Miért baj ha fiatal létemre fideszes vagyok?
"a kérdező valami troll aki azt akarja bizonygatni hogya fideszre nem csak agymosott idősek, megvett munkanálküli vidékiek, és az urnákhoz terelt cigányok szavaznak."
Az a baj, hogy én el tudom képzelni, hogy az összes országosan ismert pártnak van ilyen szintű támogatója.
"A Fidesz helyén kezeli ezt az ügyet, az EU pedig nem."
Ebből is látszik, hogy troll.
"18-as! A legtöbb troll így buktatja le magát,hogy "túlpörög" és túljátssza a szerepet, amit felvett, ezért lesz hiteltelen."
Én vagyok hiteltelen? Miért? Minden igaz amit leírtam. A Fidesz hazugsággal kampányolt, mert Soros Terv, amit ők mondtak, nem létezik. A V4 ek tényleg lenyomtak GDP/fő ben minket. Minden amit írtam, igaz.
"Ők az egyetlen tisztességes párt"
Két lehetőség van. Vagy kapsz te is a lopott pénzből, vagy puszta meggyőződésből támogatod a tolvajokat. Nem tudom melyik a rosszabb.
"Aki ingyen segít, ő nem árt azon kívül, hogyha oda szavaz."
Csak szólok, hogy a tolvajok a közös kasszából viszik a pénzt.
Arról a pénzről van szó amit te és én és ő befizet adó formájában.
És arról a pénzről amit az unió neked, nekem és neki ad azért hogy segítsenek az ország fejlődésében. Egyik sem azért van, hogy magán offshore számlákon landoljon. Ezért a szavazatával komoly kárt okoz neked nekem és magának is.
"Én egyetemista vagyok, nem dolgozom. "
Ez nem tudom hogy jön ide de mindegy.
"Az a hibás, aki átverte őket!"
Szerintem nem teljesen. Ez hasonló mint a sok bróker botrány. Amikor mindenki 5 százalék hozamot fizet és valaki bemond 40 százalékot akkor tudod sajnálni azt az ostobát aki bedől neki ? Kis józan ésszel kis utánjárással nyilvánvaló lett volna az átverés.
De hát amikor leszáll a lila köd mint a 40 százalék hozam, vagy a jön a migráns aki elveszi a munkádat akkor oda a józan ész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!