Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Falvakban, kisvárosokban...

Falvakban, kisvárosokban élők! Nálatok hogyan zajlott a választás előtti időszak?

Figyelt kérdés
Volt kampány, plakátok, levél a postaládában, lejáratások, hazudozások? Mindig csak a nagyvárosokból hallani botrányokat. Kisebb településeken mi a helyzet?

2019. okt. 13. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk fideszes aktivisták járták a környéket házról házra és telefonon is hívogattak. Nem tudom miért de ellenzékiek nem jöttek házalni. Ez az egyik oka hogy hátrányban vannak. Nálunk a kapuban a héten a fideszes aktivisták kétszer is megjelentek. Mondom a második turnusnak hogy már voltak itt és ezek szerint rosszul vezetik a listát. Azt mondta hogy nagy a hajtás és a kavarodás, emiatt volt. Azt is mondta, hogy jövőre minden aktivista táblagépet kap internet kapcsolattal és közvetlenül az online listába írják majd bele az adatokat. Kérdeztem tőle, hogy ez mennyi milliárdba fog kerülni az adónkból? Nem zavarja? Ezután válasz nélkül tovább állt.
2019. okt. 13. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Van 12 jelölt, ebből négyről dobtak be választási bemutatkozó -és programszöveget. Hogy a maradék 8 mit csinál, azt nem tudom. Gondolom másra költik a pénzt az esélytelenek nyugalmával, aztán valahogy lepapírozzák a tizedét.

Külön plakátok és lejáratás nem volt, de nincs is esélyük a bebetonozott polgi mellett. Mondjuk sokat is tesz a településért.

2019. okt. 13. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Atomháború volt. Csak most nem engedték ránk a kutyákat, mint 5 éve. Péntek éjszaka (!) a független jelölt kihordta a szórólapját, amin, annyit hazudik, hogy szerintem az emberileg már-már képtelenség. Valószínűleg azért éjjel hordta, hogy ne érkezhessen válasz rá, csakhogy észrevette a polgármesterünk és még akkor megírta a cáfolatot és sikerült fénymásoltatni meg kihordani. Amúgy a jelöltet nem ismeri senki konkrétan, mert az orrát ki nem dugja a faluba, a feleségét viszont ismerjük. Sajnos... Azzal szórakozik másfél hónapja, hogy járja a falut és hazudozik az embereknek.Szítja a tüzet, gerjeszti az embereket. Egyébként meg a polgármesterünk emberileg is és polgármesterként is megállja a helyét. Ezeknek meg csak a hatalom kell... De, ha megválasztják, szerintem két éven belül fáklyákkal és vasvillákkal üldözzük el közösen őket. Itt régen csend volt. Nem volt viszály, még akkor sem, ha két jelölt volt, aztán jöttek Férgesék.
2019. okt. 13. 11:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Én egyébként egy községben élek 270 fővel. Ez a szám 1 hónapja elvileg 320-ra emelkedett. Micsoda véletlen. Tegnap este jópár olyan ember mászkált a kultúrház udvarában, akiket még sosem láttam, pedig lassan 15 éve itt lakom.
2019. okt. 13. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!