Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolnak azok, akik...

Mit gondolnak azok, akik nyárra is ugyanilyen karantént szeretnének?

Figyelt kérdés
Mit gondolnak ezek, majd a 35 fokban mindenki otthon fog rohadni a panelban, ül a seggén, holott már most se nagyon tartják be a kijárási korlátozást, pedig csak április van.

2020. ápr. 17. 23:04
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
28%
ezaz lesz dolga a rendőrségnek . hivatalos fórumokra el is küldöm.
2020. ápr. 19. 10:15
 32/58 anonim ***** válasza:
62%

30-as vagyok, segítek!

Biatorbágy, Jókai Mór u. 6

2020. ápr. 19. 10:16
 33/58 anonim ***** válasza:
31%
1 hónap telt és és már lázadoztok? pedig milyen nagy volt mindenkinek a szája még 2 hete is...
2020. ápr. 19. 10:20
 34/58 anonim ***** válasza:
73%
senki sem mondta hogy könnyű lesz. de ugye mégnem oylan könnyű "otthon ülni" igaz?
2020. ápr. 19. 10:21
 35/58 anonim ***** válasza:
66%
Az hogy egyedül vagy 2-3 fős csoportban elmentek kirándulni,sportolni,az még oké,jót is tesz az immundrendszernek...De ezeket a nagy összejöveteleket,a tömegbe mászkálást,miért nem lehet kicsit hanyagolni?? Pár hónapot kellett volna kibírni,de nem,ti erre sem vagytok képesek,aztán ha tényleg kijárási tilalom lesz,akkor ti lesztek a leghangosabbak,ti lesztek azok akiknek fingjuk nem lesz miért kell bent ücsörögni. Háromszor olyan sokáig,mint ameddig a krv@ korlátozást be kellett volna tartani. Azt akinek a megélhetése van veszélyben,azt megértem,az jogosan háborog,de ti,akik csak magatokra gondolva,le$z@rtok mindent,magasról tesztek mások egészségére,egyszerűen önző barmok vagytok!
2020. ápr. 19. 10:24
 36/58 anonim ***** válasza:
82%

#35 Nem lesz kijárási tilalom!

Inkább hagyják kidögleni a magyar állampolgárokat, ráadásul mivel a polgármesterek hétvégére szabad hatalmat kaptak saját városuk felett, így rákenhetik majd az egészet, hogy miattuk van

2020. ápr. 19. 10:38
 37/58 anonim ***** válasza:
69%

de lesz kijárási tilalom pont a magadfajták miatt.

tudjátok miért nem terjedt eddig a járvány annyira? pont a korlátozások miatt..

2020. ápr. 19. 10:48
 38/58 anonim ***** válasza:
100%

#37 Milyen magamfajták miatt?

Honnét szűrted ki a válaszomból, hogy én nem teszek eleget ezeknek a korlátozó rendeleteknek? Én csak tényeket közöltem.

2020. ápr. 19. 11:59
 39/58 anonim ***** válasza:
24%

35-ös, én nem tudom, ki az a "ti", akit te annyira gyűlölsz, és akire kígyót-békát üvöltözöl, de szerintem inkább maradj csendben, ha még azt sem tudod, hogy az írásjelek után szóközt kell hagyni.

Például használhatnád a felszabadult időt arra, hogy gyakorolj írni.

2020. ápr. 19. 12:11
 40/58 anonim ***** válasza:
34%

Az egyik bogracsolos válaszoló vagyok, írj privát üzenetet és szívesen megirom a címem, hogy ne kelljen IP címet nyomoztatni.

Tegnap az utcan is kinn voltunk a gyerekek összesen 8) kinn bicikliztek, mi felnőttek ültünk az árok szélén és cigiztunk, soroztunk, dumáltunk.

Ugye nem hiszi senki, hogy majd hónapokig bezarkozunk? 😅

2020. ápr. 19. 13:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!