Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj ha fiatal létemre...

Miért baj ha fiatal létemre fideszes vagyok?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és szimpatizálok a Fidesszel és már háromszor szavaztam rájuk. Legelőször a 2018-as országgyűlési választáson, éppen előtte egy hónappal töltöttem be a 18-at. Majd tavaly az európai parlamenti választásokon és az önkormányzati választáson is rájuk szavaztam. A környezetemben sok fiatal, de idősek is elítélik a Fideszt és furcsán néznek rám amiatt, hogy fiatal létemre őket támogatom. De ez miért baj? Aki fiatal annak muszáj liberálisnak lennie vagy mi? Én úgy látom, hogy az ország jól járt a mostani kormánnyal, mert fellendítette a gazdaságot, támogatják a családokat, létbiztonságot teremtenek és nem engedték be a muzulmán migránsokat, ellenben a hazaáruló baloldallal amely elakarja árasztani velük hazánkat. Ők az egyetlen tisztességes párt akire érdemes szavazni. Ismerek még fiatalokat akik szintén fideszesek, úgyhogy nem értem mi a gond ezzel?

2020. aug. 14. 18:23
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
87%
Én vagyok Sztálin reinkarnációja!
2020. aug. 14. 19:48
 22/53 anonim ***** válasza:
13%
Ez miért jön ide utolsó?
2020. aug. 14. 19:53
 23/53 anonim ***** válasza:
#9 aha, mint anno bin laden, vagy a nemzetközi körözés alatt álló pharaon :D
2020. aug. 14. 20:05
 24/53 anonim ***** válasza:
41%

12!

A tények (a félrevezető információd ellen):

- Kb. 8 M szavazó van/volt Mo-on.

- Kb. 3 M ment el a 2004-es szavazásra

Azt állítod, hogy 6 M ember nem szavazta meg, mert a távolmaradókat és nem-mel szavazókat összeadtad. Ilyen erővel azt is mondhatjuk, hogy a 6 M ember nem szavazott ellene. És ez ugyanolyan csúsztatás, félrevezetés lenne, mint a tied. Szerény többséggel, de megszavazták, viszont az alacsony részvétel miatt eredménytelen lett. (Azaz nem kötelező érvényű...)

2020. aug. 14. 20:10
 25/53 anonim ***** válasza:
59%

"Medgyessy idején államcsőd volt"

😂🤣

Nyuszifül, nézz már rá a gazdasági mutatókra. Segítek:

[link]

"90-ota el rablóprivatizálták az MDF-MSZP-SZDSZ kormányok az államvagyont"

Meg tedd hozzá a Fideszt is. Persze nyilván csak véletlenül maradhatott le a kétezres években is folytatódó privatizációs hullám, vagy épp a jelenlegi ciklus földmutyija.

2020. aug. 14. 20:22
 26/53 anonim ***** válasza:
59%
18-as! A legtöbb troll így buktatja le magát,hogy "túlpörög" és túljátssza a szerepet, amit felvett, ezért lesz hiteltelen.
2020. aug. 14. 20:31
 27/53 A kérdező kommentje:
A migráció létező probléma és kezdeni kell vele valamit de az semmiképp sem jó megoldás ha ezt a hatalmas tömeget rázúdítjuk Európára. A Fidesz helyén kezeli ezt az ügyet, az EU pedig nem.
2020. aug. 14. 20:37
 28/53 anonim ***** válasza:
77%

a kérdező valami troll aki azt akarja bizonygatni hogya fideszre nem csak agymosott idősek, megvett munkanálküli vidékiek, és az urnákhoz terelt cigányok szavaznak.

Van egy rossz hírem...

Tényleg az általam felsorolt emberekből tevődik össze a fidesz szavazóinak 90-a

2020. aug. 14. 20:57
 29/53 anonim ***** válasza:
100%
Esti humor adag pipa, amugy én teszek rá magasról melyik párttal vagy.
2020. aug. 14. 22:19
 30/53 anonim ***** válasza:
82%
Nem az a baj, hanem hogy fogalmad sincs a politikáról, önmagad sírját ásod és örülsz neki. Aki ennyire nem képes felmérni a környezetét, az bizony rosszul fog élni életében. A fiatalságnak ehhez semmi köze.
2020. aug. 14. 22:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!