Középszerű műdal a székely himnusz? A balliberálisok által nincs megtöltve tartalommal?
Fúúú, mit fogsz te ezért kapni. Meg lesznek ezek védve rendesen, mint magyargyalázó entellektüelek, csak figyeld meg.
Ha azt beszélnék meg intelligensen és higgadtan, hogy a magyarokat ki kell irtani a föld színéről, a sok agyhalottnak még az is bejönne, mert nekik nem az számít, hogy ki mit mond, hanem az, hogy agresszíven, vagy intelligensen mondja.
"Egy nép a saját himnuszát általában nem a zenei élmény miatt tartja, hanem az érzemek miatt. Dehát ezt csak emberek képesek felfogni..."
Fuhúúú, de szélsőséges vagy, feláll a szőr a hátamon! Valami egészen elképesztő, hogy ilyen emberek is vannak... :)
"Akkor úgy kérdezem van létjogosultsága?"
A székely himnusznak van.
A fröcsögésüknek nincs.
Probléma?
székely rendezvényeken nyilván.
de egy magyar pártpolitikai rendezvényen szerintem a Szózatnak és a Himnusznak sincs keresni valója.
"Fuhúúú, de szélsőséges vagy, feláll a szőr a hátamon! Valami egészen elképesztő, hogy ilyen emberek is vannak... :)"
nekem meg az az elképesztő, h ilyen emberek vannak, mint te, aki még a semmiben is a szélsőséget látja.
"nekem meg az az elképesztő, h ilyen emberek vannak, mint te, aki még a semmiben is a szélsőséget látja."
Csak poénból írtam te. -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!