Hazafik! Mit szóltok hozzá, hogy manapság Magyarországon
az alapján ítélik meg valakinek a hazafiasságát, hogy
utálja-e Amerikát, és szereti-e az arabokat, nempedig az
alapján, hogy szereti-e a saját hazáját,
Magyarországot?
Ez hülyeség.Az én barátaim nem az alapján ítélnek meg,hogy utálom e Amerikát és szeretem e az arabokat.Ez baromság.Az a hazafi aki kiáll a magyar zászló mellet és a magyar nép mellet.Aki nem tagadja le azt,hogy honnan jött és hová tartozik.De az a baj,hogy a legtöbb"hazafi" egy atom részeg az út szélén aki azt se tudja,hogy kicsoda de ő nagy magyar meg minden.De ha többet akarsz ezzel kapcsolatban megtudni akkor keres föl pár olyan embert aki kint volt 2006.okt.23-án a mészárláson.Azok az igazi hazafiak akik a rendőséggel szemben fölálltak és követelték,hogy legyen rendszer váltás most már tényleg.
2010. okt. 28. 15:02
Az a baj,hogy ennek az országnak nevezett szemétdombban nincs semmi belső érték.Nincs összetartás stb... Itt az kell amit a jobbik kitalált.Radikális változás.Rá kell lépnünk egy másik útra.Ami nem az EU-ba vezet és a biztos halálba.Vissza kell hozni a régi rendszerünket. A MAGYAR NÉP MINDIG NAGY VOLT ÉS AZ IS LESZ.
2010. okt. 28. 15:05
Egryik Roosevelt se volt zsidó.
Az egyik református a másik Anglikán egyházhoz tartozott.
Ok tudom, minden vezető zsidó aki nem utálja a zsidókat.
2010. okt. 28. 15:06
"A MAGYAR NÉP MINDIG NAGY VOLT ÉS AZ IS LESZ."
Mikor volt nagy ? Soha, mindig lemaradásban voltunk. Most nagy ? Most egyáltalán nem.
Te magad mondtad, hogy erkölcsileg nagy nullák vagyunk. Én még azt is hozzáteszem, hogy az országunk mérete kicsi, kevesen vagyunk, ráadásul a GDP is szar. Szóval mi mindenek voltunk, csak nagyok nem
2010. okt. 28. 15:08
"mindig lemaradásban voltunk."
Ja pl Ipari forr., felvilágosodás.
Basszus minden nyugatól indul.
2010. okt. 28. 15:11
ma 14:51
Én nem mis mondtam ezt, de vannak bizonyos dolgok amiket ezeknek köszönhetünk. Addig amíg vissza nem kapjuk ami jár nekünk, nem lehet egyik szomszéd néppel se barátságos viszonyt kialakítani (kivétel a horvátok), sőt mindig azon kell ügyködni hogy megfizessenek bűneikért.
2010. okt. 28. 15:25
utolsó! hát kb ezt ők is gondolhatják rólunk!
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:22
ott a pont!
2010. okt. 28. 16:25
ma 16:25
Félnek hogy végre a magyar észhez tér is vissza veszi ősi földjét. Irigylik kultúránkat, történelmünket, és hazánkat.
2010. okt. 28. 16:31
"Irigylik kultúránkat, történelmünket, és hazánkat."
Nincs ott semmi irigység, csak szimpla gyűlölet.
2010. okt. 28. 20:43
20/21 anonim válasza:
"a magyar nép sosem volt nagy". gondolkozz már vissza egy pár száz évet! amikor Mátyás király volt trónon azt ne mondd ár hogy amerika volt az ász. akkor az apja f@szában nem volt még amerika! az egész ott kezdődött amikor a törökök jöttek, szédszették az országunkat mint foxi a lábtörlőt, aztán meg jöttek kedves habsburg barátaink, csak itt felejtették magukat. belerángattak a világháborúba, persze hogy vesztesként jöttünk ki belőle, miért ne. ott volt trianon, ahol a sunyi románok átmásztak az antanthoz csak hogy megkapják erdélyt meg az alföldet de szerintem mindenki tudja hogy még mi került hozzájuk. jöttek a ruszkik a 2. világháború után, akik az egész világot át akarták formázni egy nagy komcsi sz@rrá. ott volt '90, a "rendszerváltás". ugyan mit változott? annyit hogy kimentek a ruszkik de más nem. ha jól emlékszem 2002-ben jött medgyesi petya, akit kedvenc fletó pajtásunk fúrt meg, mellesleg ő is közbejátszott hogy hazánk gazdasága elb@szódjon. 2006. október 23.: a választási csalás nyilvánvaló. emberek mennek az utcára hogy szembeszálljanak a rendőrökkel. a rendőrök szám nélkül, fejmagasságban kilőtt gumilövedékkel lövik a népet. tisztán emlékszem rá, én is pesten voltam akkor, és hallottam a lövéseket. emberek szemét lőtték ki, és mai napig nincs felelős. 2008-ban jött bajnai, aki úgy tett mintha rendbe akarná rázni a gazdaságot. ez év aprilisában pedig mindenki csodát várt, úgy értem hogy az első naptól kezdve érezhető legyen a gazdasági növekedés. ennyi idő alatt nem egy ország, egy háztartás nem jön rendbe egy csőd után. VÁLASZ: AZ AZ IGAZI HAZAFI AKI ENNYI ELNYOMÁS ÉS GYÖTRELEM UTÁN MÉG TUD DOLGOZNI AZÉRT, HOGY MAGYARORSZÁG ISMÉT AZ ÉLMEZŐNYBEN LEGYEN, és nem az aki fele életét a cigányokkal tölti el, de ő mondja magáról hogy én hű de nagy magyar vagyok
2010. nov. 27. 20:13
Kapcsolódó kérdések: