Milyen lenne a mostanihoz képest Magyarország helyzete ha a németek nyerték volna a háborút? Ha így lett volna most Hitler lenne a király Chörcsill pedig a szörnyeteg?
Azok az országok azért vannak elől mert rengetegen élnek ott ezért nagyobb GDP-t állítanak elő
Most ezt te se gondolod komolyan,hogy Kanadában és Dél-Koreában szarabbul élnek mint Indiában és Oroszországban
Visszamaradott sz@r de mihez képest
Mert én éltem munka miatt Dél-Amerikában
Ott kb a legjólétibb állam lenne,egy átlag magyar 1 hónapig se bírná Latin-Amerikában
Amiket írtál:
Ez csak egy magyar álomvilág hogy az egész világ egy csóró szenvedő putri, magyarország meg egy felsőbbrendű igazi fehér európai szuper ország.
Ezt senki nem mondja viszont tény,hogy a világ nagyrésze Magyarországnál is sokkal szegényebb
Gondolom te egy kényelmes kis szobából írsz egy laptop mögül
Ezzel gazdagabb vagy mint a világ 50 százaléka ami nem teheti meg ezt
Magyarország az 57., mészáros vagyona meg a fideszesek fizetése bélkül 138. lenne.
Minden országban vannak oligarchák,akkor ezek szerint az USA meg a 100.lenne Trump és társai vagyona nélkül?
Figyu kérlek szépen,utazgass kicsit,élj más országokban is,hogy legyen tapasztalatod mert szerintem te kb soha nem voltál semmilyen külföldi országban
Etiópiában meg nincsenek cigányok jelentős számban,zsidók voltak akik kivándoroltak Izraelbe
2020-as jóléti lista.
Magyarország csak azért van azbelején mert az unión élősködik.
Önmagában a magyar életképtelen.
12
Ezen a listán 45.helyezett,az szerintem nem rossz a kb 250 országból
Az index pontszáma kb Horvátországnál jobb,Szlovákiaval kb azonos és Csehországnál minimálisan rosszabb,az kb egy közép-európai átlag
Az Európai Unión miért élősködne?Az EU-nak sokkal több pénze van Magyarországból mint fordítva mivel itt kedvezményesen adóznak a cégek stb
Figyu szerintem te életedben nem voltál a faludon kívül
Járdd a világot és tapasztalatból beszélj
Amiket linkeltél az pont üti azt amit mondasz
Költözz ki egy brazil kisvárosba és hidd el át fogod gondolni a helyzeted
zt senki nem mondja viszont tény,hogy a világ nagyrésze Magyarországnál is sokkal szegényebb"
Nem csak azt kell nézni hogy kinek milyen laptopja van, hanem azt is hogy az ország/nép mit ért el az elmúlt 50 évben.
Mert magyarország legnagyobb eredménye hogy épített egy tyúkkerítést a mezőre.
Más országok:
Egy épülettől nem lesz gazdag egy ország, de azért az jelent valamit hogy meg tudja építeni.
Nem értem a magyarok miért mindig az ország legputribb falujába mennek, és még ajánlják is, hogy menj oda nézd meg a világ legputribb városát aztán, hasonlítsd össze a csodás magyarországgal.
Az,hogy meg tudja építeni annyit jelent,hogy egy adott építési vállalat elvállalta és az országban a hivatalos szerv adott rá építési engedélyt.
Most te tényleg azt akarod bemagyarázni,hogy Iránban,Üzbegisztánban vagy Kazahsztánban nagyobb a jólét mint Ausztráliában,San Marinoban vagy Andorrában?
Figyu,most őszintén:te jártál valaha életben bármilyen országban vagy akárcsak országon belül máshol mint a régiód?
Mert azok a nettó baromságok amiket írsz és aztán a linkjeiddel ütöd a saját szavad nagyon durva.
Te vagy trollkodsz most vagy soha életedben nem voltál a faludon kívül vagy be vagy drogozva vagy még érettségid sincs
16
Igen amiket belinkeltél azoknak a várostömörüléseknek a nagyrésze egy hatalma nyomortelep
Ezzel megint a saját mondandóját ütötted és nekem adtál igazad
Neked az a célod,hogy iditát csinálj magadból?
Magyarok is hazai németek és svábokon kívül alsóbb rendő fajnak voltak ítélve. De a vidéki svábok több is végig szemben állt a Nagy Németbirodalommal. Pedig már akkor földet kaptak a Volksbund tagságért a belépők.
Magyarország se létezne, bár a Dunántúl még bíztosan a birodalom belső részében lenne.
Úgye egyértelmű, hogy ott így német lakosság lenne.
Tehát az egész kérdés értelmetlen. Mert se Magyarország nem lenne, se magyar lakosság a Dunántúlon. Tiszántúl lehet untermensch-két ilyen kvázi nincstelen zsellér sorban lehet lennének magyarok is.
Nekem pont minden dédszülőm is szín germán származású. Apámék felvidéki németek, de utálták Hitlert.
Németországi kisembernek sokat adott szociálisan és anyagilag az a rendszer, mert német nagytőke engedte. És mert bőven meg is termelték a rávalót.
Te miért akarod bármi áron bebizonyítani hogy a világ legnépesebb, legfejlettebb városai nyomortelepek?
Mert ahhoz képest magyarország már nem is annyira elmaradott?
De akkor ilyen alapon az egész világ egy nyomortelep.
Voltam más országokban igen, de én valamiért nem a nyomortelepekre voltam kiváncsi.
Szerintem te ha elutazol valamelyik nagyobb világvárosba, meg keresed a leg lepukkantabb részt, aztán elégedetten beírod gyk-ra hogy mindent láttál, a világ egy putri.
"Most te tényleg azt akarod bemagyarázni,hogy Iránban,Üzbegisztánban vagy Kazahsztánban nagyobb a jólét mint Ausztráliában,San Marinoban vagy Andorrában?"
Ha megnézed az épületes linket mind gazdag országban van, pár kivétellel.
Magyarország jelenleg ott tart hogy 10 éve szenvednek egy híd felújításával és még hozzá se kezdtek.
Közben a kínaiak pl. 10 év alatt felépítették egész magyarországot 100, csak nem lett olyan ronda.
Szó szerint felépítettek pár európai várost:
Magyarországon egy metrót is 20 évig csinálnak:
Stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!