Komolyan ekkora hisztit kell csapni, mert valaki nem tekint himnuszként egy középszerű pop számra?
Senki nem mondta, hogy fel kell állnod.
Senki nem is tekint "himnuszként" a Nélküledre. Csak a nemzeti összetartozást jelképező dalként.
Nem kell úgy "viselkedned", mintha a Himnusz lenne. Sehogy nem KELL viselkedned, manapság.
Jogod van 70 ezer emberhez NEM TARTOZÓnak érezni magad. Jogod van ülni, amikor 70 ezer ember feláll, akármiért is.
Jogod van "nem kérni" Horthy megbecsüléséből, az ősmagyar "agymenésből" is. STB, STB. Kit érdekel, hogy kérsz-e belőle, vagy úgy általában a magyarokból. Haza is mehetsz. Vagy ahova akarsz, szerintem nem fogsz hiányozni.
Aki "hisztizik", az te vagy, itt és most, ezzel a gyagya kérdéssel. Mégis, milyen választ vársz?
Engem is mélyen sértett hogy nem álltak fel erre
https://www.youtube.com/watch?v=-4-IzpcFhbU
Pedig leírja milyen a "kisember"
Azon vitatkoztok hogy egy divatrockra miért nem áll fel aki nem divatozik? Komolyan mondom ez már szánalmas
"Baloldali provokátorok."
Nem vagyok baloldali tehát te provokálsz megint
"Nem tudtok napirendre térni azon ha 60-70 ezer ember jól tudja érezni magát. És ne gondolja senki hogy mind jobboldali volt"
A birkaszellem rettentő erős! Néhányan nem bégettek egy divatzenére és egyből "provokátorok"
Miért is kéne hogy legyen? Megteszik mások. A túlzott optimizmus, a rossz dolgok leszarása nem vezet semmi jóra.
Én a földre köpök amikor a sok neonaci ezta szutykerájt hallgatja.
A dunaizéhelyi meccseken is erre verik magukat az nso-n meg erre élvez a sok kopasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!