Hazafik! Mit szóltok hozzá, hogy manapság Magyarországon az alapján ítélik meg valakinek a hazafiasságát, hogy utálja-e Amerikát, és szereti-e az arabokat, nempedig az alapján, hogy szereti-e a saját hazáját, Magyarországot?
01:06 - erről a videóról már párszor bebizonyították, hogy valótlan dolgokat közöl.
Kedvencem: "ez a zsidó hozta létre a sátánizmust", vagy vmi ilyesmi. Ez azért poén, mert a hapsi eleinte hithű keresztény volt, csak kiábrándult az egészből. Na mind1. Amúgy a zsidók többsége ma már nem a talmud "intelmeit" követi, legalábbis a zsidó ismerőseimnek sosem volt baja a gój pofámmal. Illetve egyszer igen, de ő csak félig volt zsidó.
A kérdésre válaszolva: Ez az ország. Egyet lépünk előre, kettőt csúszunk hátra.
Hogyan határozod meg,hogy ki szereti a hazáját?
Az aki Árpád-sávos zászlót lenget,zsidózik,cigányozik,Trianont akarja vissza,és naponta elmondja,hogy magyar hazafi vagyok?
Vagy az,aki csendben dolgozik ,tisztességesen neveli a gyerekeit? Megismerteti őket a történelmünkkel,népszokásainkkal,hagyományainkkal, Petőfivel,Arany Jánossal,Móra Ferenccel és a többi magyar költővel-íróval? De nem emlegeti állandóan,hogy ÉN magyar vagyok!
Az utóbbira szavazok.
A magyarságot nem hangoztatni kell,hanem magyarként élni.
"...bnezd meg ahol idezetek van a zsido torvenyekbol v biblabol v mi a faszombol..."
Szóval azt se tudod miből. Hát k*rva tájékozott lehetsz édes kisfiam.
"100% hogy igaz mert valoban van ilyen konyv..."
Hát bazzzeee! Akkor a Harry Potter is 700%-oan igaz, mert abból már hét könyv is van! De te meg komolyan elhiszed, hogy könyvet csak az tud írni aki igazat mond és ért is hozzá? Hát nem.
De a hazaszeretetet nem lehet más népek gyűlöletére alapozni!
Inkább a Hazában meglévő értékek tiszteletére kéne alapozni!
Ez olyan, mintha azért szeretnéd a sült húst, mert gyűlölöd a főzeléket és a halat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!