Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj ha fiatal létemre...

Miért baj ha fiatal létemre fideszes vagyok?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és szimpatizálok a Fidesszel és már háromszor szavaztam rájuk. Legelőször a 2018-as országgyűlési választáson, éppen előtte egy hónappal töltöttem be a 18-at. Majd tavaly az európai parlamenti választásokon és az önkormányzati választáson is rájuk szavaztam. A környezetemben sok fiatal, de idősek is elítélik a Fideszt és furcsán néznek rám amiatt, hogy fiatal létemre őket támogatom. De ez miért baj? Aki fiatal annak muszáj liberálisnak lennie vagy mi? Én úgy látom, hogy az ország jól járt a mostani kormánnyal, mert fellendítette a gazdaságot, támogatják a családokat, létbiztonságot teremtenek és nem engedték be a muzulmán migránsokat, ellenben a hazaáruló baloldallal amely elakarja árasztani velük hazánkat. Ők az egyetlen tisztességes párt akire érdemes szavazni. Ismerek még fiatalokat akik szintén fideszesek, úgyhogy nem értem mi a gond ezzel?

2020. aug. 14. 18:23
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:
0%
Mindenkinek saját döntése kire szavaz. Ne foglalkozz azokkal, akik ezért furcsán néznek rád! Amúgy a fiatal korosztálynál is a Fidesz a legnépszerűbb párt.
2020. aug. 16. 17:31
 52/53 anonim ***** válasza:
74%
Nem baj csak kissé érthetetlen, hogy annak ellenére hogy ebben az oktatásban veszel/vettél részt, tapasztalod az egészségügy ócskaságát, de ennek ellenére rá szavazol.
2020. aug. 16. 17:51
 53/53 anonim ***** válasza:
66%
#50 igen, ez a lényeg. A retardált választó csak azt látja, hogy nőnek az árak, a sorosgonozzeumultibankok miatt, mivel egyszerű mint egy tuskó, nem látja át, hogy a kormány áll ezek mögött az áremelések mögött, tehát közvetve adóztat rommá, csak a hirdetett 16%-os szja-t lája, és imádja a fideszt. Még a bérpapírjukat se tudják elolvasni, lásd a #48...
2020. aug. 17. 16:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!