Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bal oldali médiában miért...

A bal oldali médiában miért nem volt hír, hogy meggyalázták ketten a magyar zászlót?

Figyelt kérdés

Ha szivárványos zászlót szed le valaki akkor naponta 20 cikk van róla, rendőrség egyből házkutatás , most, hogy a magyar nemzeti színeket gyalázták meg miért nem érdekli az ellenzéket és a bal oldalt?

Nem szeretik a hazájukat? Csak az LMBTQ a fontos?

[link]

2020. aug. 22. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
26%

"És különben meg mitől is volt súlyosabb amit Novák csinált?"

Leírtam kétszer is. Ha nem érted, olvasd el még egyszer.

2020. aug. 22. 22:03
 32/73 anonim ***** válasza:
35%

,,Főleg azok a szánalmas emberek akiknek a magyarságukon kívül nincs más értékük."

Már bocs de ha valakinek a szexuális orientációja a legfőbb identitása az legalább ennyire szánalmas.

2020. aug. 22. 22:05
 33/73 anonim ***** válasza:
0%

Jó akkor zárjuk rövidre! Ha holnap amellé a szivárnyos zászló mellé kiraknának egy böhöm nagy feszületet, azzal sem lenne semmi probléma szerinted?

2020. aug. 22. 22:07
 34/73 anonim ***** válasza:
67%
jajj, nem azt mondom, hogy a törvények rosszak, mert oké, ne raboljunk ki senkit és ne bántsunk másokat. DE! ez a zászlós törvény csak képmutatás, mégis kinek árt, ha megszégyenítem a "szent magyar jelképeket"? senkinek. na akkor?
2020. aug. 22. 22:41
 35/73 anonim ***** válasza:
12%

Miért ha valaki tagadja a holokausztot azzal kinek árt? Pedig azért akár börtön is kiszabható. Sőt jobbat mondok! Ha holnap egy horogkeresztes zászlót raknának ki az önkormányzatra azzal kinek ártanak? :) De akkor viccet félre téve neked is feltenném ugyanazt a kérdés, amit Dominik kollégának! Ha holnap a szivárnyos zászló mellé kiraknának egy keresztet, neked azzal se lenne semmi problémád? Az ártás meg egy szubjektív kategória. Nagyon sok olyan dolog van büntetve amivel fizikailag nem ártok ugyan, mégis elvihet miatta a rendőr. Egyébként meg ez nem magyar sajátosság. Nyugati országokban is simán elvisz a rendőr ha nemzeti jelképet gyalázol. Különben mitől olyan nehéz ezt betartani? Komolyan ez egy szabadságjog szerinted hogy az adott országot gyalázod? De még egyszer kérdezem, ha valaki utálja azt a nemzetet és azt az országot akkor mi a fenének van ott?

2020. aug. 22. 22:56
 36/73 anonim ***** válasza:
63%

A kereszt is zavarna, viszont a szivárványos zászlót sem tartom helyesnek, mert nem oda való.

De mondjuk a kereszténység több embernek ártott az évek alatt, mint a nácik, mégis az utóbbi van tiltólistán, pedig sok keresztény egyház ugyanolyan gyűlöletet szít, mint anno a nácik. Hogy is mondják... a történelmet a győztesek írják.

2020. aug. 22. 23:00
 37/73 anonim ***** válasza:
15%

,,A kereszt is zavarna, viszont a szivárványos zászlót sem tartom helyesnek, mert nem oda való."

Legalább ebben konzekvens vagy. Ez becsülendő.

,,De mondjuk a kereszténység több embernek ártott az évek alatt, mint a nácik" Az ateista kommunizmus meg még többnek. Ez nem vallás kérdése. Az erőszakos ember mindig talál indokot arra hogy gyilkoljon.

Úgy látom egyeseknek nem tetszett a hozzászólásom. Jól le lettem pontozva xd Érvek is vannak, vagy csak a gombot tudjátok nyomkodni? :)

2020. aug. 23. 00:10
 38/73 anonim ***** válasza:
69%

Én csak a gombokat nyomkodom.

Szerintem is el van túlozva az egész.

A magyarkodó weboldalakon szó szerint így írják hogy "szent magyar zászló"

Miért lenne szent?

A náci zászló megint egy buta példa. Ilyen alapon a fegyver se öl. Meg a zászló se. De aki kirakja az azt akarja kifejezni, hogy ki kéne írtani pár embert.

A magyarok kiírtottak fél milla zsidót. Arányaiban itt írtották ki a legtöbbet. Pedig csak a nyugatot másolták.

A keresztény zászló is egy vicc. Az egy sátánista népbutító vallás.

Sátánista, mert a keresztények azok akik hisznek a sátánban meg a pokolban. És a vallásukban a sátán a legfontosabb, legérdekesebb szereplő.

Holo tagadás meg kb olyan, mintha valaki a trianont tagadná. Soha nem is volt nagy mo. az egészet csak a magyarok találták ki. És szerintem ez így is volt.

2020. aug. 23. 09:01
 39/73 anonim ***** válasza:
24%

,,Miért lenne szent?" Nem is hiszel abban hogy van olyan hogy szent ergo miről is beszélünk? Fogjátok már fel hogy ez szubjektív! Ennyi erővel ez olyan duma, mintha azt mondanám hogy a zsidók élete ugyan miért értékes? Én nem ezt mondom, de ez is szubjektív.

,,De aki kirakja az azt akarja kifejezni, hogy ki kéne írtani pár embert." Egyrészt ez nem igaz, másrészt akkor a Heinekent is tiltsuk be, mert vöröscsillag van rajta, ami azt jelképezi hogy politikai és osztály alapon akarok megölni embereket. És ne gyere nekem azzal hogy de a kommunizmus nen erről szól, mert de. Ilyen alapon a Mein Kampfban sem ír Hitler népfajok kiírtásáról. Különben is kb 20x annyi ember írtottak ki ez alatt jelkép alatt, mint a nácik hivatalosan. Arról meg ne is beszéljünk hogy hány magzatgyilkosság köthető az lmbtq mozgalomhoz. Az hogy egy ideológiához vér tapad az nem érv csak kifogás. De ez nem is lényeges. A lényeg az hogy semmiféle ideológiának a jelképe sem való egy önkormányzati épületre. Minden egyéb csak mellédumálás.

,,A keresztény zászló is egy vicc. " Hát az lgbt zászlóról többen gondolják ezt.

,,Sátánista, mert a keresztények azok akik hisznek a sátánban meg a pokolban. És a vallásukban a sátán a legfontosabb, legérdekesebb szereplő." Sőt a tűz is vizes.

,,Holo tagadás meg kb olyan, mintha valaki a trianont tagadná." Dehogy olyan. Holo tagadasért 3 év börtönt kaphatsz.

,,Soha nem is volt nagy mo. az egészet csak a magyarok találták ki. És szerintem ez így is volt." Ennek semmi értelme. Mi az hogy soha nem is volt? Akkor az 1920as döntés mégis mitől fosztotta meg Magyarországot? De egyáltalán mi köze ennek bármihez is? Akkor te is foglalj állást! Szerinted a nem létező 96 társadalmi nemnek kitalált homokzászlónak helye van egy önkormányzati épületen?

2020. aug. 23. 11:03
 40/73 anonim ***** válasza:
66%

Az csak egy zászló. És nincs folyamatosan kirakva.

Nekem igazából teljesen mind1.

Az viszont már elég primitív hogy leszedik és ellopják.

Köztudott hogy csak a látens homokat foglalkoztatja ennyire ez a téma.

Meglátja valaki a zászlót és instant meleg lesz? Mert a jobboldal kb így adja elő.

Szerintem csak irigyek, mert ők nem merik felvállalni a b*ziságukat.

De ha ők nem akkor senki se!

Volt is egy ilyen történet hogy a legnagyobb meleg széljobber ellenharcosról kiderült hogy meleg.

Mindig kell valami vergődés, most éppen ez következett.

2020. aug. 23. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!