Tényleg ennyire megvezethetőek az emberek? (VV)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Eddig nem igazán reagáltam egy VV-s kérdésre sem, de már kezd idegesíteni a most kialakult helyzet. Van ugyebár ez a 2 "csapat", akik utálják egymást. Az rtl-en a műsorvezetők egyértelműen az Évás csapat mellett kampányolnak, ha valaki figyel, észre lehet venni. Kitalálták, hogy az egyik legyen a vicces társaság, a másik meg a szomorú. Ezek után a nézőkhöz is így intézik a kérdést: Önök melyik társaságot kedvelik jobban, a jókedvű Olivéréket, vagy az elfásult másik társaságot? A neten pedig mikor valaki kijelenti, hogy ő ezt vagy azt a csop.ot kedveli jobban, az ellenkező beállítottságúak egyből elkezdik ócsárólni a másikat. Pl. merthogy az Olivér minden vicces, minden helyzetben ezt csinálja stb., vagy a László milyen más lett mostanában. De ezt ők nem is tudhatják, hiszem az egész napjukból+éjszakából kb 45 percet mutatnak, azt hiszik, ennyi az egész nap? A másik, hogy pl "a Zsófi eddig meg se szólalt egész nap" - ezt honnan szedik? Azért, mert az Rtl nem rakta bele az egyik 5 perces kisfilmjébe? Szinte minden kisfilmjük az Olivéres csoportról szólt eddig, akkor honnan tudná bárki is, hogy a másik 6-7 ember mit csinált egész nap? Ráadásul az Rtl így is sokat cenzúráz, főleg, hogy élő közvetítés szinte már nincs is. Ráadásként, még vannak, akik elhiszik, hogy mindenki őszinte, és semmi sincs megrendezve, és vérre menő vitákba belemennek olyan emberekért, akikből naponta látnak kb 15 percet (1 főre kb ennyi eshet). Bocs, hogy hosszú lett.2011. jan. 27. 16:58
11/15 anonim válasza:
71!mi mindíg összetalálkozunk:)!persze,igaz egyedül nem tudnak vitázni,de azt lássuk be,h ők ált. trágár módon reagálnak!tisztelet a kivételnek,mert lásd te is letudod írni KULTURÁLTAN A VÉLEMÉNYED!
12/15 anonim válasza:
Manipuláció minden szinten, akárkire szavaztok, akkor is a beépített ember, Olivér fogja nyerni. Ő az RTL kedvence, mindenben kedveznek neki. Aki SMS-re pénzt költ, az megérdemli.
13/15 anonim válasza:
"(És most ne gyere azzal, hogy ez csak a műsor kampánya, mert főleg élő közvetítést szoktam nézni.)"
Elárulnád, hogy mikor nézel te élő közvetítést és hol mert mostanában egyáltalán nem látom, hogy lenne élő közvetítés a való világ oldalán :O:O
14/15 anonim válasza:
Amúgy teljes mértékben egyetértek veled kérdező!!! Már én is észrevettem, hogy pl mikor az Éva-Ildikó párbaj volt Lilu is úgy mondta, hogy "szavazzanak arra a személyre aki számukra érdekesebb, viccesebb" most is,
ugyanez van az Alekosz-Zsófi párbajon, hogy amikor Balázs mondta: " Alekosz egy megosztó személyiség nekem személy szerint az egyik kedvencem biztos tud majd még újat mutatni, na de ha a szőke zsófit akarják viszontlátni küldje a 2-es kódot stb..."
Kicsit átlátszó már néha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!