Normális hogy az elsö próbálkozós hónapunkban csak a teherbeesésen jár az agyam?
Még csak most álltunk neki próbálkozni fog.gátló után de már ezen pörgök. Számolgatom mikor lehet Ovum, mikor kelle nem megjönni ha 28 napos lesz a cikluson stb stb stb..
Ti is így voltatok? Kérlek ne nézzetek dilinyósnak miatta.
Normális, amíg nem ide írogatsz, hogy mikor szexelj, hányadik dpo-n tesztelj, hasszurka tapasztalat kinek mit jelzett és halvány pozitív az pozitív-e.
Nekem is a gondolataim a baba körül jártak mert olyan vagyok hogy ha vmit eltervezek az azonnal kell, de szerencsés voltam, 3. hónapban megfogant mindkét gyerekem.
Maximálisan így voltam! Első pillanattól hőmérőztem, második hónaptól ovu teszt. Kiderült IR vagyok és nincs peteérésem. Gyógyszer, diéta és sport, majd három hónap és -17kg után gyönyörű eredmények.
A hőgörbén is látszott minden szuper, ez novemberben volt.
Most teszteltem nem rég pozitívat. Összesen a 7 próbálkozós hónapban, a 3. ovulációs ciklusban.
De ha nem foglalkozom vele, akkor az IR sem derül ki és nem lennék terhes. Szóval nem vagy dilinyós, csak ne keseredj el ha nem elsőre jön össze.
ohh gratulálok mindannyiotoknak :D :D Boldog babavárást!
Akkor nem csak én vagyok így. Jó ezt tudni :)
En is igy vagyok vele kedves kérdező es többi nagxon babát akaró társam.:)
Én is probálok minnél többet olvasni és tájékozottabb lenni.és nem hiszem hogy azért mert én akarom nem lesz peteérésem vagy majd a kiskatona nem termékenyíti meg a petesejtett mert az agyam nagyon akarja...
:) de lehet az en gondolkodasom fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!