Aki esetleg megérezte a beágyazódást megosztaná hogy
mit, miket tapasztalt magán, miben volt más, mint a
menszesz előtti időszak?
Aki megérzi az csak bebeszéli magának.!
2018. márc. 15. 14:04
Számítottam rá, hogy azokban a napokban kellene beágyazódnia, de azt hittem nem lett belőle semmi, mivel 40 fokos lázam volt, görcsöltem és szédültem. Nem szoktam pedig lenni, max 3 évente egyszer, de akkor sem ennyire. Biztos vagyok benne, hogy akkor volt.
2018. márc. 15. 15:07
Aki olyankor érez valamit, az akkor is azokat érezné ha nem lenne terhes. Millió dolog történik egy női testben a ciklusnak a masodik felében, aki gyereket akar az megérez ezt-azt belőle. A beágyazódási verzés ritka, de letezik, minden más NEM a beagyazodás miatt van (szedülés, szurka, hajhagyma-zsibbadás stb.......)
2018. márc. 15. 15:22
40 fokos láz beágyázódás miatt?! Hidd el 2., ha nem lettél volna terhes, ugyanúgy lázad lett volna mert a beágyazódás nem okoz lázat. Ahogy lábzsibit meg fejfájast sem, meg a többi baromságot sem amit ráfogtok.
2018. márc. 15. 15:24
2x voltam terhes és mindkétszer megéreztem a beágyazódást aktus utáni 7. napon. Fél napon keresztül akkorákat nyilallt a méhem, hogy összegörnyedtem.
Se előtte, se azóta nem éreztem ilyet, úgyhogy tuti az volt.
Kedves nagyokos kételkedők, azért, mert ti nem tapasztaltatok valamit, azért még létezhet.
2018. márc. 15. 15:46
Igaz, Te meg nem érezhettél semmit mivel még terhes sem voltál szerintem. Honnan tudod, ki szervezete, hogy reagál?! (választ nem várok) A kérdezőnek válaszoltam, nem a véleményedre vagyok kíváncsi!
2018. márc. 15. 16:46
Minden honapban valtozo tuneteket ereztem teherbe eses elott. Ez... Az uj divat, hogy mindenki.erzi a beagyazodast, lassan mar a megtermekenyitest magat is... Ettol meg a hajam leesik. Utolagos belemagyarazas az egesz. Aki meg azt allitja soha tobbet nem erzett olyat, az azert van, mert akkor figyelte magat. Ennyi. A beqgyazodasi verzes maga is egy olyan ritka dolog, mint a feher hollo, itt gyk n megis mindenki ezert verzik... Meg akkoris ha harom napig tart. Kesz vicc. Terjesztitek egymasnak a hulyesegeket. Ti tudjatok....
2018. márc. 15. 19:52
6, 2-szer voltam terhes. A 40 fokos láz nem beágyazódás volt, a szurkákat meg nem terhesen is MINDEN hónapban ereztem. A nyilallást is. A beágyazódás NEM olyan mint a rajzfilmes jelenetek hogy egy naaaaagy bumm és csillagok repkednek mindenhol, anyuci meg összegörnyed hogy "áh bejutott a pete!" A beagyazódás egy FOLYAMAT, nem egy nyilallásnyi nagy bumm. Na mondjuk a Twilight filmben az volt, a csaj onnan tudta hogy terhes, hogy szex után pár nappal belenyilallt :) Nemhiába az egyik legkritizáltabb jelenete a filmnek, mert biológiailag baromság.
2018. márc. 15. 20:17
Manapság mindenki érzi a beágyazódást, mert nyilallt a hasa :) Eszerint nekem már lenne kb. 30 gyerekem :)
Legalább ne írnátok össze ennyi háttér nélküli agyf.szságot, hülyítitek egymást nyakra-főre és már minden babára vágyó eszetlenül várja a nyilallást....
Múltkor egy szintén jóképességű képes volt megkérdezni, hogy pár nap múlva nemvárt lesz és neki nem volt szurka meg nyilallás, akkor most már tuti nincs baba mert nem volt beágyazódás?
Ezt lehet elérni ezzel a "beágyazódási nyilallás" állatkodással.
2018. márc. 15. 20:23
8-as, 2x terhes vagyok és magasról teszek rá, hogy beléd mi és hányszor nyilallt, én tudom, hogy mikor mit éreztem és hogy mi történt a testemben.
Az első gyerekem kapásból, a második a 3. próbálkozós hónapban jött össze. Nem figyeltem görcsösen a testem, de meglehetősen fájdalmas élmény volt ahhoz, hogy ne tűnjön fel.
2018. márc. 15. 21:04
Kapcsolódó kérdések: