Mit gondolnak azok, akik nyárra is ugyanilyen karantént szeretnének?
39-es, itt a "ti" a bográcsozós,korlátozásra magasról sz@ró embereket jelöli.
Egyébként ha csak mások helyesírásába tudsz belekötni,miközben a kérdésre nem válaszolsz, szerintem inkább te maradj csendben!:)
"Az egyik bogracsolos válaszoló vagyok, írj privát üzenetet és szívesen megirom a címem, hogy ne kelljen IP címet nyomoztatni.
Tegnap az utcan is kinn voltunk a gyerekek összesen 8) kinn bicikliztek, mi felnőttek ültünk az árok szélén és cigiztunk, soroztunk, dumáltunk.
Ugye nem hiszi senki, hogy majd hónapokig bezarkozunk? 😅"
De béna szerencsétlen lúzer vagy. Senki nem mondta hogy zárkózz be folyamatosan, de nem kellene egymás seggében szájában ücsörögni kint. Jaj söröztél, beszarás, kitérdekel hogy sörözöl vagy limcsit iszogatsz bazzeg.. Vigyél magaddal egy colstokot ember, ha nehezen megy elképzelni mennyi az a másfél m. (De inkább 2-3m legyen)
Ez az Essen mindenki egymás torkának sokkal jobb mint a vírus mi?
Úgy is meghalunk miért ne lehetne az életben legalább valamit élvezni?
Maradj otthon! Ne érintkezz senkivel!
Még hasonló idiótaságok...
A 90 éves papót vagy aki már levegőt alig bír venni meddig akarjátok még életben tartani?
Most korona jövőre majd nyaklánc vírus lesz ugyan már..
Nyugi van skacok úgysem élünk örökké...
Ennyi erővel járhatnátok űrruhában is xD
Akinek eljött az utolsó napja mindegy, hogy mi fogja kinyírni.
"Úgy is meghalunk miért ne lehetne az életben legalább valamit élvezni?
Maradj otthon! Ne érintkezz senkivel!"
Inkább egyedül nyilatkozz hogy meddig óhajtasz élni, ne mások nevében, egyébként meg lehet élvezni úgy is az életet ha nem fertőzzük egymást. Csak nem kell egymás nyakában lihegni, hanem távolabb egy ideig, főleg a nemközeli hozzátartozókkal. Ez nem bonyolult, élvezd az életet és akkor jobban megérted hogy mi a teendő, nem kell túldramatizálni a távolságtartást egyszerűen betartani.
"A 90 éves papót vagy aki már levegőt alig bír venni meddig akarjátok még életben tartani?"
Miért, a 90 éves "papónak" nincs joga élni? Nem minden nyugdíjas egy leépült zombi, sokan akarnak még élni. Egy barátnőm 28 éves, de szívproblémái vannak ezért veszélyeztetett. Ő sem most akar meghalni. Nyilván ha az úton átmégy, akkor is körülnézel, vagy minden mindegy? Majd élvezd az életet akkor, amikor nem mások életét kockáztatod a hülyeségeddel - pár hónapról van szó, rengeted éved marad még bográcsozni vagy fszomtudja milyen fennkölt tevékenységeket folytatni.
"Ennyi erővel járhatnátok űrruhában is xD"
Gondolom amikor autóba ülsz, akkor meg azt mondod, hogy minek a biztonsági öv, ennyi erővel akár az ülésbe is cementezhetem magam xDDD
Minek betartani akármit, fszság minden, különben nem lehet élvezni az életet. Attól még, hogy korábban nem volt ilyen helyzet, az nem jelenti azt, hogy nem kell megtanulnod most alkalmazkodni. De ezzel a hozzáállással csak azt demonstrálod, hogy igazi primitív létforma vagy, akinek nincs helye a társadalomban.
A 42-es még a kioktatásban sem képes egy redvás space-t nyomni ott, ahol kellene.
És az ilyen okoskodik itt. Szánalom a köbön.
Joga mindenkinek van élni nem mondtam, hogy meg kell ölni de túlélni úgyis csak az erősek fogják.
Ez tény.
Aztán meg miért én vigyázzák a barátnődre?
Hm?
Bekötöm az övét is de nem azért mert minden esetben én úgy akarom hanem mert büntetnek érte.
Nem kötném be pl ha tudom, hogy 200 métert megyek 30as tempóval a tescoig mert mi történne?
Semmi. Mégis bekötöm mert annyit nem lehet ma Magyarországon keresni, hogy ezt fedezze...
Elfelejtünk már lassan gondolkozni is ebben a túlszabályozott világban.
Ha valakire veszélyes ilyen kis náthás nyomi vírus az maradjon otthon, hordjon maszkot stb megértem de
DE!
Ne akarjon már senki az amúgy egészséges embereket mint én is mindenben korlátozni még szabályozni.
Miért én éljem másképp a mindennapjaimat?
"az igen, hanem marad más köss bele a gépelésbe. ezek azért nem eget verő helyesrási hibák... veled ellentétben ő legalább ember maradt ilyenkor is"
Na, hát ez igen. Te aztán megmondtad. Ő ember. :D :D :D
Te meg ugyanolyan analfabéta, úgyhogy nem csoda, ha egymás hátát veregetitek ti EMBEREK. :D Jesszus... ez az oldal tényleg tele van elmebetegekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!