A bal oldali médiában miért nem volt hír, hogy meggyalázták ketten a magyar zászlót?
Ha szivárványos zászlót szed le valaki akkor naponta 20 cikk van róla, rendőrség egyből házkutatás , most, hogy a magyar nemzeti színeket gyalázták meg miért nem érdekli az ellenzéket és a bal oldalt?
Nem szeretik a hazájukat? Csak az LMBTQ a fontos?
"Mondjuk ha már zászlók istenítésénél tartunk, akkor nem tudom miért zavar téged mondjuk ha valaki a homokzászlót eltávolítja?" Egyáltalán nem zavar, mondtam én, hogy zavar?
"Ha nem lennének nemzetek, akkor az emberek más szempontból különböztetnék meg egymást." Nem azt mondom, hogy ne legyenek nemzetek, hanem azt, hogy ne legyen ennyire túlértékelt a nemzet. Főleg ne annyira, hogy egy zászló rongálása miatt éveket kaphat az ember (törvénykönyv szerint).
,,Nem azt mondom, hogy ne legyenek nemzetek, hanem azt, hogy ne legyen ennyire túlértékelt a nemzet. Főleg ne annyira, hogy egy zászló rongálása miatt éveket kaphat az ember (törvénykönyv szerint)." Ez szubjektív. Neked nem fontos a nemzet, másnak meg igen. Különben meg aki egy államalkotó nemzet zászlaját gyalázza, az egyáltalán mit keres abban az országban? Én sem megyek Guatemalába köpködni az ország zászlaját, meg szidni az ottaniakat, viszont ha ezt megtenném akkor bizony jogos lenne ha kivágnának az országból. Ha valaki utálja a magyarokat akkor húzzon innen külföldre és ott pofázzon, ha meg itt teszi vállalja a következményeket!
Oh, szóval csak pozitív véleményt lehet nyilvánítani?
Plusz mára a kormány kisajátította a zászlót, sajnos már nem ugyanaz a jelentése.
"Igazi kettős mérce! Szóval ha valaki a magyar zászlót gyalázza, az biztos nem gyűlöletből teszi, de aki a homokzászlót leszedi az meg gyűlölködő mi? "
Nem kettős mérce. Egyszerűen csak az egyik esetben nem ismerjük a kontextust és úgy tűnik, két hülyegyerek szórakozik és mindegy mi lett volna ott, beledobják azt is a folyóba. Nem taposták meg a zászlót, nem törölték ki velük a feneküket, nem égették el, csak röhögve ledobták.
Novák esetében meg már leírtam, miért sokkal súlyosabb.
- Eeeeveszik a zászlaót!
- Aztat el!
Huha, mingyárt megáll a szivem a nemzeti trianon sokktól. :(
Jó akkor ezt vonatkoztasd valamelyik féltett kisebbségre. Akkor gondolom más lenne a helyzet. Vagy akkor azokkal szemben is lehet kritikát megfogalmazni(nem mintha egy zászló Dunába hajítása kritika lenne)? Ja nem, mert akkor náci vagy:)
,,Nem taposták meg a zászlót, nem törölték ki velük a feneküket, nem égették el, csak röhögve ledobták." Ha a kukába dobod, vagy a Dunába röhögve mi a különbség? Bocs de ez a kettős mérce tankönyvi definíciója. Ez egyszerűen arról szól, hogy neked az lmbtqxyz csoport vélt vagy valós sérelme jobban fáj, mint a magyar nemzeté. Nincs ezzel probléma, de ne csináljunk már úgy mintha ez itt egy objektív ténymegállapítás lenne. És különben meg mitől is volt súlyosabb amit Novák csinált? Eleve nem is az ő dolga lett volna ezt leszedni onnan, hanem a rendőrségé, tekintve hogy ahhoz, hogy az ott legyen önkormányzatnak összeülni szükséges. Hovatovább ez közvagyon, legyen bármilyen nüanszni összeg is. 2000 óta törvény van arról hogy a magyar nemzeti jelképeken és az EU-s zászlón kívül, nem lehet ott semmi egyéb önkormányzati rendelet nélkül(én sem értek egyet ezzel, mivel szerintem az EU-s zászlónak semmi keresnivalója ott, de ez szubjektív vélemény). Ennyi erővel akármit ki lehetne oda rakni, csak nem biztos hogy például neked tetszene.
,,csalódtam is a hazámban. Kiábrándultam. Szóval, szarok a zászlajára." Akkor minek rontod itt a levegőt? Menj csak nyugodtan jobb helyre, nem fogsz hiányozni XD
27-es az a gond, hogy legtöbb esetben mondjuk a melegek vagy az lmbt közösség ellen megfogalmazott kritika nem megalapozott, esetleg elfogult vagy szimplán hülyeség. Ha elfogadható érveket hoznának ellene, akkor nem lenne gond azokkal a kritikákkal sem, de eddig ez nem nagyon sikerült, az értelmetlen szitkozódás pedig már nem számít kritikának, inkább gyerekes hisztinek.
Nyugodtan vegyétek le a szivárványos zászlót és akár égessétek is el, de akkor ne legyen az gond, ha én mondjuk a magyar zászlóval teszem ugyanezt. Hiába mondod, hogy nyugodtam lehet, a törvénykönyv bünteti, ennek pedig kicsit fasiszta szaga van :)
Ez a "macska nem lesz ló" egy nagyon primitív hsz.
Széljobber weboldalakon irogatják ezt.
Főleg azok a szánalmas emberek akiknek a magyarságukon kívül nincs más értékük.
És ha bárki lehet magyar akkor még a magyarságuk is értéktelen lesz.
Megint az van hogy a magyarok legyőzték afrika legszegényebb országát. Közben meg az eu legbutább országa a magyar.
,,kritika nem megalapozott, esetleg elfogult vagy szimplán hülyeség." Jó akkor mondok egyet ami nem megalapozatlan. Az lmbtq azt állítja hogy ez a viselkedés egy genetikailag berögzött dolog és nem választás kérdése. Holott bizony minden kutatás azt bizonyítja hogy a szexuális orientáció maximum 5ből egy esetben öröklött.
[link] minimum 80% az nem születik homoszexuálisnak hanem azzá válik. A másik meg hogy azt mondjátok hogy ez normális és egyenértékű a heteroszexualitással holott ez nonszensz. Egy diszfunkcionális működésről kimondani hogy abnormális ne legyen már gyűlöletkeltés! Ez egyszerű, neutrális ténymegállapítás. Ez nem az ember személye ellen irányul, ha azt mondom egy down-kórosra hogy beteg, az azt jelenti hogy gyűlölöm őt ezért? Ez hogy jön ki nektek? De a legnagyobb probléma hogy a szexualitás magánügy, de az lmbtq lobbi ebből rendre politikai kérdést csinál. A tényleges gyűlöletet a homoszexuálisokkal szemben nagyrészt éppen az okozza hogy ezt mások arcába akarjátok tolni. De most tényleg ezzel a zászlóval mit akartok elérni? Nem veszitek észre hogy ez éppen az elfogadás szempontjából konktraproduktív? Éppen az ellenkezőjét éritek ezzel el, mint amit akartok, mert még semleges emberekből is zsigeri ellenérzést váltotok ki.
,,akkor ne legyen az gond, ha én mondjuk a magyar zászlóval teszem ugyanezt. " Csak ezzel az a gond hogy ha utálod a magyarokat minek vagy még itt? Mazochista vagy? :) Ez kb olyan mintha egy náci bemenne egy zsinagógába ordibálni. Hát eleve minek van ott?
,,Hiába mondod, hogy nyugodtam lehet, a törvénykönyv bünteti, ennek pedig kicsit fasiszta szaga van :)" Jól van látom merről fúj a szél. Szóval a törvényes rend=fasizmusXD A törvénnyel nem egyetérteni kell, hanem betartani, vagy ha nem tetszik megváltoztatni, ezt még a liberálisok sem vitatják. Viszont ha ekkora anarchista vagy, akkor ha legközelebb kirabol valaki, ne tessék a fasiszta rendőrbácsihoz rohanni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!