Ennyire buták, megvezethetőek az emberek?
Azok a tulajok, akiknek a háza a hirdetett áron még alku lehetőséggel sem kelt el 1-1.5 éve (nagyon nem felkapott hely, és nem dunántúl) azok most hagyják sorba magukat rávenni arra, hogy ingatlanos hirdesse, és azok felrakják az eredeti (vagy amennyit kb. megérne NEM, NEM CSAK NEKEM) ár 30-40%-val (!) többért?
Még annyira se fog elkelni, vagy csak egyedül nekem magas ez a logika?
Vagy azt reméli (reméli... 1000%-ig biztos tudatában van) hogy ha jön a falusi csok, meg a "babaváró" hitel, akkor mint a megveszettek fogják keresni a házakat és két marokkal szórni a pénzt a fiatalok a kutyafülealvégen is?
Lehet az ingatlanosok (és a tulajok) 100%-a közgazdasági mérnökit végzett és csak én vagyok a buta?
Ő ugyan annyit akar a házér, az ingatlanos ráteszi az ő pénzét. Ennyi.
Nem megvezetik az embert, hanem mindenkinek kell a saját pénze.
Valószínűleg nem akarják mindenáron, rövid távon belül eladni, és keresni akarnak rajta.
Ez semmiképpen sem butaság, hanem egy kényelmes szituáció, amelyből csak nyertesen lehet kikerülni.
Ki hogyan gondolja.
Az utcában, ahol lakok, van két ház, amit jó 10 éve árulnak.
Mit kérnek, szerintem még vagy 10 évig árulni is fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!