Aki esetleg megérezte a beágyazódást megosztaná hogy mit, miket tapasztalt magán, miben volt más, mint a menszesz előtti időszak?
Semmiben nem volt más...
A pozi teszt miatt jöttem rá, hogy éreztem a beágyazódást...
4 nappal a nemvárt előtt pecsételtem reggel, űgy, mint amikor megjön.
Én ilyenkor szoktam tampont tenni, és akkor ha ez reggel van, akkor 4-5 őra múlva tamponcserekor már nem üreset cserélek.
Most olyan volt, mint az utolsó tampon levetelekor.. És nem is jött meg. A nem várt napján pedig teszteltem reggel pozitívat.
Egyébként semmiben nem volt más..semmilyen fizikai érzésben..se hasszúrka, se folyás, se a mellem nem volt más. ( feszült mint szokott.. Ez kb a 15. Hétre mérséklődött, vagy csak megszoktam..mert egy kosármérettel nagyobb melltartőt hordok azóta)
Teszt napján egyszer megszédültem, azelőtt és azóta sem..
13-as vedd már észre, hogy nem látsz bele mindenki méhébe és egyéb szerveibe. Az, hogy te sokszor érzel hőhullámot, nyilallást, mellfeszülést akármit a ciklus második részében, az nálad nyilván nem jelent terhességet minden alkalommal.
Én 24 éve menstruálok. Soha semmilyen tünetem nincs a ciklusom alatt, csak az, hogy megjön. Ellenben abban a két esetben (2 év különbséggel), mikor terhes lettem, akkor adott napon ugyan azt éreztem. Lehet, hogy szerinted ez semmit nem jelent, szerintem viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!