Emberek ennyire megvezethetők vagytok?
190-es vagyok.
Kérdező, szektás vagy, mivel úgy nyalod a fidesz seggét, hogy az már épp ésszel felfoghatatlan:))
""De akkor nincs is ha nincs róla bírosági döntés."
Az még nincs, de simán megegyezett az EU-val /kb. 3/4 éve/, hogy inkább visszafizet az Ország -azaz mi állampolgárok- párszáz millió Euró támogatást, csak ne vizsgálódjanak, hogy mi lett a pénzekkel!"
Gondolom erre írtad, hogy ilyen sem volt!
Figyelj, linkelek cikket, és csakis a te kedvedért, a kedvenc mandinered az első:
pestisracok:
Azt hiszem,hogy ezek elléggé nem ellenzéki oldalak, elvégre te is erre hivatkozol!
192-es vagyok.
"Te meg Soros Gyuri popsiját." Ez nagyon vicces, nemn akarsz humorista lenni? :))
Magyarországot semmilyen kár nem éri, az ellenzék vádaskodása a szokásos politikai hisztériakeltés - reagálás a Jávor Benedek által indított álhírekre
Magyarországot semmilyen kár nem éri, hazánk egyetlen uniós forrást sem veszít el, hiszen a forrásokat 110%-kal túlvállaltuk.
Ezt azért tettük, mert tisztában voltunk vele, hogy Brüsszelnek minden egyes tagállamban vannak kifogásai. A Brüsszel által kifogásolt programokat a magyar kormány magyar költségvetési forrásból finanszírozza. Ez az eredeti terveknek megfelelően a 110%-os költségvetés 10%-os keretén belül marad. A többi programra az uniós költségvetés 100%-ban lehívásra kerül. Az ellenzéki képviselők vádaskodása csak a szokásos politikai hisztériakeltés.
"Magyarországot semmilyen kár nem éri, az ellenzék vádaskodása a szokásos politikai hisztériakeltés - "
Elolvastad a cikkeket? Direkt nem ellenzéki portálokat linkeltem, de látom, már a fityisznek sem hiszel!
"A büntetés összege meghaladja az 500 milliárd forintot, ami az ország GDP-jének több mint 1 százalékát teszi ki."
Kérdező... szerintem már lassan megszámolhatatlanul sok helyén való érvet kaptál. Úgyhogy itt senki nem megvezethő, nem sorsbérenc meg mittudomén milyen baromság amit a fidesz talált ki. Itt a megvezethető az te vagy de nagyon. Most le fogsz nullázni, köszi szépen, de baromira nem érdekel mert ez egy tény. Ha én írtam volna ki ezt a kérdést engem már önmagában ennyi ellenérv bőven meggyőzött volna abban hogy akkor lehet valamit rosszul csinálok, lehet tényleg nem nézek utána mindennek csak nagyon egyoldalúan.
Kezdj el mindkét oldalról tájékozódni. Olvass tovább origót meg pestisrácokat vagy amit jelenleg olvasol, nézel de olvass mellé indexet meg hvg-t vagy valami hasonlót is esetleg keress a youtubeon valami podcastet a témában. Bőven lesz választékod. Nincs itt olyan és nem is lesz olyan vezetés ami 100, 90, 80%ban megfelel mindenkinek. Ilyen társadalom nem létezik hogy ennyi embernek azonos a véleménye. Ilyen csak a diktatúrákban létezik vagy azokban a "demokráciákban" mint ami oroszországban van vagy eddig belaruszban volt. De olyan lesz hogy vitatkozni fognak valós érvekkel a parlamentben, ami ma még elég elképzelhetetlen. Olvasd el kérlek Orwell 1984 c. könyvét kb csak 300 oldal rá fogsz jönni arra hogy te vagy nagyon megvezetve. Biztos kellemetlen lesz a tudat hogy sokáig így éltél és kihasználtak de végül jobb lesz objektíven látni a világot.
Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!