A szocik idején is tényleg ugyanilyen volt a közmédia, mint most?
Nem volt ilyen. Nem is tudom, mit értesz "szürreális" alatt.
Mi bajod vele, ha úgyse nézed/nézted?
És akkor honnan veszed, hogy szürreális vagy mi?
Sokkal rosszabb volt. A NapTV-ben rendszeresen alákérdeztek a szoci politikusoknak. Megszorításoknál, korrupció esetében nagyon szépen hallgattak.
Emlékszem Orbánrólis azt híresztelte a köztévé, hogy veri az asszonyt meg lóval hál. :XD
Ilyenekt hol állítanak most jobb oldali oldalak? :O
"Az MSZP alatt? Egyáltalán nem volt ilyen. Akkor még viszonylag európai ország voltunk.„
Az hát,tele bűnöző cigóval amit csak a gárda tudott megfékezni meg a tömeget letaposó ferivel.tiszta 21.század
Nem. Akkor egy propaganda műsor volt, a "pártkelte", de ennyi, és oda is rendszeresen hívtak meg a felcsúti KISZ titkár csapatából embereket, na meg nem is került ennyibe.
Ma pedig nem egy műsor, hanem TÖBB tv csatorna szól a kormánypropagandáról...
Első, hogy mit értek szürreális alatt? Hallottam, hogy csoda történt, és behívták az M1-be a főváros főpolgármesterét. Megnéztem az interjút, és az volt szürreális. Először azt hittem, hogy véletlenül a Kétfarkúék valami paródiáját nézem, de muszáj volt elhinnem, hogy ez valódi :).
A HírTv-t szoktam nézni, legalábbis azokat a műsorokat, amikben ellenzékiekkel vitatkoznak. A HírTv nem olyan groteszk, mint ami az M1-ben ment, az csak egy durva, mocskolódó lakájmédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!