Milyen lenne a mostanihoz képest Magyarország helyzete ha a németek nyerték volna a háborút? Ha így lett volna most Hitler lenne a király Chörcsill pedig a szörnyeteg?
50
Igen
Mondjuk remélem előbb-utóbb elhagyják a kasztrendszert
Megértem,hogy tradíció stb de azért a 21.században vannak már bizonyos emberi normák amiknek nem felelnek meg
#49 Indiában nyugat-európai középosztály szintjén élő emberből szám szerint több van. Igaz India sokkal nagyobb lakosságú, mint Nyugat-Europa.
Visszont értelmiségi helyi szinten, és hagyományosan is több van. De írás tudatlan is.
Egyes kasztok tagjai gazdagodnak. Részben ezek a kasztok értelmiségi munkát végeznek nyugati cégeknek, nyugati állami tulajdonú szervezeteknek.
Röngen orvosok dolgoznak 50-100 közötti légyszámban a szélessávú neten átküldött brit röngen felvételeken.
Microsoft programokat is ilyen kis kaptárakban írtak ott.
52
Miért kellett random baromságokról vitázni ha normálisan is meg lehet beszélni mindent? :D
54
Akkor bocsi csak ugyanúgy 2,5 csillagos vagy azért gondoltam :D
No para! ;)
Jelenleg 67%-os vagyok, mert jelemzően dislike-ként kezelik az x-et. ;)
Pedig nem szeretek veszekedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!