Tényleg ennyire megvezethetőek az emberek? (VV)
Kikötöm hogy én a Bécis csapatban vagyok. :) Nem szeretem sem az Olivért, sem az Alekoszt, sem a P*/csa szájú szandikát, sem az Évát. Na meg a Gombit sem nagyon, de az mindegy.
De szerintem tényleg nagyon durva hogy mutatnak 1 órát az egész napjukból és abban biztos csak megjátszák magukat. PL. össze vannak vágva, mikor a versenyek mennek akkor is, az kora délután volt, és este vetítít. Ugyan. Kamu a műsor szerintem.
De attól még szeretem :)
Én is egyetértek veled, kedves kérdező. Amíg ment rendesen az online közvetítés, abból tényleg le lehetett szűrni, hogy mi megy bent valójában. De most már csak az összevágott összefoglalókra lehet alapozni, ami eléggé manipulatív tud lenni. Pl. Szandika összeomlása: Laci tesz-vesz a konyhában pulcsiban és beszélgetnek, 15 mp múlva, amikor Szandikát kiviszik, Laci már alsógatyában van. Egyértelműen összevágott jelenet, de mégis maga a rtlklub is tesz utalásokat arra, hogy a Lacival történt beszélgetéstől borult ki Szandika, pedig biztosan eltelt a kettő között valamennyi idő. És igen, mindenkiről olyan képet mutat a csatorna, amilyet akar. Nem hiszem el, hogy Gigi egész nap csak fapofával ül, nem mosolyog és csak takarít. De mi mégis csak ezt látjuk belőle. De a többiekről is el lehet mondani ugyanezt.
Valahol olvastam egy cikket, ami az Olivér-Kristóf párbajról szólt. A cikk írója azt elemezte, hogy Olivértől tulajdonképpen háromszor kérdezték meg ugyanazt átfogalmazva, és mind pozitív hangvételű kérdés volt. Kristóftól pedig olyanokat kérdeztek, hogy miért nem tudott feloldódni, beilleszkedni, mi volt a baj stb. Tehátt negatívabb kérdéseket. Cseppet sem manipulatív... Most nekem úgy tűnik, hogy Lacit mutatja egyre negatívabb színben a csatorna, nem csodálkoznék, ha ezután a párbaj után ő lenne a következő kieső.
De a fő kérdésre a válasz, igen, ennyire megvezethetők az emberek, ez egyértelműen látszik ennek az oldalnak a kommentjeiből is.
Hát már nem azért, de a Bécis csapat tagjainak nagy részén már a műsor kezdése óta lehet látni, hogy abszolút humortalan, savanyú alak. FŐleg Lacin és Gigin. Béci meg ügyesen úgy tesz, mint ő is olyan lenne. Aminek nem sok értelmét látom.
Eléggé el vagy tévedve, ha azt gondolod, hogy a műsor kampányam iatt szeretik sokan a négyes csapatot jobban. Csak ott nincsenek szarkeverők, nincsenek agresszív emberek, illetve látszik, hogy ők jól érzik magukat. (És most ne gyere azzal, hogy ez csak a műsor kampánya, mert főleg élő közvetítést szoktam nézni.)
"Olivértől tulajdonképpen háromszor kérdezték meg ugyanazt átfogalmazva, és mind pozitív hangvételű kérdés volt. Kristóftól pedig olyanokat kérdeztek, hogy miért nem tudott feloldódni, beilleszkedni, mi volt a baj stb."
Talán azért, mert Olivér tökéletesen jól tudja magát érezni olykor, Kristófnak meg tényleg egy szenvedés volt az egész bentléte? :'D
Olyan dolgokat magyaráztok bele, hogy be kell szarni komolyan.
Hm, 74%-os, azért ez a vita vica versa alapon megy. Egyedül nem tudnak az Oli fanok vitázni, ezt lássuk be.:)
A kérdésre válaszolva pedig, én is kaptam még itthon is hideget-meleget, hogy ezt a fost nézem, de annyit mondtam, egész nap gürizek, hajtok, ilyenkor ne kelljen már gondolkodnom. Ha valakinek így tetszik, kimosom az agyam. De az életembe pont nem szól bele, hogy a Laci épp úgy viselkedik, mint egy bekattant katona, vagy izzad a bicajon, mint egy ló és becsülöm a kitartásáért, vagy pl. Béciről az a véleményem, hogy ha nem lenne benn a testvére, már sokkal jobban el tudta volna magát engedni. Szerintem tök jó fejek voltak, mikor ma Alekosz letekerte az utolsót és odaszaladtak egy szalaggal, mintha átment volna a célvonalon.
Én nem gondolom magam semmilyen fannak, igen, van, aki idegesít, pl a Zsófi, annak én már tuti lekevertem volna egy sallert, ugyanakkor néha azt látom, hogy totál el van veszve és tök megsajnálom. Most nem írom le mindről a véleményem, csak annyi a lényeg, hogy megvezetnek-e vagy sem, én nézem, mert kikapcsol, és eszem ágában sincs felemelni a telefont, hogy dobjak egy sms-t, mert vagyok annyira önző, hogy nem pazarlok el 315.- Forintot a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!