Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj ha fiatal létemre...

Miért baj ha fiatal létemre fideszes vagyok?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és szimpatizálok a Fidesszel és már háromszor szavaztam rájuk. Legelőször a 2018-as országgyűlési választáson, éppen előtte egy hónappal töltöttem be a 18-at. Majd tavaly az európai parlamenti választásokon és az önkormányzati választáson is rájuk szavaztam. A környezetemben sok fiatal, de idősek is elítélik a Fideszt és furcsán néznek rám amiatt, hogy fiatal létemre őket támogatom. De ez miért baj? Aki fiatal annak muszáj liberálisnak lennie vagy mi? Én úgy látom, hogy az ország jól járt a mostani kormánnyal, mert fellendítette a gazdaságot, támogatják a családokat, létbiztonságot teremtenek és nem engedték be a muzulmán migránsokat, ellenben a hazaáruló baloldallal amely elakarja árasztani velük hazánkat. Ők az egyetlen tisztességes párt akire érdemes szavazni. Ismerek még fiatalokat akik szintén fideszesek, úgyhogy nem értem mi a gond ezzel?

2020. aug. 14. 18:23
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
71%

Gazdaságról beszélsz?

Jártál te mostanában Szlovákiában, Szlovéniában, Lengyelországban, Csehországban? Lehagytak minket csúnyán.....

Nyugat európát meg se ejtve.

2020. aug. 14. 18:29
 2/53 anonim ***** válasza:
25%
Mert az ellenzék nem tolerálja azokat, akik velük nem értenek egyet.
2020. aug. 14. 18:31
 3/53 anonim ***** válasza:
67%

Hát mert ez elég nagy baj hogy ilyen fiatalon is már kádári múlt nélkül lenyeled azt a sok fasságot amit a narancskomcsik mondanak, pl a migráncsokról, a gazdaságról, családokról, létbiztonságról.

Persze tudjuk hogy csak egy troll vagy...

2020. aug. 14. 18:37
 4/53 anonim ***** válasza:
85%

A te dolgod,hogy milyen párt szimpatikus számodra senkinek semmi köze hozzá.

Én a helyedben utánanéznék a hazaáruló szó mit jelent.

Bírósági ítélet nélkül nem túl szerencsés senkit ezzel megbélyegezni.

2020. aug. 14. 18:39
 5/53 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, komolyan gondolok mindent. Milyen kádári múltról beszélsz? Mit narancskomcsizol? Vicces amikor a komcsik komcsiznak. A baloldali pártok azok akik az MSZMP utódpártjai. Ők azok ezer szállal kötődnek a kommunizmushoz az ideológiájuk alapján. A Kádár-nosztalgiában szenvedő nyugdíjasok pedig az MSZP-re és a DK-ra szavaznak és nem a Fideszre.
2020. aug. 14. 18:42
 6/53 anonim ***** válasza:
77%

"nem engedték be a muzulmán migránsokat, ellenben a hazaáruló baloldallal amely elakarja árasztani velük hazánkat"

Ez így nem igaz, hiszen a gazdag muszlimok előtt tárva nyitva a határ. A pénz számít nem a vallás.

2020. aug. 14. 18:45
 7/53 A kérdező kommentje:
Hazaáruló az aki idegen illegális migránsokkal árasztaná el hazánkat és Európát, akik robbantgatnak és megerőszakolják a nőket. Bőven kimeríti a hazaárulás fogalmát az is amit a határon túli magyarok elleni uszítás pl 2004-es népszavazás. De még persze ide lehetne sorolni azt, hogy a magyarok ellen beszélnek kint Brüsszelben és azt akarják, hogy közös költségvetésünk legyen az EU-val. stb stb stb..
2020. aug. 14. 18:46
 8/53 anonim ***** válasza:
59%

5:

Azt nézd, hogy mit csinálnak, lásd államosítások, sajtószabadság korlátozása, piaci verseny kinyírása, stb., stb. Ez alapján egyértelmű, hogy kik a kommunisták, és te bizony rájuk szavazol. Holott nálad nem játszik a kádári nosztalgia. Már ilyen fiatalon azon vagy, hogy az országnak ne legyen jövője. Kommunista féreg vagy.

2020. aug. 14. 18:48
 9/53 A kérdező kommentje:
A gazdag muszlimok nem jelentenek veszélyt a társadalomra nézve. Ők nem robbantanak meg randalíroznak és nem követelőznek mint a többi. Ők hasznosak, mert jó velük üzletelni és senkit nem bántanak. Ez is tipikusan olyan érv amit a balosok hoznak fel.
2020. aug. 14. 18:48
 10/53 Shai-Hulud ***** válasza:
76%

Nem baj, ha fiatal létedre fideszes vagy.

Az ember sok hülyeséget csinál fiatalon.

Az lenne baj, ha később sem jönne meg az eszed, és nem vennéd észre, hogy hogy lopják szét alattad az országot ŐK IS.

De fiatalon bocsánatos dolog, ha ezt még nem tudod végiggondolni.

2020. aug. 14. 18:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!