Vajon ki lehet az a 36% fiatal, akik még mindig fideszesek?
Kemény dió ez az ország. Kik ezek? Vidékiek? Mert én 4 fiatal vidékit ismerek, akik fideszesek, de városlakókkal még nem nagyon találkoztam, akik fiatal létükre fideszesek lettek volna.
Az MSZP 3 és a DK 0%-a mindent elmond!
Az ilyen lúzer őskövület pártok mellett még a Fidesz is fiatalosnak látszik. Ezért nem túl boldogan, de mégis inkább a Fideszre szavaznak.
Köszönd meg az MSZP-nek és a DK-nak!
Én sem vagyok sem MSZP-s, sem pedig DK-s, de valahogy nem fogom a logikát, hogy ettől miért kellene fideszesnek lennem.
(Mediános felmérés, nem a 444.hu készítette)
A Mediánt többnyire megbízhatónak tartom, de nekem ezek a számok nem stimmelnek. De ez csak egyéni megérzés persze.
#5, #7-nek:
Mondok egy konkrét példát a "nem stimmelő" számokra.
A Pécsi tüntetést közvetítette a mérce.hu.
Soha nem mutatták úgy hogy lásd a teljes tömeget.
Minden híradásban közölték, hogy 7-800 ember volt kint.
Hát elmondom hogy én itt születtem Pécsen, két utcával odébb nőttem fel mint ahol a tüntetés vonult! Ismerve az utcákat, a felvételeken legalább 2000-ember volt! Persze ezt csak az tudja megállapítani, aki helyi!
Az én családomban is vannak fideszesek sajnos.
A nagyszüleim de ők már 80 felett vannak amúgy, jah és a huszonéves unokatestvérem is az, svábok és annyit örököltek mint a rosseb...földeket, pincéket stb egy kis faluban. Neki jó a fidesz, az örökségekből megél vígan a földtámogatást meg ad a fidesz ezerrel ugye... Huszonévesen van egy terepjárója, saját háza amit mások örökségéből vett szerinte jó így minden ahogy van és nem is érti, hogy én miért utálom a fideszt -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!