Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miben volt jobb a 2010 előtti...

Miben volt jobb a 2010 előtti időszak?

Figyelt kérdés

2020. máj. 28. 17:27
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
23%

#50 "Nincs egy igazán ellenzéki televíziócsatorna már, független is egyre kevesebb."

Te tényleg arra játszol hogy minél többen kiröhögjenek!

2020. máj. 31. 13:33
 52/59 anonim ***** válasza:
81%

"Te tényleg arra játszol hogy minél többen kiröhögjenek!"

*kritikus hozzászóló: leír egy 20-25 soros, 4 médiaplatformot érintő (újság,rádió,tv,online tér), 10-15 médiumra kiterjedő véleményt, összesen 4 pontba foglalva

*troll: meglát egy sort, amibe úgy érzi, hogy még beleköthet és ír hozzá egy gúnyos mondatot mindenféle észérv nélkül

2020. máj. 31. 13:40
 53/59 anonim ***** válasza:
77%

"Te tényleg arra játszol hogy minél többen kiröhögjenek!"

Rendben, akkor cáfolj meg:

1. Sorolj fel három darab ellenzéki televíziócsatornát!

Én felsorolok 2010 előttről: HÍR TV, ECHO TV, Duna TV (+ Duna Autonómia + Duna World). Öt lett, maradhat? Én csak hármat kérek!

2. Sorolj fel két darab ellenzéki ORSZÁGOS napilapot!

Én felsorolok 2010 előttről: Magyar Nemzet, Magyar Hírlap.

3. Sorolj fel EGYETLEN DARAB ellenzéki rádiócsatornát, ami frekvenciát kapott!

4. Sorolj fel EGYETLEN ellenzéki hangvételű megyei lapot!

Válaszodat előre is köszönöm! Nagyon szeretnék meglepődni és bocsánatot kérni a tévedésemért! Hajrá a felsoroláshoz és bizonyításhoz!

2020. máj. 31. 13:45
 54/59 anonim ***** válasza:
36%

#53 Szerintem kicsit nyugodj le mert annyit pattogsz hogy agyvérzést fogsz kapni. Első, hogy hagyd már a fenébe az állandó enter nyomogatást a mondatok végén, hiába húzod szét a szövegedet kilométeresre, nem lesz jobb csak nem fogja senki elolvasni.

Induljunk a valóságból, ha már média a téma. A rendszerváltáskor MINDEN média a baloldal kezében volt. A jobboldaliak kérésére, hoyg a meglevő médiából a választáson eredményes jobboldali vélemény is részesülhessen, annyi volt a válasz: ha a jobboldal médiát akar magának, akkor csináljon.

Hát mi csináltunk. Ezért jött létre kizárólag a jobboldaliak pénzéből a Hír tv, a lánchíd rádió és vált jobboldalivá a Magyar Nemzet, majd újra indításával a Magyar Demokrata lap is.

Mindeközben minden más rádió, tévé, napilap, folyóirat, az a baloldal, majd a balliberális oldal kezén volt.

Itt siránkozol azon hogy az állami tulajdon az kormányzati és nem ellenzéki (megjegyzem a Duna Word az a Duna Autonómia csak 2012. óta más néven fut), miközben a jelenlegi kormánypártok 2010 előtt ellenzékben voltak. Akkor pedig a balliberális oldalé volt minden, a közmédia IS.

Tudod a balliberális oldal tele van nagyon-nagyon gazdag emberekkel - pont emiatt nevetséges hogy a milliárdos miniszterelnökökkel próbálják beadni a baloldaliságot a kisembereknek (és ne kérdezd meg kik, mert nem volt sok miniszterelnökünk!). Ez a gazdag, befolyásos politikailag is aktív réteg egyszerűen ELADTA a maga médiáit. Nem a nulláról kellett a ballibeknek médiát létrehozni majd fenntartani, mint a jobboldalnak - hanem meg kellett volna tartani azt ami már az övék volt.

Nem voltak rá képesek.

Tudod megvenni csak azt lehet ami eladó. És ne gyere azzal hogy kényszerítették őket, Simicska az élő példa arra, hogy egy tulajdonos akármit megtehet a médiájával. Lecserélheti a teljes szerkesztőséget, átválthatja a politikai oldat amit képvisel, majd 1 nap alatt hozhat döntést annak teljes megsemmisítéséről is.

A rádiócsatorna meséjét sem tudod nekem beadni, végigéltem azt a hisztit amit csináltak onnantól hogy nem fizették a szerződésben elfogadott műsorszolgáltatási díjat, odáig hogy a sokadik esélyüket is eljátszották a csatornára.

Másra mutogatni mindig egyszerűbb, ezt csinálják kedvenceid is mindig ha hatalomban vannak. Most Karigeri azzal, hogy az állam nem ad semmire pénzt, a ballib kormányok meg azzal, hogy a fidesz ELLENZÉKBEN megakadályozták őket hogy jól kormányozzanak.

A ballib oldalé volt minden. Ha most nincs így az nem azért van mert elvették tőlük - hanem mert hagyták lerohadni, becsődölni vagy eladták.

2020. máj. 31. 14:20
 55/59 anonim ***** válasza:
90%

"Ha most nincs így az nem azért van mert elvették tőlük - hanem mert hagyták lerohadni, becsődölni vagy eladták."

Ha nem állami pénzekkel lennének lélegeztetőn tartva ezek a lerohadt, becsődölt, vagy eladott médiumok napjainkban is, akkor az adna a mondandódnak egyfajta hitelt. Ezzel viszonyt csak relativizáltad azt, hogy miért jó, amit a fidesz csinált, de a korrekt tájékoztatás jogához, vagy hogy mennyire éles különbség van tartalmilag a 2010 előtti és utáni médiaanyagokban hozzá sem szagoltál.

De ez csak egy külső szemlélő egyéni véleménye volt, nem én vagyok a vitapartnered.

2020. máj. 31. 14:31
 56/59 anonim ***** válasza:
0%

1. Sorolj fel három darab ellenzéki televíziócsatornát!

ATV, RTL Klub ami beugrik, de nézzük a többit.

2. Sorolj fel két darab ellenzéki ORSZÁGOS napilapot!

Népszava, Blikk

Inforádió

4. Sorolj fel EGYETLEN ellenzéki hangvételű megyei lapot!

Ezzel megfogtál. Mondjuk rengeteg példa megcáfolta azt, hogy te csak kormánymédiából kaphatsz tájékoztatást.

2020. máj. 31. 17:43
 57/59 anonim ***** válasza:
75%

56-os:

"1. Sorolj fel három darab ellenzéki televíziócsatornát!

ATV, RTL Klub ami beugrik, de nézzük a többit."

NINCS MÁS, azért nem "ugrik be" több, és ezek közül az RTL nem hírcsatorna, hanem egy kereskedelmi televízió napi párszor tíz perc híradóval.

Az ATV már eddig is leadta az összes kormányzati hirdetést a reklámblokkjaiban és egyre "konszolidáltabb" most, hogy megvette az egészet a kormánnyal egyre barátkozóbb Németh Sándor és a HIT gyülekezete.

"2. Sorolj fel két darab ellenzéki ORSZÁGOS napilapot!

Népszava, Blikk"

:-))))) A BLIKK, tényleg? :-))) Ezt bírtad ide írni? :-)))) Keményet izzadhattál ezen!

A Blikk egy külföldi tulajdonú BULVÁRLAP, nem is politikai, közéleti újság!

A Népszava AZ EGYETLEN, de persze azt is felvásárolták már (csak hagyják még kirakat-ellenzéki tartalommal egy ideig).

Inforádió

Bocsánat, azt hittem egyértelmű: ORSZÁGOS rádiócsatornára gondoltam. Olyan, amit lehet fogni Budapest 30 kilométeres körzetén KÍVÜL is.

(Mivel én vidéken élek, azt sem tudtam, hogy van ilyen nevű csatorna, rá kellett keressek gugliban, onnan jöttem rá, hogy ez egy budapesti helyi frekvencia)

"4. Sorolj fel EGYETLEN ellenzéki hangvételű megyei lapot!

Ezzel megfogtál."

Meghiszem azt! Ahogy a korábbiakkal is megfogtalak (jó gáz volt ez az izzadságszagú próbálkozás: "ami beugrik", meg "Blikk" és egy helyi rádióadó... bravó!)

"Mondjuk rengeteg példa megcáfolta azt, hogy te csak kormánymédiából kaphatsz tájékoztatást."

Igen, mert INTERNETRŐL TÁJÉKOZÓDOM. Amire a fél családom NEM KÉPES, vagy internetje sincs!

A nagyanyámból ömlik is a fidesz-propaganda szegényből, mert "megmondta a királyi televízió".

A FÉL ORSZÁG nem fér hozzá sem ellenzéki, sem független, sem hiteles kereskedelmi médiához! AZ ORSZÁG UGYANIS NEM BUDAPESTBŐL ÁLL!

2020. jún. 1. 04:08
 58/59 anonim ***** válasza:
22%

Már bocsánat, de miért fordul elő az, hogyha a Blikk egy bulvárlap, akkor a szerkesztőjét meghívták politikai kérdésekkel foglalkozó adásokba, ahol a többi ellenzékivel vettek össztűz alá jobbos politikusokat? Igen, a műsor címe is "Össztűz" volt, ha jól emlékszem. A 168 óra is ellenzéki országos lap.

Az RTL igaz, hogy kereskedelmi csatorna, de a politikai hangvétele ellenzéki minden tekintetben. Vagy ismersz olyan RTL-es híradást, ahol a kormányt nyaldossák? Ők kezdték el nyomatni a kormánypártiak meggzadagodásairól szóló hosszabb-rövidebb hírblokkokat, egyetlen ellenzéki simlist sem említve, csak kormánypártiakat.

Ha te vidéki vagy, akkor hogyhogy az ellenzéki médiából informálódsz, amikről kiderült, hogy léteznek?

Nagyanyádra pedig milyen propaganda ömlik? Milyen témában? Mi az, ami nem úgy van?

A kedvedért tegnap egész nap hallgattam a Duna tv-t és az M1-et. Tudod mi derült ki? Hogy remek kulturális és imseretterjesztő műsoraik vannak. Egyetlen dolog zavart a hírblokkban, hogy mindegyiknél előkerült Soros neve.

2020. jún. 1. 10:14
 59/59 anonim ***** válasza:
11%
Kevesebb volt a véres szájú feminista meg ballibsi csőcselék hangja.
2020. jún. 20. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!