Ez a Szíjjártó sztory önmagában is bicskanyitogató, de minek kell eltúloznia az ellenzéki médiának?
Szíjjártó nem öntőnunkás, már miért ne dolgozhatna bárhol is, ha éppen helyzet van?
Az meg van.
Nekem inkább az a kérdés, hogy hol lehet beszerezni egy ilyen elektronikus felderítő rendszerrel felszerelt "gumicsónakot", amivel követték?
Csak a törődés kedvéért párszor áthajtottam volna rajta, aztán nézném, melyik ország titkosszolgálatának vörösödne a feje?
3: nem, egy külügyminiszter állambiztonsági dokumentumokkal, ügyekkel nem foglalkozhat bárhol, legfőképpen nem egy vállalkozó jachtján. Ezzel az erővel akkor dolgozhatna egy kávézóból is, telefonálhatna egy étteremből valamelyik államfőnek vagy ha épp az utcán jut eszébe, hogy munkaügyben telefonálnia kell, akkor az utcán is felhívhatná valamelyik politikust, hogy megtárgyalja amit kell mindenki füle hallatára. Végülis semmi titkos dologról nem tárgyal és egy külkereskedelemmel is foglalkozó vállalkozónak még jól is jön ha hamarabb tud meg egy külügyi döntést mint a világon bárki más csak mert a külügyminiszter a jachtjáról dolgozik.
"elektronikus felderítő rendszerrel" aha, szóval egy publikus, mindenki által elérhető honlap az már elektronikus felderítő rendszernek számít? Akkor a flight24 is az? :DD
#5 na ne vicceskedjünk.
Obama külügyminisztere valami nőszemély minden hivatali levelezését gmailon intézte.
#4, én nem értek a tengeri hajózáshoz.
De nem helyeselném, ha a külügyminiszter útja követhető lenne, éppen az általad mondottak miatt.
S ugyanért csak átmentem volna párszor a gumicsónakon.
Az átlátszó stábjával, ahogy mondani szokás: ritkásabban lennénk, de kevesebben nem.😁
6: 1) nem Obama külügyminisztere volt, hanem Hillary Clinton 2) lett is belőle botrány, mint azt te is tudod 3) nem egy vállalkozó mellől emailezett és tárgyalt - és mivel nem külügyminiszter volt, sőt nem is kormánytag, nem nemzetbiztonsági és külügyi ügyben emailezett 4) nem hazudta azt, hogy dolgozik miközben szabadságon volt
7: a külügyminiszter szabadságon volt és hazudott. Az, hogy te mit tettél volna a te dolgod, szerencsére nem mindenki bolond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!