Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki esetleg megérezte a...

Aki esetleg megérezte a beágyazódást megosztaná hogy mit, miket tapasztalt magán, miben volt más, mint a menszesz előtti időszak?

Figyelt kérdés
2018. márc. 15. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%
Igen is meg lehet érezni. Nekem menstruáció jellegű görcseim voltak meg napi egyszer kétszer nagyon erős benyilalásom. Plusz hőhullámaim voltak. A mellem nem volt érzékeny . Hányingerem is volt de azt hittem h a cigitől. Aztán csináltam egy tesztet és 3 hetes terhes voktam. 4 hetesen mentem el dokihoz és már látszódott.
2018. márc. 15. 21:49
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Semmiben nem volt más...

A pozi teszt miatt jöttem rá, hogy éreztem a beágyazódást...

4 nappal a nemvárt előtt pecsételtem reggel, űgy, mint amikor megjön.

Én ilyenkor szoktam tampont tenni, és akkor ha ez reggel van, akkor 4-5 őra múlva tamponcserekor már nem üreset cserélek.

Most olyan volt, mint az utolsó tampon levetelekor.. És nem is jött meg. A nem várt napján pedig teszteltem reggel pozitívat.

Egyébként semmiben nem volt más..semmilyen fizikai érzésben..se hasszúrka, se folyás, se a mellem nem volt más. ( feszült mint szokott.. Ez kb a 15. Hétre mérséklődött, vagy csak megszoktam..mert egy kosármérettel nagyobb melltartőt hordok azóta)

Teszt napján egyszer megszédültem, azelőtt és azóta sem..

2018. márc. 16. 08:08
 13/14 anonim ***** válasza:
28%
Nem lehet megérezni. A hőhullám, szurkálások mind-mind normálisak a ciklus második felében, ha nem vagy terhes akkor is érezted volna. Ez tény, ezen nincs mit vitázni tovább. Ha ezek valóban pusztán beágyazódásnál lennének, már volna egy futballcsapatnyi gyerekem és kb. minden 2. nőnek.
2018. márc. 16. 09:11
 14/14 anonim ***** válasza:
71%

13-as vedd már észre, hogy nem látsz bele mindenki méhébe és egyéb szerveibe. Az, hogy te sokszor érzel hőhullámot, nyilallást, mellfeszülést akármit a ciklus második részében, az nálad nyilván nem jelent terhességet minden alkalommal.

Én 24 éve menstruálok. Soha semmilyen tünetem nincs a ciklusom alatt, csak az, hogy megjön. Ellenben abban a két esetben (2 év különbséggel), mikor terhes lettem, akkor adott napon ugyan azt éreztem. Lehet, hogy szerinted ez semmit nem jelent, szerintem viszont igen.

2018. márc. 16. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!