érdekes, akkor az is kamu, hogy az ott lebuktatott korrupt szemétládák mostmár a bűnvádi eljárás valamely szakaszában vannak...
Istenem szocik, miért nem tudjátok elismerni a vereséget?
2010. júl. 26. 06:37
23/29 anonim válasza:
Az viszont valóban tény, hogy a Hír TV egyáltalán nem független, de akkor visszakérdeznék: Az ATV mennyivel jobb? ők is ugyanolyan párts*ggnyalók!-.-
2010. júl. 26. 06:38
24/29 anonim válasza:
Bosszantó az elfogultságuk. Nem szívesen nézem pont emiatt,egyébkét kíváncsi lennék,hogy akik annyira szidják az Atv-t valójában mennyi műsort láttak rajta...Tisztába van vele mindenki,hogy az Atv balfele húz,de legalább igyekeznek tárgyilagosak lenni,lásd Újságíróklub...Kálmán Olga a műsorában megizzasztja a baloldaliakat és a jobboldaliakat egyaránt. És kevésbé uszító.
2010. júl. 26. 11:02
25/29 A kérdező kommentje:
neked az az uszitó hogyha valaki jobboldali? és akkor mivan ha valaki egy párttv-t üzemeltet ? szerintem ez termáészetes a demokráciában! jah és én döntöm el meiket nézem... egyébbként hírtv-t nézek
2010. júl. 26. 13:39
26/29 anonim válasza:
Mondtam olyat,hogy más csatornát nézzél? :D azt nézel amit akarsz,csak lehúzták az atv-t,arra reagáltam meg főként a kérdésre. Azt is tudom,hogy demokrácia van,szerintem semmi olyat nem mondtam,hogy az ellenkezőjét gondolnám. Az sem probléma ha egy csatorna bizonyos politikai erőkhöz "húznak" csak nagyon elfogult...és eléggé nyalista :S
2010. júl. 26. 13:57
27/29 anonim válasza:
Nagyon jó a Hír tv!
Amit még szívesen elnéznék benne, a kommunista korszak embereinek fellépése a mai pártokban. Pl: Csintalanon mit birizgáltak meg, hogy komcsi létére átjött és egyáltalán mit keres itt, vagy a Kádár - korszak nagy öregje Pozsgai, miért akarja az Alkotmányt megreformálni egy más szemléletű pártban, vagy Schmitt mikor párt-titkár volt vajon mit művelt és még van egy-két ember. Sorozatot lehetne belőle szerkeszteni.
2010. júl. 26. 14:01
28/29 anonim válasza:
Előzőnek: ezzel kapcsolatos ábrándjaid beteljesületlenek maradnak. A hír tv nem fog ilyen sorozatot indítani :D A célpontban pedig akár ők is állhatnának xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!