Fideszesek, Jobbikosok, melyik kormányt választanátok?
Nem mennék el szavazni. Ilyen egyszerű.
Egy volt jobbik szavazó
Ilyen esetben a baloldalira, és jobbikos vagyok.
Amennyiben "véletlenül" van bármi relevanciája a kérdésednek, a jobboldali párt leírása egész jó, de azt a bizonyos baloldali pártot nem úgy látjuk hogy "átlagosan kormányzott, de volt pár apró kis hiba". Szóval Fidesz meg MSzP/DK között nem tudok választani. Egy ilyen választáson csupán taktikai szempontból az MSzP-re szavaznék, hogy a 2/3-ot megakadályozzam.
Csak is a Fideszre szavazok senki másra, soha többé!
(egy volt Jobbikos szavazó, akit szintén elárult Vona, mint mindenki mást is)
Most már a balost választanám,
Fideszes voltam 2014-15-ig.
Természetesen a kommunistákra szavaznék.
Volt Jobbik, jövendő Mi Hazánk szavazó.
Én azt mondom hogy mégis csak be kell sorolni egy politikai csoportot valamilyen kritériumok alapján valahova.
Én aszerint sorolom be őket hogy kiket képviselnek, tehát! azokat a pártokat akik a munkásokat és az átlag embereket és a velük szinpatizáló értelmiségieket képviselik azokat én a Baloldalra sorolom be.
Azokat a pártokat akik a nagyúri milliárdosokat és a velük szinpatizáló értelmiségieket képviselik meg a jobboldalra sorolom be.
A fentiek tudatába a baloldalhoz tartozik az MSZP, A munkáspárt a Jobbik, az LMP, a DK, és még a liberálisok is, és az összes kicsi párt akik a munkásokat képviselik.
A jobboldalhoz tartozik a fidesz, és az összes kis párt akik az oligarhákat milliárdosokat képviselik.
Remélem a baloldalnak lesz elég bátorsága és esze ahhoz hogy egy közös szakértői kormányt tudjon kiállítani a következő választásra.
Én a fentiekben leírtak alapján a baloldalra fogok szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!