Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberek ennyire megvezethetők...

Emberek ennyire megvezethetők vagytok?

Figyelt kérdés
Elhiszik hogy ami Magyarországon torténik az csakis a Fidesz hibája. 10 éve már hatalmon vannak 2/3-os többséggel, ami egy elég szép eredmény. De ez nem azt jelenti hogy minden az ő hibája ami Magyarországon folyik. Az ország romlása nem a Fidesz alatt kezdődött, sőt, a Fidesz óta javul a helyzet. Ez egy MSZ(M)P nevzetű párt hibája, ami jóval több mint tíz évig volt. Pár évtizedig!! Erre a 2000 években szuletett generáció többsége nem is emlékszik. Pedig egy fontos dolog lenne. Talán dereng nekik valami Gyircsányról az Őszödi beszédről, a szemkilövetés, lovsroham, tévé ostromról. De igazán nem éltek akkor, és nem is tudják mi volt az. A mai generáció annyira szerencsés helyzetben van, hogy nem tudja mi az hogy kommunizmus. A diktatúrát meg az autokráciát gyakran használják az ellenzéki fiatalok, de nem tudják mit jelent mert nem éltek még benne. Meggyőződésem hogy a többség a nyomor fogalmával sincs tisztában mert nem éltek benne. Ez a normális mert én sem vagyok vele egészen tisztába. Ők ezeket nem nézik, hanem azt nézik hogy a nálunk szerencsésebb országok jobb helyzetben vannak.

2020. aug. 17. 12:59
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/201 A kérdező kommentje:
129. Nincs olyan nagy politikai erőt képviselő pár, amely nem fogott volna össze Gyurcsánnyal, és amely nem a magyar többség Ellen harcol Bruszelbe, a választók akaratát semmibevéve leszavazzák az országot. Kilopják a konzultációs íveket, vagyis eltulajdonítják azt amit más készitett, más tulajdonában van és vissza élnek remgeteg választóval ahelyett hogy ők is megcsinálnák a hasonlót. Adatokat szolgáltatnak ki külföldnek, olyanokat is amelyelhez nem fértek volna hozzá, céges adatokkal élnek vissza, és a magán tulajdonnal. Nincs olyan párt melyben ne lenne mélyen benne a korrupció. Ahol az ellenzéki összefogás van, és rendet igértek ott káosz van, ahol tisztább környezetet ott több szemét, hajléktalan és bűz van. A fejlesztések késnek, a lakosság fel van háborodva. A kisebb pártok amelyetk nem règ alakultak, vagy nem kutottak politikai erőhöz azoknak pedig esélyük sincs az összefogás és a Fidesz Ellen, inkább oda csapódnak egyik-másik párthoz a konc védett. nem akarom azt a régi komcsi szlogent használni, hogy aki nincs velünk az ellenünk van, de minden másik pártra leadott szavzat Gyurcsányt erősiti, mert az a legerősebb ellenzéki párt, az tudja megfogni a tömeget, mégha más pártra szavazol és nem egy össösszefogásra vagy koalicióra. Mert ezzel a kormányt gyengíted. Szóval vagy gyurcsámy, vagy Orbán. Vagy nem szavazol.
2020. aug. 18. 11:01
 132/201 A kérdező kommentje:
2020. aug. 18. 11:06
 133/201 A kérdező kommentje:
2020. aug. 18. 11:06
 134/201 anonim ***** válasza:
92%

"Magyar többség ellen harcol"

Újabb ellenségképet láthattunk :D

2020. aug. 18. 11:08
 135/201 A kérdező kommentje:
Az ellenségkép ellenzéki kettősmérce. :p
2020. aug. 18. 11:09
 136/201 Micimacko67 ***** válasza:
85%
Igazad van kérdező...támadnak a pirézek....
2020. aug. 18. 11:15
 137/201 A kérdező kommentje:
Szó szerint :D
2020. aug. 18. 11:18
 138/201 anonim ***** válasza:
92%

116-os és 118-as vagyok.

KÉRDEZŐ!

Hiába van az, hogy a bíróság független a rendőrségtől, így sincs eljárás rengeteg korrupciógyanús ügy ellen.

"Úgy hogy a cégek most államilag támogatva vannak, a magyar cégek és válalkozások nagyobb teret kapnak mint Gyurcsány alatt, hatékonyabban működnek mert nincsennek eladósítva." Igen, Mészáros, Tiborcz és más ner lovagok cégei kapnak nagyobb teret, nem pedig az egyszerű magánvállalkozások, amelyeknek nincs köze a nerhez.

" Csak mészáros cégeit kapja fel a media." Jogosan, mivel csak az ő cégei nyernek közbeszerzéseket!

"Az ország fejlődik, ha nem tetszik el lehet menni." Ezt nem lehet szebben mondani: te k*rvára agymosott vagy! Lószart fejlődik, csak azért, mert Mészáros oda szeretne egy vadonatúj, hiperszuper villát, oda, ami egy természetvédelmi terület!

"Ezernyi környezetvédelmi terület van, és ezernyi környezet vdelmi terület lessz még helyette." Na de azzal a pl. két és fél hektárral, amit egy luxusbirtokra szántak azzal mivan??

"Itt most az a baj, hogy bárki kurvázik?" Nem, te nem értetted, amit mondtam. Kiscsillagom, itt az a baj, hogy egy magát keresztény-konzervatívnak valló polgármester, ex-olimpia bajnok, közpénzből, az Adrián, egy yachton kurvázott. Ez szerinted rendben van, ez normális a 21. században??

"Speciel nem egyik képen sem láttam kokozni úgy mint Lacner Csabát egy videóban..." Itt most senkit sem érdekel, hogy az "ősellenség", az MSZP és az ottani politikusok ezt csinálták, ne tereld a szót!

"...Borkai pedig semmit sem lopott." De bizony. Ő is lopott, győri lakosként állítom ezt! Honnan szeded, hogy nem lopott?? Az origóról, a 888.hu-ról, vagy esetleg az m1 híradóból??

"Az mind a félretett fizetéséből volt." A francokat volt az a félretettt fizetéséből, lopott közpénzből csinálta!

"Ez egyáltalán nem így volt." De de, ez bizony így volt!

"Az internetről ezért is nem jó tályékozódni. Leglábbis nem egy helytől kell." Mert te honnan tájékozódtál?? Odamentél a Lőrincke házához és kikérted tőle a papírokat? :DD Csak hogy tudd, én több helyről tájékozódtam!

"De ha valami törvénytelen van ebbe benne, nyugottan fel lehet jelenteni Mészárost. Azok majd jobban megvizsgálják az ügyet." Dehogy fogják megvizsgálni, ugyanúgy le lesz szarva mint eddig!

"Vajon mire vár az ellenzék?" Már eddig is megannyi korrupciógyanús ügyet jelentettek föl, de semmi sem történt ezekkel a korrupt dolgokkal!

"Vagy azért nem lépnek mert tudják hogy igazábol ebből semmi nem igaz?" De, ezek, amiket én felsoroltam, ezek itt MIND IGAZAK!

"Csak a népet hülyiti be?" A Fidesz hülyíti a népet, velük együtt tégedet is!

Összegezve: Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy egy idióta, agymosott Fidesz-szavazó vagy, aki olyan hülye mint a szar! GRATULÁLOK!

2020. aug. 18. 11:57
 139/201 anonim ***** válasza:
91%
Viszont, érdekes módon nem mondtál semmi a Kaletáról, Kérdező!
2020. aug. 18. 12:20
 140/201 A kérdező kommentje:

“Hiába van az, hogy a bíróság független a rendőrségtől, így sincs eljárás rengeteg korrupciógyanús ügy ellen.”

Szerintem az ellenzéknek hogyha a hazugság fájna ordítana. A bíroságok függetlenek, ők nem holmi olcsó ellenzéki putrioldalakról tályékozódnak. Ha nincs ügy nincs kit vagy mit feljelenteni, ezért nem cselekszik az elenzék. Viszont a más nézőpontot képviselő oldalakat, van idejük beperelni és lejáratni.

“ Igen, Mészáros, Tiborcz és más ner lovagok cégei kapnak nagyobb teret, nem pedig az egyszerű magánvállalkozások, amelyeknek nincs köze a nerhez.

Jogosan, mivel csak az ő cégei nyernek közbeszerzéseket!”

A közbeszerzéseken nem csak mészáros cégei nyernek. Mint azt már említettem, nem csak Mészáros és Tiborcziból áll a legazdagabb magyarok listája. A többi közbeszerzésekkel foglalkozó milliárdost nemigen említi a media, és nem kapnak annyi fényt mint a Fidesz közeli milliárdosok.

“Ezt nem lehet szebben mondani: te k*rvára agymosott vagy! Lószart fejlődik, csak azért, mert Mészáros oda szeretne egy vadonatúj, hiperszuper villát, oda, ami egy természetvédelmi terület!”

Szerintetek mindenki agymosott, aki nem ellenzéki. Hála istennek hogy nem vagyok ellenzéki és nem ilyen a felfogásom.

Én arról nem tudok hogy TERMÉSZETVÉDELMI területen bármilyen villát is épített volna Mészáros. Egyébként ahhoz mit szólsz hogy egy csomó nélkülöző INGYEN nyaralhat Mészáros Villáiban? Eről a putrimédia nem számol be?

“Nem, te nem értetted, amit mondtam. Kiscsillagom, itt az a baj, hogy egy magát keresztény-konzervatívnak valló polgármester, ex-olimpia bajnok, közpénzből, az Adrián, egy yachton kurvázott. Ez szerinted rendben van, ez normális a 21. században??”

Őcsi nézd meg máshol mit csinálnak a gazdagok. IGEN ez a 21edik század, és egyébként nem közpénzből. Lacner Csabárol nem beszélsz? És hol marad Gréci zsolt? Ha nem tünne fel Fideszesek elitélték Borkait, amire az ellenzéki üdvöskék nem voltak hajlandóak, pedig ők is jócskán benne voltak a szar.ban.

“Itt most senkit sem érdekel, hogy az "ősellenség", az MSZP és az ottani politikusok ezt csinálták, ne tereld a szót!”

Na ez a téma ennyire kényelmetlen? Pedig szinte mind az önkormányzati választás részei voltak. És mind a degenerált koalíció tárta nyilvánoságra. Vagy ennyire sámit a pártállásuk? Ennyire nehéz annyira megvetni mind mint Borkait a Fideszesek. ÉN MEG ERRŐ BESZÉLEK.

“Dehogy fogják megvizsgálni, ugyanúgy le lesz szarva mint eddig!”

Ha nem is tályékoztatod róluk le is fogják.

“Már eddig is megannyi korrupciógyanús ügyet jelentettek föl, de semmi sem történt ezekkel a korrupt dolgokkal!”

Szeviép ügy, 4es metro. Gyurcsánymutyik. Igazad van….

2020. aug. 18. 13:19
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!