Ki szereti a Hír tv-t?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 21:04
1/29 anonim válasza:
.......időjárás jelentést.....esetleg
3/29 A kérdező kommentje:
:D háát pedig sok értelmes műsor van ott :D
2010. júl. 25. 21:14
4/29 anonim válasza:
Ott szerepel egy kosárban a társadalom alja.Összefújta a szart a szél.
5/29 A kérdező kommentje:
mégis ha ők nem lennének akkor nem jöttünk volna rá a sok csalásra ...
2010. júl. 25. 21:20
6/29 anonim válasza:
Jah tényleg még jó hogy van egy színvonalas csatorna mi is lehetne más csak az ATV Fásy Ádámmal az élen... Lehet hogy tényleg nem jó a hír tv, de van nála sokkal szánalmasabb is!
7/29 anonim válasza:
második vagyok:
az érdekes műsorokat én is nézem anyával.
8/29 anonim válasza:
Sokkal jobb mint az RTL klub meg a TelaViv2 meg a többi bipsimédiaszenny
9/29 anonim válasza:
na megint megjött a szoci keménymag... mennyi az átlagéletkorotok 75? :D menyjetek ti el a p*csába miért az atv jobb? ha igazi szart akartok lesni akkor hajrá sok köcsög vidám vasárnapos :D
10/29 anonim válasza:
Mire jöttél rá?A célpont a leggagyibb műsor amit valaha láttam.Csak a hülyék szopták be.Kitaláltak egy baromságot amit aztán kinyomoztak.Ilyen szarra csak itt van igény.Vicc,hogy ezek riporternek tartják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!