Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberek ennyire megvezethetők...

Emberek ennyire megvezethetők vagytok?

Figyelt kérdés
Elhiszik hogy ami Magyarországon torténik az csakis a Fidesz hibája. 10 éve már hatalmon vannak 2/3-os többséggel, ami egy elég szép eredmény. De ez nem azt jelenti hogy minden az ő hibája ami Magyarországon folyik. Az ország romlása nem a Fidesz alatt kezdődött, sőt, a Fidesz óta javul a helyzet. Ez egy MSZ(M)P nevzetű párt hibája, ami jóval több mint tíz évig volt. Pár évtizedig!! Erre a 2000 években szuletett generáció többsége nem is emlékszik. Pedig egy fontos dolog lenne. Talán dereng nekik valami Gyircsányról az Őszödi beszédről, a szemkilövetés, lovsroham, tévé ostromról. De igazán nem éltek akkor, és nem is tudják mi volt az. A mai generáció annyira szerencsés helyzetben van, hogy nem tudja mi az hogy kommunizmus. A diktatúrát meg az autokráciát gyakran használják az ellenzéki fiatalok, de nem tudják mit jelent mert nem éltek még benne. Meggyőződésem hogy a többség a nyomor fogalmával sincs tisztában mert nem éltek benne. Ez a normális mert én sem vagyok vele egészen tisztába. Ők ezeket nem nézik, hanem azt nézik hogy a nálunk szerencsésebb országok jobb helyzetben vannak.

2020. aug. 17. 12:59
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/201 Micimacko67 ***** válasza:
92%

Kérdező, megtudnád mondani, hogy Mészáros Lőrincből hány példány létezik? Ha csak egy (szerencsére), akkor minek neki olyan sok villa, ahová beengedi a rászorulókat?

Légy szíves küld el az igazán hiteles origos linket, amelyik erről a nemes gesztusról csasztuska formájában beszámolt!!!

2020. aug. 18. 13:32
 142/201 A kérdező kommentje:
Én csak azt tudom, hogy az MSZP alatt minden milliárdos MSZPs volt, most egyenlően terül el.
2020. aug. 18. 13:40
 143/201 A kérdező kommentje:
És egyébként nyilván azért hogy bevétele legyen belőle, bár tudom hogyha valaki orbánnal jóban van ne agy isten jobban is megy neki, az mingyárt halott.
2020. aug. 18. 13:43
 144/201 anonim ***** válasza:
92%

139-es és 140-es vagyok.

Kérdező!

"Szerintem az ellenzéknek hogyha a hazugság fájna ordítana. A bíroságok függetlenek, ők nem holmi olcsó ellenzéki putrioldalakról tályékozódnak. Ha nincs ügy nincs kit vagy mit feljelenteni, ezért nem cselekszik az elenzék. Viszont a más nézőpontot képviselő oldalakat, van idejük beperelni és lejáratni." Az a hazugság amit te mondasz! És nem, a bíróságok EGYELTALÁN NEM függetlenek! Mind a korrupt hatalom kezében vannak! A holmi putrioldalak pedig az origo, a 888, a vadhajtások és társaik! De, cselekszimk az ellenék, de nem tesznek semmit a bíróságok a korrupt kormányunk ellen! És jogosan perelik be őket!

"A közbeszerzéseken nem csak mészáros cégei nyernek. Mint azt már említettem, nem csak Mészáros és Tiborcziból áll a legazdagabb magyarok listája. A többi közbeszerzésekkel foglalkozó milliárdost nemigen említi a media, és nem kapnak annyi fényt mint a Fidesz közeli milliárdosok." Koma, szinte csak Lölő és Tiborcz cégei nyernek a közbeszerzéseken! Igen, tudom, hogy mások is vannak a leggazdagabb magyarok listáján. Azért nem kapnak annyi fényt, mert szinte nincsenek is!

Most kérdezek tőled valamit! Tudsz mondani legalább 5 olyan céget, ami közbeszerzést, vagy tendert nyert, és nem tartozik akármelyik ner közeli vállalkozó érdekeltségébe? Gondolkodj rajta!

"Szerintetek mindenki agymosott, aki nem ellenzéki. Hála istennek hogy nem vagyok ellenzéki és nem ilyen a felfogásom." Mert valóban agymosottak! És ráadásul arra még büszke is vagy, hogy ennyire ostoba vagy!

"Én arról nem tudok hogy TERMÉSZETVÉDELMI területen bármilyen villát is épített volna Mészáros. Egyébként ahhoz mit szólsz hogy egy csomó nélkülöző INGYEN nyaralhat Mészáros Villáiban?" Nem kimondotttan, kizárólag Mészárosra céloztam. Ja, és ingyen nyaralhatnak a Mészáros-villában a nélkülözök? És ettől ő most a világ legjószívűbb embere lesz, vagy mi??

"Őcsi nézd meg máshol mit csinálnak a gazdagok. IGEN ez a 21edik század, és egyébként nem közpénzből. Lacner Csabárol nem beszélsz? És hol marad Gréci zsolt? Ha nem tünne fel Fideszesek elitélték Borkait, amire az ellenzéki üdvöskék nem voltak hajlandóak, pedig ők is jócskán benne voltak a szar.ban." Itt most senkit sem érdekelek az egyszerű gazdagok! És, de, Borkai közpénzből kurvázott! Meg magyarázd már el nekem: Borkai Zsolthoz hogy a szarba jön az MSZP-s Lackner Csaba meg a DK-s Gréczy Zsolt??? Ja tényleg, azért mert ők ellenzékiek, ezért bűnösek, de amit az ex-fideszes Borkai tett, az nem baj! DE, IGENIS, HOGY BAJ!! És azért, mert a fideszesek elítélték Borkait, most ők lesznek a faszagyerekek vagy mivan??

"Na ez a téma ennyire kényelmetlen? Pedig szinte mind az önkormányzati választás részei voltak. És mind a degenerált koalíció tárta nyilvánoságra. Vagy ennyire sámit a pártállásuk? Ennyire nehéz annyira megvetni mind mint Borkait a Fideszesek. ÉN MEG ERRŐ BESZÉLEK." Nem, nem kényelmetlen, csupán annyi a baj, hogy az égvilágopn semmi köze a Borkai ügyhöz! Csak szórod itt a baromságaidat! De várj: a te logikád szerint ha egy fideszes politikus kétes dolgokat csinál, az nem baj, de ha már ellenzéki csinálja, az már egyből szégyen??

"Ha nem is tályékoztatod róluk le is fogják." TáJékoztatják róluk a bíróságokat, DE AZ ÉGVILÁGON SEMMMIT SEM TESZNEK EZEK ELLEN!!

"Szeviép ügy, 4es metro. Gyurcsánymutyik. Igazad van…." Hogy jön ide a szerencsétlen Fletó?? Tipikus fidesz-szavazói duma...

Három szó: Kérdező, SZÁNALMAS VAGY!

2020. aug. 18. 14:07
 145/201 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és még egy dolog: Kérdező, erről mégis mi a véleményed?

[link]

2020. aug. 18. 16:11
 146/201 A kérdező kommentje:
Jobb lenne leszálni a főldre Gyurcsány helytartói! Hol vagytok ti a Fideszhez képest? A béka segge alatt. Korrupt bíróságokról tudtok halucinálni, de a kormánypárti médiumokat mégis helyre tudjátok igazítani. Akkor ki is még a korrupt, ha a bíróságok korruptak? Azok akik lefizetik őket. És a Fidesz nem pereskedik annyit mint az ellenzék, mert van jobb dolguk is, az országot elvezetni. Különben nem buszkelkednének azzal hogy a kormánypárti médiának több helyreigazítása van mint a "függetlennek". Mert minden média hazudik, és elyorzítja a valóságot. Ezért is felesleges az internetről tályékozódni. A közbeszerzéseken nem két ember válalkozása nyeri meg hanem több.  Egyébként is a KKV-k (kis,  és közép válalkozások) nyernek el 100-ból 87 kozbeszerzést. Mivel kis és közép válalkozók nyerik meg őket esélytelen hogy felkapja őket a putrimédia. Az ellenzék azért nem tud nyerni, mert hülyének és agymosottnak nevzik az embereket, nem értékelik semmire az emberek döntését. Es felsőbb szinteken is csakis azokat a milliárdosomat itélnétek el, húznátok lápavasra, akik Fideszesek. Majd ha az ellenzéki politikusok azokat is nyomon követik, elitélik akik az ellenzékben korruptak vagy több pénzük van az átlagnál, kiállnak az én igazamért is nem csak szóba meg koncért, akkor majd az ellenzéki összefogásra szavazok én is.
2020. aug. 18. 16:39
 147/201 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőt már senki és semmi nem fogja megtéríteni, hagyjátok inkább.
2020. aug. 18. 16:54
 148/201 A kérdező kommentje:
És folytatja. Olyan az igazság nektek mint halotnak a hónajcsók! Lepereg rólatok. Néha elgoldolkodom, bennyit ad a Gyurcsányk#rva, hogy körb enyaljátok neki a ....
2020. aug. 18. 16:58
 149/201 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Kérdező könyörögve kérlek, tanulj már meg helyesen írni!

Milyen magyar vagy te????

"talyekozdni"...a magyar oktatás szégyene amit te itt elkövettél...

2020. aug. 18. 17:06
 150/201 A kérdező kommentje:
Nektek meg Gyurcsány hátsójábol kellene kihúzni a nyelveteket. Ben helyesírási bakikba belekötni, amelyek amúgy is az autocorect hibája.
2020. aug. 18. 17:19
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!