Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen lenne a mostanihoz...

Milyen lenne a mostanihoz képest Magyarország helyzete ha a németek nyerték volna a háborút? Ha így lett volna most Hitler lenne a király Chörcsill pedig a szörnyeteg?

Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 13:46
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
36%
100x
2020. júl. 21. 17:18
 22/56 anonim ***** válasza:
94%

20

De tényleg funkcionális analfabéta vagy

Az előző válaszoló azt írta,hogy a legnépesebb városok közül bizony a többség nyomortelep

Nem tudom ezen mit lehet félreérteni

Mumbai szerinted hol élhető vagy Jakarta vagy egy átlag kínai metropolisz?

Én biztos vagyok benne,hogy trollkodsz mert annyira össze-vissza beszélsz és minden szavaddal ütöd a másikat,hogy ezt csak direkt lehet csinálni

Dehogy utaztál te bárhová,ennyi ésszel max a szomszéd faluba

2020. júl. 21. 17:22
 23/56 anonim ***** válasza:
45%

De utaztam, csak nem a nyomortelepekre.

A magyar médiában is nagyon jellemző ez. Mindig megtalálják az aktuális ország legputribb részét, aztán mutogotják hogy tessék, ez xy ország.

Mintha én egy borsodi zsákfaluban videóznám a földutat meg a lepukkant házakat, hogy nézzétek ez magyarország.

"umbai szerinted hol élhető vagy Jakarta vagy egy átlag kínai metropolisz?"

Most az 55-ből tudtál írni 2-t, de az neked már a nagyrésze.

Kínai metropolisz is élhetetlen putri?

Nagyon egyszerű a dolog. Te is pontosan tudod, hogy magyarország a valódi gazdag nyugati nagyhatalmokhoz képest egy 0.

De elég sok távol-keleti ország/térség is köröket ver a magyarokra.

Az irigység miatt el akarod hitetni magaddal, hogy bezzeg az egész világ csóró putri magyarországhoz képest, így nem is akkora szégyen.

Szerintem még észak-korea is fejlettebb. Lehet hogy éheznek meg diktatúrában élnek, de legalább el tudnák pusztítani a fél világot.

Mert azoknak van atomrakétájuk a magyaroknak meg még az sincs.

2020. júl. 21. 17:45
 24/56 anonim ***** válasza:
100%

Na jó te tényleg funkcionális analfabéta vagy,vagy be vagy drogozva

Hol írtam én ilyet?

Nyugati nagyhatalmak többsége jóléti állam

Te linkeltél egy olyat amin Magyarország 45. a 250-ből és én erre azt írtam,hogy az nem rossz

Hova utaztál?Mert szerintem ennyi ésszel még a faludból se találsz ki

Te is pontosan ezt csinálod,Magyarország neked egyenlő a cigány falvakkal mikor minden országban óriási eltérések vannak házon belül is

USA-ban is tudnék brutál gettókat mutatni és Szomáliában is vannak jó részek

Milyen irigység?Thaiföldön élek évek óta munka miatt te agyhalott

Mikor mondtam ilyet?Én csak azt mondom,hogy 90+ ország után személyesen tapasztaltam,hogy a világ nagyrésze mennyivel szegényebb

Egyébként putri helyek mindenhol vannak,ahogy gazdagok is,az arány a nem mindegy de gondolom erre még nem jöttél rá

NEKED VAN EGYÁLTALÁN ÉRETTSÉGID?

Nagyon durva mert még soha senki nem tudott így felidegeíteni ezen a fórumon,szerintem te totál vagy drogozva

Rengeteg mondatod nem is lehet értelmezni,legalább az anyanyelveden tanulj már meg normálisan

De én befejeztem,30 éves mérnökként 90+ ország után én nem fogok ilyen 15 éves betépett szellemi nyomoronccal vitatkozni

Szerintem neked max 8 általánosod ha megvan

Folyamatosan ellentmondasz magadnak de mindegy kérlek menj el buenos airesi külvárosba kérlek és ne gyere vissza az élők sorába mert jobb lenne a világ ha egy szellemi selejttel kevesebb lenne

Te max a járdaszigetekre utaztál

2020. júl. 21. 18:14
 25/56 anonim ***** válasza:
100%
23-nak kevesebb drogot kéne fogyasztania
2020. júl. 21. 18:20
 26/56 anonim ***** válasza:
43%

Mikor mondtam ilyet?Én csak azt mondom,hogy 90+ ország után személyesen tapasztaltam,hogy a világ nagyrésze mennyivel szegényebb"

Minden szavad hazugság. Szerintem teljesen érthető amit írtam. Te vagy a funckcionális, mert nem bírod értelmezni amit írok.

Végzettségekről beszélsz, mégis ilyen baromságokat írogatsz, hogy a világ 90%-a rosszabbul él mint a magyarok. (vagy egyetértesz vele)

Vagyis 7 018 607 700 ember rosszabbul él mint egy átlag magyar.

Ráadásul a magyarok nagyrésze nem keres 4-500 ezreket.

Sokkal jellemzőbb a minimálbér, a segély meg a közmunka.

"Folyamatosan ellentmondasz magadnak de mindegy kérlek menj el buenos airesi külvárosba kérlek és ne gyere vissza az élők sorába mert jobb lenne a világ ha egy szellemi selejttel kevesebb lenne"

Szóval ideges vagy, de már annyira, hogy írni se tudsz, csak halmozod egymás mögé a szavakat. De én írok értelmetlenül ugye?

Az meg már tényleg jellemtelen hogy meg akarsz gyilkolni. Fáj az igazság?

Nem élsz te sehol, kamu az egész. Mutass egy térképet ami mutatja, hogy te ott vagy thaiföldön. Csak lefényképezed és feltöltöd valahova, 2 perc. Egy mérnöknek ez egyszerű feladat.

Ha nem mutatsz képet az azt jelenti hogy hazudgálsz és még a falut se hagytad el.

Ha tudsz mutatni képet akkor elhiszem neked hogy az egész világ egy putri.

2020. júl. 21. 18:42
 27/56 anonim ***** válasza:

Figyu te 8 általánost végzett egyén

Te nem bírod értelmezni,a mondataidat konkrétan sokszor meg sem lehet érteni mert össze-vissza gépelsz értelmetlenül

Ezt senki mondta,legalábbis én nem

A világon élő emberek nagyrésze szegény,ez tény

Minden országban vannak gazdagok és szegények csak te ezt nem tudod felfogni

Ki akar meggyilkolni?Mi van?

Figyu,te tuti be vagy drogozva

Tudod mi a kamu?Az,hogy te valaha kiléptél a borsodi falvadból

Rohadtul nem voltál te semmilyen országban,magyarul se tudsz nemhogy idegen nyelven

Idegen tudok mutatni,valszeg feltöltöm a pofámat gyakorira...

Figyu én lezártam,magyarul se tudsz beszélni

Őszintén:megvan neked az érettségi egyáltalán?

2020. júl. 21. 18:53
 28/56 anonim ***** válasza:
43%

Megvan igen informatikus vagyok.

Te viszont kitalálsz dolgokat, amiket utána tényként kezelsz.

Pl nem egy borsodi faluban lakok.

Valójában a te szöveged a zagyvaság, te vagy az aki nem tudja értelmezni a szöveget.

"Mutass egy térképet ami mutatja, hogy te ott vagy"

"Idegen tudok mutatni,valszeg feltöltöm a pofámat gyakorira..."

Hogy jön ide a pofád? Ilyen képet mutass:

[link]

"menj el buenos airesi külvárosba kérlek és ne gyere vissza az élők sorába mert jobb lenne a világ ha egy szellemi selejttel kevesebb lenne"

Végülis nem meggyilkolni akarsz, csak ajánlottad hogy menjek egy olyan helyre ahol meggyilkolnak. Tényleg nem ugyanaz.

Nem is értem hogy mit őrjöngsz. El kell fogadnod a tényt hogy magyarország nem egy csúcs ország.

Ha nem európában lenne, (meg az uniós pénzek nélkül) ez a sok "tehetséges" ember kb valahol egy afrikai putri szintjén élne.

Még így se igazán tud felmutatni semmi kiemelkedőt, semmi különleges eredményt. Európában a legtöbb dologban magyarország az utolsó helyeken van.

Pl

[link]

[link]

[link]

2020. júl. 21. 19:20
 29/56 anonim ***** válasza:
91%

Igen nem top 40 ez tény

444 mikor forrás?Nyílván egy ellenzéki pont a fordítottját mondja mint egy kormánypárti mivel ez a céljuk

Csak a 2 véglet van médiában itthon

Dehogy vagy te informatikus

Figyu én próbálok egy semleges,kb igaz választ adni te meg játszod a hülyét

Hagyjuk

2020. júl. 21. 19:25
 30/56 anonim ***** válasza:
43%

Aha szóval fideszes vagy.

Zavar hogy az álomvilág, amit a vezéred eléd rakott, nem is valódi. Magyarország erős és büszke ország, harcolunk mindenkivel stb.

Kamu az egész meg te is kamu vagy.

2020. júl. 21. 19:36
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!