Próbálkozós idöszak alatt ti ittatok/isztok közbe-közbe alkoholt? Vagy teljes megvonás van?
Ne kövezzetek meg de pl mi rajta vagyunk hogy babánk legyen, de hétvégén ha úgy tartja kedvünk borozni szoktunk.
Ti hogy vagytok ezzel? Mikor lehet ártalmas az alkohol?
én Sem azt írtam hogy piálok.. Ittam pár pohárral úgy hogy majd csak a hétvégére nem várom...
Második: Köszönöm a válaszod :)
Igen, ittam alkoholt időnként. Sőt volt olyan is, hogy nem simán otthon borozgattunk, hanem elmentünk fesztiválozni/nagyobb bulit tartottunk, akkor sokat ittam és még cigiztem is. Természetesen ezeket nem rendszeresen csináltam de előfordult.
3 évig próbálkoztunk mire összejött, nyilván nem ültem addig itthon üveges tekintettel kötögetve.
Nem gondoltam, hogy ezen agyaljak.. Mi lett volna ha évekig nem jön a baba?
Saját borászatink van, fura lenne ha sosem innék.
Plusz a gérjem pálinkamester.. Szóval nálunk ez is benne van a mindennapokban( ami nem azt jelenti, hogy minden nap iszunk)
De pl már kismamakéntvis előfordult, hogy a friss termésből 1 kóstolókottyot ittam.. Plusz a nyertes borunkat is megnéztem.
Pálinkából 1 kortyot sem ittam.. Illatoltam.. Csuklóra csepegtetve teszteltem.. Esetleg amikor valamit éreztem tajta a nyelvemet beledugtam
Szóval nem vontam meg magamtól.. Egyébként a baba pont egy olyan estén jött össze, amikor nem csak 1 korttyal próbáltam meg a bort.. Murci szezon volt( ami ivólének tűnik, de alattomosan sok alkohol van benne)
Terhesen figyelek, ha több bort kell megnézni, nem csak egyet, akkor kiköpöm.. Öblögetek vízzel...bár 1-1 pohár nem ártana.. De nem ér annyit.. Plusz meg tudom állni, hogy ne igyak, inkább csak arról volt nehéz leszokni, vagy a többieket leszoktatni, hogy azonnal töltsenek egyet, ha valami új szerzemény van..
Jól járnak velem, mindig én vagyok a sofőr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!