A Dk -ra szavazó nyugdíjasok szeretnének európai egyesült államokat, nő kvótát és melegházasságot?
A legtöbb DK-s nyugger a Kádár-rendszerről flessel, akiket én ismerek és abban hisznek, hogy Gyurcsány visszahozza nekik.
A fideszesek is hasonlók, csak azok mellette még nagyban kereszténykednek is.
Ezek közül melyik érinti közvetlenül az életüket? Ha Európai Egyesült Államok lenne az részben.
Női kvóta...oké kinek számít?
Melegházasság? Ezt végképp nem értem, mert ez a melegeken kívül csak két tucat homofóbot izgató téma. (
Ha javul az egészségügyi ellátás színvonala és emelik a nyugdíjakat ezek teljesen irrelváns témák. De nem csak nekik, hanem a lakosság 75 százalékának.
Csak a fideszesek pörögnek ezeken a témákon.
Ha egy magyar is ki tudná cserélni 5 évente az autóját nagy ívben lesz.rná hogy mit csinálak a langyosak.
De most nincs más mint a hőzöngés ilyen felesleges témákon. Mert ugye fideszesként nem kritizálhatja az egészségügy helyzetét. Hova is vezetne ez.
Ja majd el felejtettem.
Amig vagytok elegen akikkel a migránsok meg a melegházasság miatt választást lehet nyerni addig a főnökötök sem fog más témákkal foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!