A bal oldali médiában miért nem volt hír, hogy meggyalázták ketten a magyar zászlót?
Ha szivárványos zászlót szed le valaki akkor naponta 20 cikk van róla, rendőrség egyből házkutatás , most, hogy a magyar nemzeti színeket gyalázták meg miért nem érdekli az ellenzéket és a bal oldalt?
Nem szeretik a hazájukat? Csak az LMBTQ a fontos?
,,Az csak egy zászló. És nincs folyamatosan kirakva."
Akkor a horogkeresztes zászlót is ki lehet rakni egy napra nem? Hiszen csak egy zászló. Ezt bármire rá lehet mondani. Kíváncsi lennék hány NATO hadosztály lenne 5 percen belül az épület előtt 🤣
,,Nekem igazából teljesen mind1." Persze mert szimpatizálsz vele, amúgy meg ha olyan lenne kirakva amivel te nem értesz egyet, biztos nem ezt mondanád.
,,Az viszont már elég primitív hogy leszedik és ellopják." Ahha kettős mérce megintcsak. Szóval kirakni egy provokatív szimbólumot(aminek amúgy törvényesen semmi keresnivalója nincs ott) az nem primitív, bezzeg leszedni az? És ne mondd hogy nem provokatív, mert az! A magyar társadalom 90%-ának a bele kifordul tőle. Menj csak fel Facebookra és nézd meg hogy jóformán 10-ből 8 minimum egyetért azzal hogy le lett szedve!
,,Köztudott hogy csak a látens homokat foglalkoztatja ennyire ez a téma." Köztudott hogy az antifasiszták titkoltan fasiszták csak túlkompenzálnak. Amúgy meg mi az hogy homofób?
,,Mindig kell valami vergődés, most éppen ez következett." Ezt mondd a homokommandónak, ők szoktak vergődni. Például azzal hogy kirakják ezt a zászlót.
,,Volt is egy ilyen történet hogy a legnagyobb meleg széljobber ellenharcosról kiderült hogy meleg." Biztos volt, ahogy olyan is volt hogy valakiről antiszemita létére kiderült hogy zsidó. Ettől most minden antiszemita látens zsidó lesz? Ez rohadt nagy baromság. Főleg azért mert a felvállaltan homoszexuálisoknak a minimum 80%-a alapvetően nem genetikai okokból homo. Ergo arra hogy ennyi látens legyen, semmi esély.
De amúgy továbbra is kitérsz a válasz elől. Szóval ha holnap a szivárvány, mellé kiraknának egy feszületet, akkor arra is azt mondanád hogy neked mindegy? Vagy te voltál a 36-os?
Erre feltűnő módon #31 sem reagált semmit, mert érzi s kognitív disszonanciát.
:0
Én csak a 40# vagyok.
Írtam hogy a feszület is undorító.
Te meg arra válaszolj hogy miért lázadsz harcolsz ennyire? Ha semmi közöd hozzá miért érdekel ennyire a téma?
Az se igaz hogy 90%-nak kifordul a bele, bár én örülnék neki.
"Provokatív szimbólum" csak a hülyéket provokálja. Meg a látens b*zikat.
"Amúgy meg mi az hogy homofób?"
"Ezt mondd a homokommandónak, ők szoktak vergődni."
Hát ez.
"Főleg azért mert a felvállaltan homoszexuálisoknak a minimum 80%-a alapvetően nem genetikai okokból homo."
Na ezt honnan tudod? Talán nem te is kutattad? Esetleg egészségügyben dolgozol, biológus vagy?
"De amúgy továbbra is kitérsz a válasz elől. Szóval ha holnap a szivárvány, mellé kiraknának egy feszületet, akkor arra is azt mondanád hogy neked mindegy?"
Nekem mindegy, mert a keresztények/vallásosok rosszabbak, mint a melegek. Évente egyszer van pride, néha látni a Deák téren egy-egy szivárványos szatyorral mászkáló lányt, aztán szinte ennyi. Jó, most volt ez a zászló, de ilyen se lesz többé, mert megzavarja a jobbosok lelki világát. A vallásosok pedig házhoz jönnek téríteni, az én adómból tartják fenn az egyházakat és egyházi iskolákat, miközben semmi közöm sincs az egyházhoz, a családban még mindig vita megy azon, hogy nem vagyok megkeresztelve, az iskolákba már a Hit Gyülis szekta is befúrta magát, ráadásul az egész kormány ezt az álkeresztény leplet húzta magára, így pedofilokat és egyéb bűnözőket mentenek fel, mondván "keresztény családapa" vagy mi a frász volt... miközben sokaknál ez annyit jelent, hogy augusztus 20-kor meg karácsonykor elmegy a templomba. Az egész vallásos téma képmutatáson alapszik, de ugye őket nem lehet bántani, mert 2000 éve jelen vannak. Az egész Biblia egy könyv, úgyanúgy, mint az Odüsszeia vagy bármi más, csak valaki kitalálta, hogy ezzel tökéletesen írányítani lehet a népet. És milyen okos volt! 2000 év múlva is ugyanolyan megvezethetőek vagyunk, mint anno, sőt...
"Főleg azért mert a felvállaltan homoszexuálisoknak a minimum 80%-a alapvetően nem genetikai okokból homo."
Ezzel arra akarsz célozni, hogy a társadalom teszi a melegeket azzá? Rendben! Haladjunk tovább ezen a vonalon, ha ehhez van kedved.
Ugye a gyerekek az alap dolgokat otthon tanulják, DE! nem mindent. Főleg nem a szexualitáshoz kapcsolódó dolgokat, amik nem teljesen úgy működnek, ahogyan azt Freud mondta anno. Szóval ez alapján a nagyobb körök, óvoda, iskola, stb. teszi homoszexuálissá az embert? Vagy esetleg traumák? Te hogyan gondolod ezt?
A szivárványos zászló a liberalizmus szimbóluma.
Felőlem lehet ezüst színű is, szemétbe való.
Jujj, csúnya elfogadás, ijesztő egyenlőség, undorító boldogság a kisebbségek számára is. Úristen, az ott egy boldog leszbikus pár? Jajj anyám, hova süllyedtünk, hogy más emberek is boldogok lehetnek, még ha én olyannyira tájékozatlan vagyok, hogy ok nélkül utálom őket.
Inkább menjünk el a moziba és nézzük meg a szürke 50 árnyalatát, ott elég hetero powert tudunk összeszedni. Majd menjünk el a parlamenthez, csókoljuk meg a magyar zászló oszlopát, tisztelegjünk egyet a királyunk előtt, dobáljunk meg pár libernyákot, majd menjünk haza és csináljunk semmit! Holnap ne felejtsd el a munkahelyeden elmondani mindenkinek, hogy két hete láttál két férfit, akik közel sétáltak egymáshoz és mivanhab*zik, tiszta undorító ez a magyarország, phej.
,,
Te meg arra válaszolj hogy miért lázadsz harcolsz ennyire? Ha semmi közöd hozzá miért érdekel ennyire a téma?" Nyilván azért mert látens homoszexuális vagyok csak titkolom xd Én írtam egy hozzászólást amire érkeznek a válaszok, amire válaszolok, ennyi. Te meg miért játszod az ördög ügyvédjét? Ha számodra is undorító, akkor mit véded? Egyébként meg egyszerűen azért zavar, amiért bármilyen más ideológia zászlaja is zavarna, semmi keresnivalója egy önkormányzati épületen! Ez az objektív oka. Mit nem lehet ezen érteni? Egyébként meg akik kirakták azoknak mi köze a témához heteroszexuálisként ennyi erővel? Ezt megintcsak bármire rá lehet mondani. Egyébként meg a szubjektív oka az hogy egy olyan dolog jut róla eszembe ami undorító és viszolygok tőle.
,,Az se igaz hogy 90%-nak kifordul a bele, bár én örülnék neki." Hát mostmár tényleg nem tudok rajtad kiigazodni:D Szóval akkor a te fogalmad szerint az lenne a jó ha ennyi homofób lenne, de amúgy aki az az hülye? Magadnak mondasz totálisan ellent. Másrészt meg, de kb 10-ből 9 ember egyetért azzal hogy le lett onnan szedve. Ennyi lenne a látens homokos Magyarországon? 🤣🤣
,,csak a hülyéket provokálja. Meg a látens b*zikat" Jó akkor ha kifestem vöröscsillaggal a lakóépületet ahol laksz, akkor ne tessék provokálódni, mert akkor vagy hülye vagy, vagy látens kommunista😉
,,Hát ez."
Nem, nem. Definiáld nekem hogy mit értesz alatta. Szerintem az már homofóbia, ha valaki mondjuk mocskos b zizik, de ha a homoszexualitás politikai erőltetése zavar, az miért is az?
,,Na ezt honnan tudod? Talán nem te is kutattad? Esetleg egészségügyben dolgozol, biológus vagy?"
Hát maradjunk annyiban hogy több közöm van a biológiához, mint az lmbtq aktivistáinak.
Ha te tudsz nekem olyan kutatást mutatni, ami az ellenkezőjét bizonyítja, állok elébe, de az a helyzet hogy ilyen nincs. A homoszexualitás öröklöttsége 4-20%. Érdekes módon erre a liberálisok folyton azt mondják hogy így születtek és ezzel nem lehet mit kezdeni, meg hogy a környezetnek nincs erre hatása. Ezzel szemben az intelligencia, ami bizonyítottan minimum 80%-ban öröklött, szerintük megváltoztatható és hogy az oktatással meg lehetne oldani mondjuk a cigányok butaságát. Holott a valóság éppen az ellenkezőjét bizonyítja.
,,Nekem mindegy, mert a keresztények/vallásosok rosszabbak, mint a melegek." Szerinted. Érdekes azok akik a pedofil papoktól rettegnek, simán odaadnák a homoszexuálisoknak a gyereket, holott bizonyított dolog az is hogy nagy százalékban abuzálják az örökbe fogadott gyerekeket, csak ez ugye nincs nagy dobra verve. De egyébként ezt az egész vallás témát nem ezért hoztam fel, hogy erről beszélgessünk, hanem az volt a lényeg hogy az is egy ideológia, mint az lmbtq. Ugyanúgy semmi keresnivalója egy középületen egy keresztek, mint egy homozászlónak.
,,Ezzel arra akarsz célozni, hogy a társadalom teszi a melegeket azzá? " Nem én célzok erre, hanem ez egyszerű formális logika:) Ha ilyen alacsony az öröklöttségi mutató, az azt jelenti hogy ennek külső okai vannak.
,,Szóval ez alapján a nagyobb körök, óvoda, iskola, stb. teszi homoszexuálissá az embert? Vagy esetleg traumák? Te hogyan gondolod ezt?" Na ez szerintem egy százszor értelmesebb és fontosabb téma mint a zászló! Egyrészt a szexuális traumáknak elvileg van ebben szerepe, bár nem tudom ez mennyire valid. Elvileg az anális fixációhoz lehet valami köze, ami az első szexuális élmény(hiába negatív) miatt alakul így. Bár szerintem ez a magyarázat nem elégséges. Szerintem inkább arról lehet szó hogy van az embereknek egy kis százaléka, akinek a szexuálitása fluidabb, mint a többségé(kvázi biszexuális) és hajlandóbb belemenni azonos neműekkel szexuális aktusba. Az első fiatalkori szexuális élmény miatt pedig tulajdonképpen ez rögzül mint normális. Na itt jön a képbe a politikai része a dolognak! Onnantól kezdve ugyanis hogy az lmbtq ezt normalizálni akarja(sőt büszkeséggé nyilvánítja), több ilyen ingadozó identitású ember fogja ezt választani. Természetesen nyilván valóan van egy része(ez a 5-20%),aki mindenképpen az lenne, és valószínűleg vannak olyanok is akikben ez a hajlam kicsit sincs meg, de valamilyen hatásra kialakul. Viszont az szerintem nagy magabiztossággal kijelenthető hogy a nagyrészt ezek az ingadozók teszik ki. Freudról meg annyit hogy szerintem intelligens, de felületes ember volt. Tudtommal a látens homoszexualitást, illetve a homofóbia fogalmát is hozzá kötik,ami szerintem több szempontból is hamis. Ez biztosan van, viszont elhanyagolható. A probléma az hogy meg lehet figyelni, hogy akik az ilyen lgbt-t támogatják heteroszexuális férfiként, azok szinte mind feminin alkatúak, akik szerintem nem éppen straight identitásúak, ezért is sokkal megértőebbek és elfogadóbbak az ilyen dolgok iránt. Ellenben azt nem tudom elképzelni hogy valaki, aki ettől zsigerileg viszolyog az miért lenne látens homo? Biztos van olyan aki elnyomja és túlkompenzál, de ez kb ezrelékben mérhető. Ilyen alapon több százmillió embert(például az iszlám országon lakóinak 99%-át) lehetne látens homoszexuálisnak bélyegezni, de ez nonszensz.
Ostoba széljobber zagyvaság, végig se olvasom.
"az oktatással meg lehetne oldani mondjuk a cigányok butaságát"
Mert a magyar csecsemők diplomával a kezükben születnek?
Hol a bizonyíték?
Én elhiszem hogy undorító, meg hogy viszojogsz tőle. De mégis mi közöd hozzá?
Mégis mi alapján írod, hogy 10-ből 9 ember 1et ért vele? A te közegedben biztos.
Szóval az iq genetika, minden mást csak a környezet befolyásol?
"Óriási vita van azt illetően, hogy az intelligencia inkább örökletes, vagy szerzett sajátságunk. Az örökbecsű aforizma szerint egy genetikaprofesszor gyerekei öröklik, tanítványai pedig szerzik e képességet. Valamilyen ok miatt a genetikai teória tetszetősebb a laikusok számára mint a verejtékkel megszerzett képesség elmélete. Lehetséges, hogy ennek oka az, hogy a DNS-ben lappangó értelem menti azt a körülményt, ha ez esetleg külsőleg nem nyilvánul meg. Az egyes rasszok és népcsoportok elleni legmetszőbb gyűlölet is az IQ értékek genetikai létének megkérdőjelezésében nyilvánul meg."
Te vagy az élő bizonyíték. Mert csak a saját féligazságaidat írogatod, mégis azt hiszed magadról hogy intelligens vagy.
"Érdekes módon a leghangosabbak az IQ-görbe balsarkából kiabálnak. Soha nem arról van szó, hogy alávalók az alacsony intelligenciájúak, hanem, hogy a más „fajúak” alacsony IQ-val rendelkeznek. A sajátos logika alapját az képezi, hogy mivel én (az üvöltöző) egy intelligens néphez tartozom, ezért – még ha buta vagyok is – lappang bennem az okosság."
Ez te vagy.
,,Ostoba széljobber zagyvaság, végig se olvasom."
Szerintem nem is tudsz olvasni. Ti tényleg nem vagytok képesek emberi hangnemben társalogni csak személyeskedni? Tipikus liberális érvelés hogy amikor nem tudunk reagálni értelmesen, csak címkézünk.
,,Mert a magyar csecsemők diplomával a kezükben születnek?
Hol a bizonyíték?" Mi köze a diplomának az IQ-hoz? Persze annyi köze van hogy nagyobb iqval hamarabb szerzel diplomát, de nincs egyenes arányosság.
Tessék itt a bizonyíték!
,,Én elhiszem hogy undorító, meg hogy viszojogsz tőle. De mégis mi közöd hozzá?" Aha semmi azon kívül hogy az önkormányzat nem magánterület. Ha valaki a saját házára kirakja akkor nem lenne hozzá semmi közöm, de ez egy középület. Továbbra is azt tudom mondani hogy akkor ha majd az önkormányzatra esetleg horogkereszt kerül akkor se tessék nyavajogni! Mert mégis mi közöd hozzá?
,,Mégis mi alapján írod, hogy 10-ből 9 ember 1et ért vele? " Onnan hogy felmegyek akár indexre, akár 24.hu-rá, akár Puzsér, akár Tibi atya oldalára, jóformán mindenki egyetért azzal hogy le lett szedve az a rongy.
,,A te közegedben biztos." Hát egyenlőre akárhogy toporzékoltok, ti vagytok kisebbségben.
,,Szóval az iq genetika, minden mást csak a környezet befolyásol?" Tipikus idióta szalmabábérvelés. Senki nem mondott ilyet.
,,
Te vagy az élő bizonyíték. Mert csak a saját féligazságaidat írogatod, mégis azt hiszed magadról hogy intelligens vagy." Tipikus nyilvánvalóan ideológialag motivált index cikkel azt hiszed igazad van, mert egy deka önálló gondolatod nincsen. És mellesleg ez a cikk nevetséges. Nem cáfol semmit, ellenben ha figyelmesen végig olvastad volna rájöhetnél hogy alátamsztja amit írok. Leírja hogy az intelligencia nem öröklött, aztán meg hogy a prefontális méreg fejlettségéért xy gén a felelős. Nevetséges, a lényegtelen konklúzió nevezetű érvelési hiba mintapéldája ez a cikk. Mondd egy okosnak látszani akaró passzív-agresszív beszólást, amit olyan kutatásokkal akar alátámasztani ami a szöges ellenkezőjét bizonyítja.
,,Ez te vagy" Szerintem inkább ne kezdjük el méregetni egymás intelligenciahányadosát, mert csúnyán megszívnád. Tudod te az a Rushton,Jensen,Richard Lynn, Sowell? Ezek csak úgy mellesleg a modern IQ kutatás legnagyobb szakértői,de majd egy ilyen indexes nyikhaj kis firkász megmondja hogy ők a skála bal felén vannak, ja persze, szakadok a röhögéstől🤣 Meg nyilván a Nobel díjas William Schockley, vagy szintén Nobel díjas James Watson mind alacsony IQ-jú, buta, korlátolt, hőbörgő szkinhedek mi?
Ez meg te vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!