A Tisza párt szavazói miért veszik biztosra a kormányváltást jövőre?
Figyelt kérdés
tegnap 18:44
1/25 anonim 

válasza:

Már miért venném biztosra, addig még sokminden történhet, ha már nem lesz 2/3 az is jó.
2/25 anonim 

válasza:

Mert azt hiszik, ha sokat szajkózzák, megvalósul.
Jobbról nem szavaz át senki.
3/25 anonim 

válasza:

Nem veszem biztosra, de erős a támogatottsága, ezt látjuk, illetve érzékeljük. Meglátjuk mi lesz még jövő tavaszig.
4/25 anonim 

válasza:

Ekkora számban fidesz szavazó még nem igazolt át mint most. -1 milla fidesz szavazó ma már szerény szám.
5/25 anonim 

válasza:

Mert már biztos! Az emberek nagy része már egy lyukas gumióvszerre is szívesen leszavazna, mint Orbánra, annyira elegük van a fideszből!
6/25 anonim 

válasza:

Áhh nem hiszem ahhoz túl erős a fidesz. Komoly tagokat nehez leverni. Szájer József, Deutsch Tamás, Deák dani, lézer janos, nagy marton. Verhetetlenek.
7/25 anonim 

válasza:

Mert nem látják a helyzetet tisztán, túl elfogult emberek. Abszolút nem biztos, hogy nyernek. Sőt, van még több mint 1 év, akármi történhet. Még a 2. helyet sem mondanám garantáltnak.
8/25 anonim 

válasza:

10/25 DK-s 

válasza:

Hinni akarnak.
De a Tiszával pontosan az történt, amire számítottam. Hirtelen felfutott, annyira hogy még én is megijedtem. De aztán hozva a várakozásomat, ugyanazzal a sebességgel ahogy felfutott, vissza is zuhant. Egy 12.000 fős DK csoport adminisztrátoraként tisztán látom a baloldali szimpátia alakulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!