Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberek ennyire megvezethetők...

Emberek ennyire megvezethetők vagytok?

Figyelt kérdés
Elhiszik hogy ami Magyarországon torténik az csakis a Fidesz hibája. 10 éve már hatalmon vannak 2/3-os többséggel, ami egy elég szép eredmény. De ez nem azt jelenti hogy minden az ő hibája ami Magyarországon folyik. Az ország romlása nem a Fidesz alatt kezdődött, sőt, a Fidesz óta javul a helyzet. Ez egy MSZ(M)P nevzetű párt hibája, ami jóval több mint tíz évig volt. Pár évtizedig!! Erre a 2000 években szuletett generáció többsége nem is emlékszik. Pedig egy fontos dolog lenne. Talán dereng nekik valami Gyircsányról az Őszödi beszédről, a szemkilövetés, lovsroham, tévé ostromról. De igazán nem éltek akkor, és nem is tudják mi volt az. A mai generáció annyira szerencsés helyzetben van, hogy nem tudja mi az hogy kommunizmus. A diktatúrát meg az autokráciát gyakran használják az ellenzéki fiatalok, de nem tudják mit jelent mert nem éltek még benne. Meggyőződésem hogy a többség a nyomor fogalmával sincs tisztában mert nem éltek benne. Ez a normális mert én sem vagyok vele egészen tisztába. Ők ezeket nem nézik, hanem azt nézik hogy a nálunk szerencsésebb országok jobb helyzetben vannak.

2020. aug. 17. 12:59
 151/201 Micimacko67 ***** válasza:
93%
Na ezt ne...a "talyekodni"..automata hiba...kretén vagy te...barátom!
2020. aug. 18. 17:21
 152/201 anonim ***** válasza:
93%

145-ös és 146-os vagyok.

Kérdező!

"Jobb lenne leszálni a főldre Gyurcsány helytartói! Hol vagytok ti a Fideszhez képest? A béka segge alatt." Ezzel jelezted, hogy mennyire rajongsz a Fideszért, meg azt, hogy mennyire agymosott vagy!

"Korrupt bíróságokról tudtok halucinálni, de a kormánypárti médiumokat mégis helyre tudjátok igazítani. Akkor ki is még a korrupt, ha a bíróságok korruptak? Azok akik lefizetik őket." Tudod mi korruptabb a bíróságoknál? A KORMÁNY. Ők fizetik le őket.

"És a Fidesz nem pereskedik annyit mint az ellenzék, mert van jobb dolguk is, az országot elvezetni." Igen, elvezetik a szakadékba...

"Különben nem buszkelkednének azzal hogy a kormánypárti médiának több helyreigazítása van mint a "függetlennek"." Tipik, fideszes duma...

"Mert minden média hazudik, és elyorzítja a valóságot." Ahogyan az origo, a 888 és az m1.

"Ezért is felesleges az internetről tályékozódni." Mert te honnan tájékozodsz?? Falusiak pletykájából?

"Egyébként is a KKV-k (kis, és közép válalkozások) nyernek el 100-ból 87 kozbeszerzést." Ezek is ner-lovagok vállalkozásai.

"Az ellenzék azért nem tud nyerni, mert hülyének és agymosottnak nevzik az embereket, nem értékelik semmire az emberek döntését." A Fidesz pedig azért nyer, mert hülyítik az embereket.

" Es felsőbb szinteken is csakis azokat a milliárdosomat itélnétek el, húznátok lápavasra, akik Fideszesek." Mert korrupcióval lettek milliárdosok.

Kérdező! Megkérdezem megint, hogy a ma nyilvánosságra került Szijjártó-ügyről, valamint a Kaleta-ügyről mit gondolsz??

Valamint, kérlek nevezz meg 5 olyan céget, név szerint, akik közbeszerzést, vagy tendert nyertek, és nem egy ner-közeli vállalkozó érdekeltségébe tartoznak!

Ja, és légyszíves, tanulj meg magyarul írni! A tájékozódni pontos j-vel van!

Konklúzió: SZÁNALOM. Az ellenzékről fröcsögni, meg a fideszről jókat mondani tudsz, de Szijjártóra és Kaletára, meg azokra, amket az előbb leírtam, már nem reagálsz. Botrányos!

2020. aug. 18. 17:21
 153/201 anonim ***** válasza:
93%
Még egy: "Nektek meg Gyurcsány hátsójábol kellene kihúzni a nyelveteket." Aha, aha... neked meg a fidesz és az Orbán seggéből.
2020. aug. 18. 17:23
 154/201 A kérdező kommentje:

1. Az ellenzék fizeti le a bíróságokat, mivel a kormány elméletileg kevesebb pert nyer. A legutóbbi szeviép és gyöngyöspatai ügy után nem merném kijelenteni hogy a bíróságok Fideszesek! Ha meg megpróbálna valamit is tenni az ügy érdekében a Fidesz az ellenzék diktatúrázna meg brüszel is.

2. A leg hitelesevbb tájékozódási pont a tapasztalaT. Minden média ellenzéki-kormánypárti butít.

3. Az autocorect Angola van állítva, és nem tudom kikapcsolni sem átállítani mert nem lehetséges

2020. aug. 18. 17:32
 155/201 anonim ***** válasza:
100%

153-as és 154-es vagyok.

Kérdező!

" Az ellenzék fizeti le a bíróságokat, mivel a kormány elméletileg kevesebb pert nyer. A legutóbbi szeviép és gyöngyöspatai ügy után nem merném kijelenteni hogy a bíróságok Fideszesek! Ha meg megpróbálna valamit is tenni az ügy érdekében a Fidesz az ellenzék diktatúrázna meg brüszel is." A Fidesz kezében vannak a bíróságok, hidd már el az Isten szerelmére! És nem, nem az ellenzék fizeti őket, csak mert ők több pert nyernek! Ó igen, már vártam a Brüsszelezést...

"A leg hitelesevbb tájékozódási pont a tapasztalaT." Na, és az a tapasztalat hogyan jött össze? Valamit az igaz, hogy a kormánypártiak butítanak.

Kérdező, az alábbiak MINDEGYIKÉRE válaszolj!

Hány éves vagy?

Mi a véleményed a ma nyilvánosságra került Szijjártó-ügyről, valamint a Kaleta-ügyről?

Nevezz meg 5 olyan céget, név szerint, akik közbeszerzést, vagy tendert nyertek, és nem egy ner-közeli vállalkozó érdekeltségébe tartoznak!

Hihetetlen...

2020. aug. 18. 17:43
 156/201 A kérdező kommentje:

"A Fidesz kezében vannak a bíróságok, hidd már el az Isten szerelmére! És nem, nem az ellenzék fizeti őket, csak mert ők több pert nyernek! Ó igen, már vártam a Brüsszelezést..."

Hogy a p@csába támasztod ezt alá. írtam kető dolgt is ami alátámasztja, hogy nincs igazad. Miért dolgozna a Fidesz maga ellen? Magyarországon hatalomegosztás van. Fideszé a törvényalkotás, a bíróságok nem. De ez azért alakult ki, mert a Fidesz nem veszi semmibe a rejtet többség akaratát.

"Na, és az a tapasztalat hogyan jött össze? Valamit az igaz, hogy a kormánypártiak butítanak."

akinek nincs tapasztalata az kérdez ilyet.

Igen az ellenzékiek nem butítanak, hanem örjöngő zombivá tesznek.

"érdező, az alábbiak MINDEGYIKÉRE válaszolj!"

Csak utánnad.

2020. aug. 18. 17:56
 157/201 anonim ***** válasza:
100%

156-os vagyok.

Kérdező!

"Hogy a p@csába támasztod ezt alá. írtam kető dolgt is ami alátámasztja, hogy nincs igazad. Miért dolgozna a Fidesz maga ellen? Magyarországon hatalomegosztás van. Fideszé a törvényalkotás, a bíróságok nem. De ez azért alakult ki, mert a Fidesz nem veszi semmibe a rejtet többség akaratát." Hát márpedig az összes bíróság a fidesz kezében van, az az igazság. Ezt azzal igazolom, hogy rengeteg korrupciógyanús ügy ellen nincsenek bírósági tárgyalások!

"Igen az ellenzékiek nem butítanak, hanem örjöngő zombivá tesznek." A fidesz pedig agyhalottá.

24 éves vagyok.

A Szijjártó dolog siralmas, a Kaleta-ügy felháborító.

És nem, nem lehet olyan cégekrt találni akik közbeszerzést, vagy tendert nyertek, és nem egy ner-közeli vállalkozó érdekeltségébe tartoznak.

Te jössz.

2020. aug. 18. 18:12
 158/201 A kérdező kommentje:

"Hát márpedig az összes bíróság a fidesz kezében van, az az igazság. Ezt azzal igazolom, hogy rengeteg korrupciógyanús ügy ellen nincsenek bírósági tárgyalások!"

Fel kellene jelenteni a kormányt, mert a rendőrség nem az indexből tájékozódik korrupció gyanus ügyekben.

"A Szijjártó dolog siralmas"

Szerintem semmi látnivaló vagy kkivetni való nincs benne.

"a Kaleta-ügy felháborító."

Egyetértek. Meg is fogja kapni a büntetését, és szigorítják miatta a pedofilok büntetését.

"És nem, nem lehet olyan cégekrt találni akik közbeszerzést, vagy tendert nyertek, és nem egy ner-közeli vállalkozó érdekeltségébe tartoznak."

Mert azokat nem kapja fel a média.

2020. aug. 18. 18:22
 159/201 anonim ***** válasza:
100%
"Szerintem semmi látnivaló vagy kkivetni való nincs benne." Tehát szerinted az normális, hogy Magyarország külügyminisztere olyan képeket posztol facebookra, amelyeken az látszik, hogy dolgozik, de helyette, valójában az Adrián van egy yachton? Hát jólvan...
2020. aug. 18. 18:27
 160/201 anonim ***** válasza:
70%
Trollkodik ez a barom. Ennyire nem lehet hülye, hogy ezt elhiggye.
2020. aug. 18. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!