A férfiaknak miért nem jár korkedvezményes nyugdíj és x gyerek után adómentesség?Ez miért nem zavar senkit? Miért van ez a nemi diszkrimináció?

Engem zavar, és felháborító, hogy nemi alapon megy az adózás.
És eleve nem mások pénzéből kellene gyereket nevelni. Az egyiktől mindent elvesz az állam, létezni sem hagyja, a másikra meg értelmetlenűl önti a pénzt.

Engem azért nem izgat, mert látom hogy a nagyszüleim gyakorlatilag éhen halnának ha csak a nyugdíjukból élnének meg.
Szóval én már nem is apellálok rá.

Spoiler: a nőknek se járna. Ezek az adómentességek nem azért nem léteznek jobban menő országokban se(pl, Svájc) mert csak, hanem mert azok se tudnák kigazdálkodni, hogy a nép fele nem fizet adót.
Ez egy propaganda-intézkedés, amivel a női szavazókat akarják megfogni. És amit igazából csak addig kell úgy-ahogy fenntartani (hitelekkel, mert mással nem lehet. pl kínai külföldi hitel, vagy állampapírozás), amíg nincs kormányváltás. Ha meg előbb bedől az gazdaság és az állam ezek miatt, akkor meg úgyis mindegy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!