Emberek ennyire megvezethetők vagytok?
Figyelt kérdés
Elhiszik hogy ami Magyarországon torténik az csakis a Fidesz hibája. 10 éve már hatalmon vannak 2/3-os többséggel, ami egy elég szép eredmény. De ez nem azt jelenti hogy minden az ő hibája ami Magyarországon folyik. Az ország romlása nem a Fidesz alatt kezdődött, sőt, a Fidesz óta javul a helyzet. Ez egy MSZ(M)P nevzetű párt hibája, ami jóval több mint tíz évig volt. Pár évtizedig!! Erre a 2000 években szuletett generáció többsége nem is emlékszik. Pedig egy fontos dolog lenne. Talán dereng nekik valami Gyircsányról az Őszödi beszédről, a szemkilövetés, lovsroham, tévé ostromról. De igazán nem éltek akkor, és nem is tudják mi volt az. A mai generáció annyira szerencsés helyzetben van, hogy nem tudja mi az hogy kommunizmus. A diktatúrát meg az autokráciát gyakran használják az ellenzéki fiatalok, de nem tudják mit jelent mert nem éltek még benne. Meggyőződésem hogy a többség a nyomor fogalmával sincs tisztában mert nem éltek benne. Ez a normális mert én sem vagyok vele egészen tisztába. Ők ezeket nem nézik, hanem azt nézik hogy a nálunk szerencsésebb országok jobb helyzetben vannak.2020. aug. 17. 12:59
181/201 A kérdező kommentje:
A lovasroham előtte volt. A rendőrök élete is veszélyben volt aztán ahogy mondod, de Gyurcsánynak kelett volna lemondnia.
2020. aug. 20. 12:41
182/201 qkker1 válasza:
"Már volt hogy vissza fizetett bizonyos pénzeket saját zsebből. "
Milyen saját zsebből?
183/201 A kérdező kommentje:
Akkor mindez nem lett volna.
2020. aug. 20. 12:43
184/201 A kérdező kommentje:
Saját zseből. Nem az országot büntette meg.
2020. aug. 20. 12:44
185/201 qkker1 válasza:
"De akkor nincs is ha nincs róla bírosági döntés."
Az még nincs, de simán megegyezett az EU-val /kb. 3/4 éve/, hogy inkább visszafizet az Ország -azaz mi állampolgárok- párszáz millió Euró támogatást, csak ne vizsgálódjanak, hogy mi lett a pénzekkel!
186/201 A kérdező kommentje:
Ilyen nem volt.
2020. aug. 20. 12:45
187/201 qkker1 válasza:
"Dr magyrország nem buntetlenul teszi, minding eljaras van ellene."
Tehát , ha jól értelmezem a firkálmányod, akkor ne büntessék megy Magyarországot /figyelj, nagy betűvel kezdjük az országnevet,és nem hagyunk ki belőle betűket/ a korrupcióért,hagy lopjanak Viktorék szabadon?
Azért még egy kezdő trollképzőstől is durva ez az iromány!
188/201 A kérdező kommentje:
Szerintem nyugaton jóval magasabb árba kerülnek a közbeszerzések. Azért büntetik meg Magyarországot mert az ellenzék félre tájékoztatja az Uniót, és jobban hisznek nekik mint a kormánynak. Ez az ellenzéki ellenségkép. A további jó napot.
2020. aug. 20. 12:58
189/201 anonim válasza:
169-es vagyok.
Kérdező!
Látom azóta se lettél megtérítve:DD
190/201 A kérdező kommentje:
Nem lettem szektás.
2020. aug. 20. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!