Emberek ennyire megvezethetők vagytok?
145-ös és 146-os vagyok.
Kérdező!
"Jobb lenne leszálni a főldre Gyurcsány helytartói! Hol vagytok ti a Fideszhez képest? A béka segge alatt." Ezzel jelezted, hogy mennyire rajongsz a Fideszért, meg azt, hogy mennyire agymosott vagy!
"Korrupt bíróságokról tudtok halucinálni, de a kormánypárti médiumokat mégis helyre tudjátok igazítani. Akkor ki is még a korrupt, ha a bíróságok korruptak? Azok akik lefizetik őket." Tudod mi korruptabb a bíróságoknál? A KORMÁNY. Ők fizetik le őket.
"És a Fidesz nem pereskedik annyit mint az ellenzék, mert van jobb dolguk is, az országot elvezetni." Igen, elvezetik a szakadékba...
"Különben nem buszkelkednének azzal hogy a kormánypárti médiának több helyreigazítása van mint a "függetlennek"." Tipik, fideszes duma...
"Mert minden média hazudik, és elyorzítja a valóságot." Ahogyan az origo, a 888 és az m1.
"Ezért is felesleges az internetről tályékozódni." Mert te honnan tájékozodsz?? Falusiak pletykájából?
"Egyébként is a KKV-k (kis, és közép válalkozások) nyernek el 100-ból 87 kozbeszerzést." Ezek is ner-lovagok vállalkozásai.
"Az ellenzék azért nem tud nyerni, mert hülyének és agymosottnak nevzik az embereket, nem értékelik semmire az emberek döntését." A Fidesz pedig azért nyer, mert hülyítik az embereket.
" Es felsőbb szinteken is csakis azokat a milliárdosomat itélnétek el, húznátok lápavasra, akik Fideszesek." Mert korrupcióval lettek milliárdosok.
Kérdező! Megkérdezem megint, hogy a ma nyilvánosságra került Szijjártó-ügyről, valamint a Kaleta-ügyről mit gondolsz??
Valamint, kérlek nevezz meg 5 olyan céget, név szerint, akik közbeszerzést, vagy tendert nyertek, és nem egy ner-közeli vállalkozó érdekeltségébe tartoznak!
Ja, és légyszíves, tanulj meg magyarul írni! A tájékozódni pontos j-vel van!
Konklúzió: SZÁNALOM. Az ellenzékről fröcsögni, meg a fideszről jókat mondani tudsz, de Szijjártóra és Kaletára, meg azokra, amket az előbb leírtam, már nem reagálsz. Botrányos!
1. Az ellenzék fizeti le a bíróságokat, mivel a kormány elméletileg kevesebb pert nyer. A legutóbbi szeviép és gyöngyöspatai ügy után nem merném kijelenteni hogy a bíróságok Fideszesek! Ha meg megpróbálna valamit is tenni az ügy érdekében a Fidesz az ellenzék diktatúrázna meg brüszel is.
2. A leg hitelesevbb tájékozódási pont a tapasztalaT. Minden média ellenzéki-kormánypárti butít.
3. Az autocorect Angola van állítva, és nem tudom kikapcsolni sem átállítani mert nem lehetséges
153-as és 154-es vagyok.
Kérdező!
" Az ellenzék fizeti le a bíróságokat, mivel a kormány elméletileg kevesebb pert nyer. A legutóbbi szeviép és gyöngyöspatai ügy után nem merném kijelenteni hogy a bíróságok Fideszesek! Ha meg megpróbálna valamit is tenni az ügy érdekében a Fidesz az ellenzék diktatúrázna meg brüszel is." A Fidesz kezében vannak a bíróságok, hidd már el az Isten szerelmére! És nem, nem az ellenzék fizeti őket, csak mert ők több pert nyernek! Ó igen, már vártam a Brüsszelezést...
"A leg hitelesevbb tájékozódási pont a tapasztalaT." Na, és az a tapasztalat hogyan jött össze? Valamit az igaz, hogy a kormánypártiak butítanak.
Kérdező, az alábbiak MINDEGYIKÉRE válaszolj!
Hány éves vagy?
Mi a véleményed a ma nyilvánosságra került Szijjártó-ügyről, valamint a Kaleta-ügyről?
Nevezz meg 5 olyan céget, név szerint, akik közbeszerzést, vagy tendert nyertek, és nem egy ner-közeli vállalkozó érdekeltségébe tartoznak!
Hihetetlen...
"A Fidesz kezében vannak a bíróságok, hidd már el az Isten szerelmére! És nem, nem az ellenzék fizeti őket, csak mert ők több pert nyernek! Ó igen, már vártam a Brüsszelezést..."
Hogy a p@csába támasztod ezt alá. írtam kető dolgt is ami alátámasztja, hogy nincs igazad. Miért dolgozna a Fidesz maga ellen? Magyarországon hatalomegosztás van. Fideszé a törvényalkotás, a bíróságok nem. De ez azért alakult ki, mert a Fidesz nem veszi semmibe a rejtet többség akaratát.
"Na, és az a tapasztalat hogyan jött össze? Valamit az igaz, hogy a kormánypártiak butítanak."
akinek nincs tapasztalata az kérdez ilyet.
Igen az ellenzékiek nem butítanak, hanem örjöngő zombivá tesznek.
"érdező, az alábbiak MINDEGYIKÉRE válaszolj!"
Csak utánnad.
156-os vagyok.
Kérdező!
"Hogy a p@csába támasztod ezt alá. írtam kető dolgt is ami alátámasztja, hogy nincs igazad. Miért dolgozna a Fidesz maga ellen? Magyarországon hatalomegosztás van. Fideszé a törvényalkotás, a bíróságok nem. De ez azért alakult ki, mert a Fidesz nem veszi semmibe a rejtet többség akaratát." Hát márpedig az összes bíróság a fidesz kezében van, az az igazság. Ezt azzal igazolom, hogy rengeteg korrupciógyanús ügy ellen nincsenek bírósági tárgyalások!
"Igen az ellenzékiek nem butítanak, hanem örjöngő zombivá tesznek." A fidesz pedig agyhalottá.
24 éves vagyok.
A Szijjártó dolog siralmas, a Kaleta-ügy felháborító.
És nem, nem lehet olyan cégekrt találni akik közbeszerzést, vagy tendert nyertek, és nem egy ner-közeli vállalkozó érdekeltségébe tartoznak.
Te jössz.
"Hát márpedig az összes bíróság a fidesz kezében van, az az igazság. Ezt azzal igazolom, hogy rengeteg korrupciógyanús ügy ellen nincsenek bírósági tárgyalások!"
Fel kellene jelenteni a kormányt, mert a rendőrség nem az indexből tájékozódik korrupció gyanus ügyekben.
"A Szijjártó dolog siralmas"
Szerintem semmi látnivaló vagy kkivetni való nincs benne.
"a Kaleta-ügy felháborító."
Egyetértek. Meg is fogja kapni a büntetését, és szigorítják miatta a pedofilok büntetését.
"És nem, nem lehet olyan cégekrt találni akik közbeszerzést, vagy tendert nyertek, és nem egy ner-közeli vállalkozó érdekeltségébe tartoznak."
Mert azokat nem kapja fel a média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!