Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen lenne a mostanihoz...

Milyen lenne a mostanihoz képest Magyarország helyzete ha a németek nyerték volna a háborút? Ha így lett volna most Hitler lenne a király Chörcsill pedig a szörnyeteg?

Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 13:46
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%

30-as hol írtam,hogy fideszes vagyok te funkcionális analfabéta?

Ha az lennék akkor vmelyik magyar városban élnék

Azt írtam,hogy itthon csak a 2 véglet van

A fideszes média szerint top 20 jóléti állam ami kamu,az ellenzéki szerint meg egy putri ami szintén kamu

Biztos,hogy nincs neked érettségid mert akkor tudnál szöveget értelmezni

Megkérlek,hogy ne írj mert nincs kedvem egy mondat jelentését többször elmagyarázni

Tanulj meg az anyanyelveden és utána beszélhetünk

Nem fogok már egy unatkozó 15 évessel vitázni,elköszöntem,szevasz

Kb minden listán 50.hely körül van

Az,hogy te ezt nem tudod értelmezni a te bajod

2020. júl. 21. 19:52
 32/56 anonim ***** válasza:
100%

Eg valamit kérek:költözz ki külföldre DE NE abba az 5-be ami minden téren jobb statisztikákat mutat hanem abba a kb 200-ba amelyik rosszabb statisztikájú

Ott vállalj el egy átlagos munkát és utána megoszthatjuk egymással a tapasztalatainkat

Ameddig egyszer se voltál huzamosabb ideig sehol máshol,még csak másik városban sem addig felesleges mert csak össze-vissza beszélsz átláthatatlanul és teljesen magyartalan mondatokkal,azt meg tudod kinek adod be,hogy van érettségid

Arról papolsz,hogy az etiópok az romák :D nemár :D

2020. júl. 21. 19:57
 33/56 anonim ***** válasza:
43%

Ennyit tudsz, analfabétázol meg 8 általánosozol, nagyon primitív vagy.

Szerintem neked még a 4 általános sincs meg, mert akkor tudnád hogy a mondat végén van egy pont.

. <<<---

Neked kéne megtanulni írni nem nekem, buta falusi fideszes.

Képet se linkeltél mert kamu vagy...

2020. júl. 21. 19:58
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

Hol mondtam,hogy fideszes vagyok?

Szóval ha utálom az ellenzéket akkor autómatikusan fideszes vagyok?

Ez ám a logika

Mondjuk tőled többet nem is várok

Az már túl összetett lenne neked,hogy értelmezd a mondataimat és,hogy rájöjj:az ellenzék és a fidesz kéz a kézben simul egymáshoz

Orbán kétharmada azért van meg minden évben mert az ellenzék egy rakás szerencsétlenség,ha jön egy normális azt meg mindkét oldalról lejáratják

2020. júl. 21. 20:21
 35/56 anonim ***** válasza:
100%

A kamu az a te érettségid

Olyan mondatokat írsz lenne amiket értelmezni sem lehet annyira magyartalan

Állítasz valamit aztán belinkelsz olyanokat amik ellentmondanak annak amit állítottál

Miért csinálsz idiótát magadból?

2020. júl. 21. 20:23
 36/56 anonim ***** válasza:
43%
Nem értem mit vergődsz, végülis mit akarsz bebizonyízani??
2020. júl. 21. 20:32
 37/56 anonim ***** válasza:
91%

Én semmit

Én elmondtam egy tapasztalatot 90+ ország után amit a nemzetközi statisztikák is alátamasztanak te meg itt próbálsz bebizonyítani full f@szságokat amiket még csak megindokolni sem tudsz normálisan

Aztán jöttél a baromságaiddal,hogy Brazília jobb mint Dél-Korea,Magyarország meg Argentína alatt van miközben minden mást mutat és az emberek is mást mondanak de látom a tények makacs dolgok

De mindegy én pont az ilyen idióták miatt mentem el anno Kelet-Közép-Európából

Befejeztem,szevasz

A 2,5 gömböd kb mutatja mennyire kell komolyan venni,gyakorlatilag az előttem szólók is lepontoztak

2020. júl. 21. 20:38
 38/56 anonim ***** válasza:
43%

Az egy gdp lista volt, ami az előállított dolgokat méri.

De valamilyen szinten az ország fejlettségét is mutatja.

A másik az a jóléti lista.

Hol írtam én olyat hogy argentína jobb mint dél korea?

Itt az egyetlen baromság az hogy a világ 90%-a rosszabbul él mint a magyarok.

Aki ilyet leír az teljesen retardált.

2020. júl. 21. 20:58
 39/56 anonim ***** válasza:
91%

38

Azt nem én írtam

A jóléti listán meg Magyarország a 45.helyen van a 250-ből és arra írtam,hogy az a világ top 20 százaléka

Rengeteg országban éltem,a világ nagyrésze tényleg sokkal szegényebb mint Magyarország de még Európában is kb a fele rosszabb,ebben igazat adok a sokkal előttem szólónak

Egyébként minden országban vannak gazdagok és szegények azt a végletet is utálom amit te képviselsz,hogy Magyarország milyen putri

Azt is utálom annyira mint a másik végletet ahol mindenki szerint Svájc van

Bármilyen külföldivel beszéltem,főleg dél-amerikaival mindegy azt mondta,hogy sokkal jobban él Pesten mint Dél-Amerikában kb bármelyik országban

Én csak azt mondtam,hogy ha 250-ből a 45.hely putri akkor a többi 200 az meg még nagyobb putri?

És a többi 200 ország az a világon lévő országok kb 80 százaléka

Egyébként hozzáteszem,hogy még Svájcban is vannak olyan roma telepek ahova épeszű ember nem megy be

De basszus reálisan leírtam a véleményem amit alátámasztottam

Tényleg érthetetlen mit kell vitázni egy olyannal aki sokkal többet tud a világról mint te

2020. júl. 21. 21:07
 40/56 anonim ***** válasza:

#38 6.3 milliárd ember? Lehet.

De nem csak pénzen mérhető a boldogság. A nélkülőzéshez is sokfelé máshogyan állnak.

Magyarországon mindig úgy akartak élni, ahogy a kolbászból épült kerítéses országokban.

Plusz sok magyar fiatal éhezik, vagy mínőségi éhezésbe hajszolja magát a külsőségekért, mert különben a többiek leírják.

Plusz melósból van legtöbb Magyarországon, de kevesen bűszkék erre.

...

2020. júl. 21. 21:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!