Milyen lenne a mostanihoz képest Magyarország helyzete ha a németek nyerték volna a háborút? Ha így lett volna most Hitler lenne a király Chörcsill pedig a szörnyeteg?
Te is tudod, a kérdésednek épp annyi értelme van, mintha finganál egyet, és meggyújtanád a kiáramló gázt. (Bár lehet, a gázgyújtogatásban legalább van valami értelmes)
De szerintem a magyarok épp ilyen gyökér náci tróger nép lennének. Igénytelen senkiházika. SZóval szerintem a szempontunkból teljesen mindegy a dolog.
A magyarok pontosan ugyanott vannak, ahol náci győzelem esetén lennének.
Az a különbség hogy a volt náci országok a csúcson vannak, magyarország meg legalja putri.
De a válasz amit vártál: nemlenne anyi zsidó meg cigány mer a hitler az mindet kiírcsa!!
2-es melyik ex náci országok vannak csúcson Németország kivételével?
Románia vagy Bulgária amikhez képest még Magyarország is egy Ausztria?
Olaszország aminek a déli része Borsod szintű putri?
Líbia ahol most polgárháború van?
Irak ahol egymással harcolnak a kiskirályok a mai napig?
Szomália ,Etiópia vagy Eritrea ahol afrikai viszonyok vannak?
Látom,ezek aztán tiszta jóléti államok :D
2-es oké én se kedvelem Magyarországot de attól még tény,hogy a világ 250 területéből a top50-ben benne van
Én se szeretem a magyar politikát de mostha ha Magyarország a legalja putri akkor Latin-Amerika,Óceánia,Afrika,Ázsia nagyrésze vagy Európa kb fele az mi? :D
Tengelyhatalmak:
Németország
Japán
Olaszország
Magyar Királyság
Román Királyság
Bolgár Cárság
Németországot meg japánt ne hasonlítsuk már össze a csicska-szövetségesekkel mint pl magyarok románok bolgárok.
És németország meg japán eléggé a csúcson vannak, magyarországbl ezekhez képest egy középkori putri 100 éves lemaradással, 0 gazdasággal.
Magyarországon SEMMI se készül, nincs magyar márka, termék semmi.
Japán meg most csinálja a ps5-öt.
Magyarország meg csak egy olcsó összeszerelő gyár, egy köznönséges gyarmat.
Olaszországnak a déli része sem leányálom
Amúgy Líbia,Etiópia,Szomália,Eritrea,Irak is tengelyhatalom volt
Megértem meg szerintem is gyatra az ipar de ezzel az erővel a világon lévő országok kb 90 százaléka a putri kategória :D
egértem meg szerintem is gyatra az ipar de ezzel az erővel a világon lévő országok kb 90 százaléka a putri kategória :D"
Az álomvilágban élő magyarok mindig ezzel nyugtatják magukat hogy bezzeg 90% rosszabbul él. Meg afrika stb.
Magyarország az 57., mészáros vagyona meg a fideszesek fizetése bélkül 138. lenne.
Ha megnézed a legnépesebb országok vannak a lista tetején. Vagyis az emberek 90%-a jobban él mint a magyarság.
Mert a magyarság a föld népességének csak a 0.09967048592842709%-a.
Ez csak egy magyar álomvilág hogy az egész világ egy csóró szenvedő putri, magyarország meg egy felsőbbrendű igazi fehér európai szuper ország.
Nem.
Magyarország csak egy kis visszamaradott sz@r, ezek tények.
"Líbia,Etiópia,Szomália,Eritrea,Irak is tengelyhatalom volt"
De azok még a csicska szintjét se érték el, meg ott nem írtották annyira a zsidókat meg a cigányokat mert akkor megukat írtották volna. Nem valódi náci országok csak papíron.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!