20 éves vagyok és szimpatizálok a Fidesszel és már háromszor szavaztam rájuk. Legelőször a 2018-as országgyűlési választáson, éppen előtte egy hónappal töltöttem be a 18-at. Majd tavaly az európai parlamenti választásokon és az önkormányzati választáson is rájuk szavaztam. A környezetemben sok fiatal, de idősek is elítélik a Fideszt és furcsán néznek rám amiatt, hogy fiatal létemre őket támogatom. De ez miért baj? Aki fiatal annak muszáj liberálisnak lennie vagy mi? Én úgy látom, hogy az ország jól járt a mostani kormánnyal, mert fellendítette a gazdaságot, támogatják a családokat, létbiztonságot teremtenek és nem engedték be a muzulmán migránsokat, ellenben a hazaáruló baloldallal amely elakarja árasztani velük hazánkat. Ők az egyetlen tisztességes párt akire érdemes szavazni. Ismerek még fiatalokat akik szintén fideszesek, úgyhogy nem értem mi a gond ezzel?
"Bőven kimeríti a hazaárulás fogalmát az is amit a határon túli magyarok elleni uszítás pl 2004-es népszavazás"
Azért remélem a 6 056 059 embert is hazaárulónak gondolod, aki nem szavazta meg.
Hát a közös költségvetés nem is rossz ötlet, hátha lenne pénz nekünk közalkalmazottaknak a fizetésének megemelésére.
2020. aug. 14. 18:50
12/53 anonim válasza:
Amúgy nem gond, ha a Fideszre szavazol, az már nagyobb gond, hogy leírásod alapján annyi a magyar politika, hogy liberálisok vagy Fidesz.
2020. aug. 14. 18:57
13/53 anonim válasza:
Pont az MSZP-SZDSZ idején hagyott le minket a többi keleti ország. Amikor Medgyessy idején államcsőd volt, aztán Gyurcsány meg még jól el is k*rta. Akkor ment el a hajó. Azóta Orbánék növelték a nemzeti vagyont
90-ota el rablóprivatizálták az MDF-MSZP-SZDSZ kormányok az államvagyont, így nincs GDP amit ki lehetne osztani. Addig Csehszlovákia, románia megtartotta az állami cégeket, amik hasznosak voltak. Itt mindent eladott a liberális bagázs. Ezért tartunk itt
2020. aug. 14. 19:01
14/53 Koplárovics Béci válasza:
"Miért baj ha fiatal létemre fideszes vagyok?"
Nem nekem baj, hogy te fideszes vagy. Legfeljebb neked lehet probléma az, hogy mindenki elmebetegnek néz téged.
2020. aug. 14. 19:10
15/53 anonim válasza:
Fura, mert egy okos fiatal ember, mint te, nem tudja elképzelni a jövõjét egy olyan helyen ahol a fasságot nyomják, kevés fizuval, meg magas áfával kell élnie. Sok sikert a Magyarországi életedben.
2020. aug. 14. 19:10
16/53 anonim válasza:
Azért mert a Fidesz bizonyíthatóan rossz. Ez nem szimpatizálás kérdése, ez bizonyítható. konkrétan a V4 ek is lehagynak minket. Korrupciós listán 2. legkorruptabbak vagyunk, de ha így haladunk lehet első is. Az öngyilkosság ma is kiemelkedő nálunk, az ÁFA extra magas, a GDP/főben hagytak le minket a többi V4 esek. Orbán menekül a kínos kérdések elől. A 2018 as országgyűlési előtt bizonyíthatóan hazugsággal kampányoltak. Kiderült már az is, hogy csak a szavazatokért keresztények.
2020. aug. 14. 19:12
17/53 anonim válasza:
A COVID pont betett a gazdaságnak de már előtte is lassult.
2020. aug. 14. 19:41
18/53 Andizsuzsi válasza:
A migránsozást kár volt a végére tenni. Addig eléggé hihető volt a sztorid.
2020. aug. 14. 19:44
19/53 anonim válasza:
Szerinted a szegény muszlimokat kinek a pénzén fegyverzik fel, képzik ki? Bingo. Ezt a gazdag muszlimok fizetik. Akikkel olyan jó üzletelni. Szerinted.
2020. aug. 14. 19:47
20/53 anonim válasza:
A migránsválság nem kamu, amit a Fidesz csinált belőle az bizonyíthatóan kamu.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!