hol bizonyítja hogy az nem öröklött? Ikerkísérletek bizonyítják hogy magas öröklöttsége korreláció van. Az hogy nincs egy darab specifikus gén ami ezért felelős lenne, csak csúsztatás.
,,Mégis itt kiabálsz hogy te vagy a szuperintelligens genetikai csoda." Újabb szalmabáb. Úgy látom ennél az olcsó érvelési hibánál többre nem futja.
,,
Láttam már nagyon intelligens embert, de te... Nagyon messze vagy tőle." Persze mert aki nem ért egyet veled, az nyilván ostoba. Egyébként meg valószínűleg csak onnan gondolod hogy valaki intelligens hogy nem érted amit beszél, tekintve hogy rendre olyan dolgok ellen érvelsz, amiket mégcsak nem is állítottam, tehát még az állítást sem érted, amivel vitatkozni kellene.
,,Ha nem tűnt volna fel nem akarok vitázni meg harcolni veled." Feltűnt, csak akkor nem tudom mi a tosznak írsz egyáltalán bármit is? Mondjuk ha egy ilyen rendkívül egyszerű kérdésre sem tudsz értelmesen válaszolni, talán jobb is ha nem püfölöd tovább a klaviatúrát. Rámondod mindenre hogy hülyeség és kész.
,,Rég nem is kérdés a téma, hanem az hogy te bizony örököltél iq géneket" Hát nem én vittem el ilyen irányba a témát, csak úgy mellékesen megjegyeztem egy tényt, amit te feltűnő módon kerülni próbálsz. Persze te próbáltad terelni a témát ebbe az irányba, mert azt hitted ebben egy fokkal talán kompetensebb vagy, amint viszont kiderült hogy nem, rögtön elkezdtél kínos módon személyeskedni.
,,Rendben, te vagy az evolúció csúcsa. Melletted mindenki más csak buta hulladék lehet." Te kezdtél el az intellektuális képességekkel viccelődni, innentől kezdve nehogy már te add itt elő a mártírt:)
,,Remélem megnyugodtál." Én rendkívül nyugodt vagyok, mert meg tudom védeni az álláspontomat anélkül hogy a másik személyét kezdeném el támadni, veled ellentétben ;)
30
A csatolás nem létezik.
Mindegy is, mert a "nemi orientációnak" nevezett dolog egyáltalán nem öröklődik, és egyáltalán -akár öröklődne akár nem- kimutathatatlan. CSAK az emberek fejében-gondolkodásában, ha igaz, amit mondanak, akik magukat "másnak" vallják.
38
A magyarok egyetlen zsidót sem irtottak ki. Sőt, a háború végéig egész Európából azért menekültek a zsidók Mo-ra, mert itt voltak biztonságban, és arra számítottak, hogy Mo-on át tudják vészelni a háború végéig.
Miközben pl a szlovákok meg a románok fejpénzt fizettek a tőlük elszállított zsidókért.
Mi a keleti fronton meghalt katonáinkkal fizettünk a MO-on megmaradt zsidókért. Azokkal a katonákkal, akik a magyar zászló alatt harccoltak a kommunisták ellen, akiknek végül mégis odadobott a dicső nyugat prédának.
45
A szivárvány szimbólumát az lmbt lobbi a kereszténységtől LOPTA.
47
Ezt a zagyva összehányt szénaboglya szócikket!
A legnagyobb mintavétel 7600, az is előre ismert "orientációval".
"gay uncle teória"...
A legidősebb fiú a családban, és minél több fiúgyerek van...
Ahol genetikai vizsgákat van, ott 100 alatti minta, szintén ELŐRE ismert orientációval,
57/59 akkor valaki hazudik.
"1941 és 1945 között több mint 400 000, a mai országterületről 200 000[1] magyar zsidó áldozata volt a holokausztnak. Az áldozatok a munkaszolgálatban, a magyar hatóságok brutalitása nyomán, a halálmenetekben, haláltáborokban, tömeges kivégzésekben veszítették életüket. A holokauszt minden tizedik, a legnagyobb megsemmisítő tábor, Auschwitz-Birkenau minden harmadik áldozata magyar állampolgár volt.[2]"
Itt meg azt írják hogy a magyarok voltak a legnagyobb népírtók. Te valami párhuzamos virtuális álomvilágban élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!