Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hazafik! Mit szóltok hozzá,...

Hazafik! Mit szóltok hozzá, hogy manapság Magyarországon az alapján ítélik meg valakinek a hazafiasságát, hogy utálja-e Amerikát, és szereti-e az arabokat, nempedig az alapján, hogy szereti-e a saját hazáját, Magyarországot?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 00:49
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
22%
szerintem ennek az országnak már akkor lőttek amikor aláírták a trianoni szerződést barátom ...
2010. okt. 28. 00:52
 2/21 anonim ***** válasza:
44%
trianon volt az utolsó szög Magyarország történelmi koporsójába
2010. okt. 28. 00:55
 3/21 anonim ***** válasza:
35%
Sajnos nem csak a hazafiassagat de magyarsagat is sot elofordulhat, hogy konnyen zsido, cigany vagy csak egyszeruen allat leszel.
 4/21 anonim ***** válasza:
82%
pontosabban az önálló és erős Magyarország végét jelentette trianon
 5/21 anonim válasza:
0:55 ott a pont *első voltam*
2010. okt. 28. 01:06
 6/21 anonim ***** válasza:
90%

01:06 - erről a videóról már párszor bebizonyították, hogy valótlan dolgokat közöl.

Kedvencem: "ez a zsidó hozta létre a sátánizmust", vagy vmi ilyesmi. Ez azért poén, mert a hapsi eleinte hithű keresztény volt, csak kiábrándult az egészből. Na mind1. Amúgy a zsidók többsége ma már nem a talmud "intelmeit" követi, legalábbis a zsidó ismerőseimnek sosem volt baja a gój pofámmal. Illetve egyszer igen, de ő csak félig volt zsidó.

A kérdésre válaszolva: Ez az ország. Egyet lépünk előre, kettőt csúszunk hátra.

2010. okt. 28. 02:55
 7/21 anonim ***** válasza:
90%

Hogyan határozod meg,hogy ki szereti a hazáját?

Az aki Árpád-sávos zászlót lenget,zsidózik,cigányozik,Trianont akarja vissza,és naponta elmondja,hogy magyar hazafi vagyok?

Vagy az,aki csendben dolgozik ,tisztességesen neveli a gyerekeit? Megismerteti őket a történelmünkkel,népszokásainkkal,hagyományainkkal, Petőfivel,Arany Jánossal,Móra Ferenccel és a többi magyar költővel-íróval? De nem emlegeti állandóan,hogy ÉN magyar vagyok!

Az utóbbira szavazok.

A magyarságot nem hangoztatni kell,hanem magyarként élni.

2010. okt. 28. 07:22
 8/21 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó! Példásan fogalmaztad meg, gratulálok! Én is eszerint élek!
2010. okt. 28. 10:32
 9/21 anonim ***** válasza:
85%

"...bnezd meg ahol idezetek van a zsido torvenyekbol v biblabol v mi a faszombol..."

Szóval azt se tudod miből. Hát k*rva tájékozott lehetsz édes kisfiam.

"100% hogy igaz mert valoban van ilyen konyv..."

Hát bazzzeee! Akkor a Harry Potter is 700%-oan igaz, mert abból már hét könyv is van! De te meg komolyan elhiszed, hogy könyvet csak az tud írni aki igazat mond és ért is hozzá? Hát nem.

2010. okt. 28. 10:52
 10/21 A kérdező kommentje:

De a hazaszeretetet nem lehet más népek gyűlöletére alapozni!

Inkább a Hazában meglévő értékek tiszteletére kéne alapozni!

Ez olyan, mintha azért szeretnéd a sült húst, mert gyűlölöd a főzeléket és a halat!

2010. okt. 28. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!